Diseas

آنفلوانزا

آنفولانزا چیست ؟ تحقیقات نشان می‌دهد که عسل می‌تواند در کاهش علائم سرفه‌های حاد ناشی از عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی که بر اثر آنفلوانزا اتفاق می‌افتد، موثر باشد. در برخی از تحقیقات نیز گفته شده است که مصرف عسل می‌تواند یک تا دو روز مدت سرماخوردگی را کاهش دهد.

 

به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.

مقالات علمی دنیا در رابطه با آنفولانزا را بخوانید: ???

Anti-influenza Viral Effects of Honey In Vitro: Potent High Activity of Manuka Honey

Erratum: Anti-influenza Viral Effects of Honey In Vitro: Potent High Activity of Manuka Honey

 

اثر عسل بر آنفولانزا

اثر عسل بر آنفولانزا

 

آنفولانزا چیست:

آنفلوآنزا یا گریپ (Grippe) بیماری واگیردار می باشد که عامل آن نوعی ویروس آران ای از خانواده Orthomyxoviridae است . این نوع ویروس ها در پرندگان و پستانداران اثر می گذارد و موجب ایجاد عفونت حاد دستگاه تنفسی ، سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بی حالی شدید می شود. سه گونه ویروس آنفلوآنزا به نامهای A B C وجود دارد.

علائم آنفولانزا

آنفولانزا می تواند خفیف تا شدید باشد و گاهی اوقات باعث مرگ فرد نیز بشود . آنفولانزا از سرماخوردگی به وجود می آید و معمولا ناگهانی اتفاق می افتد که با علائم زیر همراه می باشد :

  •  تب و لرز
  •  سرفه
  •  سوزش گلو
  •  آبریزش بینی یا بینی گرفته
  •  درد بدن یا عضلات
  • سردرد
  •  خستگی
  •  اسهال
  •  استفراغ

تب برای تمام بیماران مبتلا به آنفولانزا اتفاق می افتد اما اسهال و استفراغ معمولا در کودکان بیشتر دیده می شود .

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *