عسل, مقالات

خواص شیر و عسل برای کودکان و سرماخوردگی

شیر و عسل داروی همه بچه ها و سرماها

یکی از خواص شیر و عسل کمک به جذب کلسیم هست برای دونستن بقیه ش با برسلان همراه باشید.

اگه فرصت خوندن ندارید فایل صوتی رو بخونید

 

بیفیدوباکتریا گروهی از باکتری های خوب و دوستانه است که برای زندگی و سلامتی بسیار ضروری است و به ویژه برای سلامت و عملکرد صحیح دستگاه گوارش (GI) مهم است.

یکی از راه های افزایش جمعیت بیفیدوباکتریوم در روده، مصرف مواد غذایی حاوی پری بیوتیک است – مواد مغذی تحریک رشد پروبیوتیک اسیدوفیلوس و باکتری بیفیدوس.

تحقیقات انجام شده در دانشگاه ایالتی میشیگان نشان داده است که عسل، یک شیرین کننده طبیعی شامل ویتامین ها، آنزیم ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها، حاوی تعدادی کربوهیدرات تخمیر از جمله انواع الیگوساکاریدها است که می تواند به عنوان پروبیوتیک عمل کرده و رشد، فعالیت و زنده ماندن بیفیدوباکتری ها را افزایش دهد. در شیر، و محصولات لبنی تخمیر شده مانند ماست.

 

باعث بهبود هضم غذا می شود

عسل به عنوان ترکیبی متشکل از مولکولهای قند فروکتوز که در زنجیره های طولانی به هم متصل شده اند شناخته می شود.

فروکتولیگوساکارید (FOS)، که در گیاهان دیگر مانند غده های کنگر فرنگی اورشلیم، پیاز، تره فرنگی، جو، چاودار، جو دوسر نیز یافت می شود.

FOS همچنین به عنوان یک مکمل غذایی در دسترس است و صنایع غذایی با افزودن FOS مانند عسل به ماست ها و ترکیب شیر و عسل برای ارائه محصولات سالم، روی واگن باند می پرند.

مزایای FOS بی شمار است.

آنها به حمل رطوبت از طریق دستگاه گوارش و در نتیجه حرکات روده سالم کمک می کنند.

رشد باکتری های مفید تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه، کاهش pH، مهار باکتری های ناسالم و سم زدایی مواد سرطان زا در رژیم غذایی را تشویق می کند.

FOS همچنین با کاهش جذب کربوهیدرات ها و چربی ها به جریان خون، باعث کاهش سلول های روده می شود که برای رفاه گوارشی و جلوگیری از یبوست مهم است و به کاهش سطح قند خون و کلسترول کمک می کند. بهبود هضم کلید ایجاد سلامت است.

در شرایط سلامتی، از طریق حرکات منظم روده، از مواد زائد و سموم خلاص می شویم و تجمع میکروارگانیسم های ناسالم و سموم داخلی را از بین می بریم، با ایجاد یک سد روده ای سالم و سالم، از نشت مواد غذایی هضم نشده به جریان خون جلوگیری می کنیم.

 

به جذب کلسیم کمک می کند

عسل همچنین نقش اصلی را به عنوان حامل مواد غذایی حاوی سطح نسبتاً بالایی ویتامین و مواد معدنی ایفا می کند و نشان داده شده است که به بدن کمک می کند مواد معدنی مانند کلسیم را جذب کند.

در افراد مسن احتمال شکستگی ناشی از پوکی استخوان یا توده استخوانی کم بیشتر است. یکی از راه های جلوگیری از این امر ، مصرف کافی کلسیم و اطمینان از جذب آن است.

و محققان دانشگاه پردو در یافته های اولیه خود نشان داده اند که عسل اضافه شده به شیر می تواند جذب کلسیم را افزایش دهد.

 

شیر و عسل: مراقبت از پوست ضد پیری

بسیاری از محصولات پاک کننده صورت و مرطوب کننده پوست همچنین شیر و عسل را به عنوان بخشی از مواد تشکیل دهنده خود گفته اند تا از مزایای زیبایی آن از جمله آبرسانی پوست، صافی، تصفیه، ضد پیری و احیای پوست استفاده کنند.

یک لیوان شیر گرم با یک قاشق چای خوری عسل نیز به عنوان یک درمان خوب برای بی خوابی شناخته شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *