عالی ترین خواص عسل برای ورزشکاران

فواید عسل برای ورزش

اگه شما هم اهل ورزش هستید. و هر روز حداقل نیم ساعت ورزش می کنید. تا انتهای مطلب همراه برسلان باشید. تا از اثرات شگفت عسل برای ورزشکاران با خبر بشید 🙂

ورزش شدید می تواند سلامتی را از بین ببرد

برای بسیاری تعجب آور است که ورزش شدید می تواند ایمنی بدن را ضعیف کرده و شما را مستعد بیماری کند. مطالعات نشان داده است در حین انجام فعالیتهای بدنی شدید یا ورزشهای شدید مانند ماراتن، بدن هورمونهای استرس مانند کورتیزول و آدرنالین تولید می کند. که فشار خون و سطح کلسترول را بالا می برد و سیستم ایمنی بدن را سرکوب می کند.

 

عسل برای ورزشکاران باعت کاهش التهابا می‌شود

مدت هاست که عسل به عنوان یک سوخت عالی برای ورزش شناخته شده است.

خوردن آن قبل، در حین یا بلافاصله بعد از ورزش می تواند به حفظ عملکرد و بهبود توانایی استقامت کمک کند.

یک مطالعه تحقیقاتی نشان داد که مصرف 70 گرم عسل قبل از هر جلسه آموزش در طی دوره های هشت تا 16 هفته می تواند. اثرات التهابی و منفی ورزش شدید را کاهش دهد.

سطح استرس اکسیداتیو برای شرکت کنندگانی که عسل مصرف می کردند کاهش یافت. به نظر می رسد که خواص آنتی اکسیدانی طبیعی عسل می تواند از آسیب رادیکال های آزاد ناشی از استرس در ورزش جلوگیری کرده و بهبودی را تسریع کند.

 

عسل سلامت استخوان را تقویت می کند

مصرف عسل همراه با یک برنامه تمرینی در طی شش هفته می تواند. منجر به افزایش قابل توجهی در آلکالین فسفاتاز سرم شود. که نشان دهنده تشکیل استخوان بیشتر است.

پیشنهاد شده است که اجزایی مانند ویتامین K و مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن و منیزیم  در عسل وجود دارد. که می توانند به بهبود سلامت استخوان کمک کنند.

 

در عسل چه چیزی وجود دارد؟

عسل شامل 80٪ کربوهیدرات (با نسبت 1: 1 گلوکز و فروکتوز) و 19٪ آب است. و حاوی بسیاری از اجزای دیگر مانند اسیدهای آلی، پروتئین ها، اسیدهای آمینه، مواد معدنی، پلی فنول ها، ویتامین ها، ترکیبات معطر و حدود 500 آنزیم است.

همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی ، ضد میکروبی و ضد التهابی و مواد ضد باکتری مانند پلی فنول ها است.

شاخص گلیسمی (GI) عسل ، بسته به منبع گیاهی ، از 32 تا 85 است. انواع گلی عسل با GI کم ، یک پاسخ انسولینمیک پایین تر و یک تحویل کندتر گلوکز به گردش خون سیستمی دارند. بنابراین به حفظ سطح گلوکز خون کمک می کند.

عسل ضد سرطان از همه نوع هست

آیا عسل ضد سرطان هست؟ عسل؛ کی سرطان رو بهبود میده؟

عسل ضد سرطان است!

آیا عسل یکی از آن غذاهای ضد سرطان است؟ آیا می تواند سرطان را درمان کند؟ همراهمون باشید تا به این سوالات جواب بدیم 🙂

تأثیرات قوی بیوفلاونوئیدها

شاید آنچه بسیاری از افراد به اندازه کافی فکر نمی کنند و یا از آن غافل شده اند – عسل دارای خواص جلوگیری کننده از سرطان و ضد تومور است. عسل درمانی است؛ عسل ضد سرطان است.

طبق کتاب Honey Revolution توسط دکتر رون فسندن، دانشمندان فلاونوئیدهای گل را در عسل پیدا کرده اند.

بیوفلاونوئیدها که به طور کلی به عنوان آنتی اکسیدان شناخته می شوند، وقتی وارد سلول های بدن می شوند، تأثیرات شگفتی دارند.

هنگام خوردن، بلافاصله سطح آنتی اکسیدان را در سلول ها افزایش می دهند، “نفوذ پذیری و شکنندگی مویرگ ها را کاهش می دهند. آنها اکسیدان ها را تمیز کرده و از تخریب کلاژن در بدن جلوگیری می کنند”.

عسل ضد همه نوع سرطان

در واقع در سال های اخیر ، شرکت های بزرگ دارویی اثر این فلور-فلاون ها را در از بین بردن رادیکال های آزاد از بدن و بهبود عملکرد ایمنی بدن تشخیص داده اند و اکنون میلیون ها دلار صرف تولید مصنوعی این مواد می کنند.

به خانواده و دوستان خود بگویید که زنبورهای عسل در حال جستجوی شهد گل هستند و سپس به ما منتقل کرده اند!

ممکن است منفعت روی آوردن به یک غذای سالم را یک شبه نبینید، اما انتخاب های روزمره تکراری و ضد سرطانی می تواند به طور بالقوه زندگی شما را از بیماری های مهلک مانند سرطان ها نجات دهد.

پیشگیری بهتر از درمان

مطمئناً همه ما می دانیم که پیشگیری به مراتب بهتر از درمان است ، اما متأسفانه، جهان تسلیم سندرم رضایت فوری شده است.

ببینید که چگونه افراد با مصرف قرص های رژیم غذایی، لیپوساکشن یا حتی گرسنگی از بین می روند.

کار کردن با گذشت زمان به اتلاف وقت تبدیل شده است.
ما در حال حاضر ثروت مادی، روابط و موفقیت را می خواهیم، کاملاً قانون جهانی کاشت و برداشت را کنار می گذاریم.

با نگرش دقیق، ما معمولاً تمام توان و تمرکز خود را صرف خواستار درمان های فوری بیماری ها می کنیم و همه چیز را در مورد پیشگیری مداوم با رژیم غذایی ضد سرطان و سبک زندگی فراموش می کنیم.

ما نمی توانیم بیماری های عجیب و غریب ، حوادث و بلایای طبیعی فردا را پیش بینی کنیم ، اما قطعاً می توانیم با انتخاب عاقلانه نوع غذایی که امروز در آن ذخیره می شود ، رفتار بهتری با بدن خود داشته باشیم.

عسل یکی از غذاهای ضد سرطان

1.عسل چیزی فراتر از یک چیز شیرین و چسبناک است که روی نان تست بریزید یا آن را درون چای داغ بریزید ، این یک منبع آنتی اکسیدان مبارزه با بیماری است!

2. ممکن است عسل پررنگ تیره از نظر طعم برای همه جذاب نباشد. اما از نظر سلامتی، می تواند انتخاب محبوب تری نسبت به عسل های رنگ روشن باشد: عسل تیره از آنتی اکسیدان های بالایی برخوردار است.

3. همه ما می دانیم که با عسل بهبود می یابیم.

4. بره موم زنبور عسل به دلیل اثرات ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد ویروسی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قرن ها مورد تحقیق و استفاده قرار گرفته و به عنوان یک ماده درمانی طبیعی مورد استفاده قرار گرفته است.

عسل چیست به همراه نکات نگهداری آن

عسل چیست و چیا داره، کی به دنیا اومده و چطوری نگه ش داریم

عسل چیست و از کجا سر برآورده؟

هر کی عسل رو بگه نمیشناسم دروغ میگه؟ نه. اینکه عسل چیست رو شاید بدونه ولی نحوه نگهداری، انواعش و کلی چیزای دیگه رو شاید ندونه. مثل عسل تا اخر به مقاله بچسبید تا بشناسیدش 🙂

 

گل ها که شوند تبخیر، حاصل شدست شیرین

عسل مایع طلایی ضخیمی است که زنبورهای عسل از شهد گیاهان گلدار درست می کنند.

زنبورها عسل را از طریق فرآیند جمع آوری شهد و سپس برگرداندن مجدد شهد تولید می کنند.
سپس آبِ شهد تبخیر می شود و ماده ای به نام عسل تولید می کند.
تمام این فرایند ها توی کندوهای اختصاصی برسلان رخ میده.

زنبورها در حین کار تولید عسل، خدمات حیاتی گرده افشانی میوه ها، حبوبات، سبزیجات و انواع دیگر گیاهان تولید کننده غذا را انجام می دهند.

 

عسل کی به دنیا اومده؟

عسل قدمتی به اندازه تاریخ مکتوب دارد و قدمت آن به سال 2100 قبل از میلاد باز می گردد.
جایی که در نوشته های میخی سومری و بابلی، نوشته های مقدس هند و مصر ذکر شده است.
نام آن از hunig انگلیسی گرفته شده است و اولین و گسترده ترین شیرین کننده ای است که توسط انسان استفاده شده است.

عسل ارزش بسیار زیادی داشت و غالباً به عنوان نوعی ارز، خراج یا پیشکش مورد استفاده قرار می گرفت.
در قرن یازدهم میلادی، دهقانان آلمانی به ارباب فئودال خود عسل و موم می پرداختند.

در روزگاران قدیم از عسل نه تنها در غذا و نوشیدنی بلکه در تهیه سیمان، لاک، مبلمان و مصارف دارویی استفاده می شد.

 

انواع عسل چیست

انواع مختلفی از عسل وجود دارد.

رنگ، طعم، بو و حتی بافت در انواع مختلف بسیار متفاوت خواهد بود.

عامل تمایز نوع گل است که زنبور عسل از آن تغذیه می کند. عسل شبدر کاملاً متفاوت از عسل اسطوخودوس خواهد بود.
برخی از انواع دیگر عبارتند از:

  • اقاقیا
  • آلفافا
  • فندق
  • شکوفه پرتقال

همچنین فرایندهای تولید مختلفی وجود دارد که منجر به طیف گسترده ای از انواع عسل می شود.
اینها شامل مایع به صورت خام یا پاستوریزه و لانه زنبوری است.

 

کی ها و کجا ها از عسل استفاده کنیم؟

عسل یک شیرین کننده است. در آشپزخانه تقریباً با هر روش پخت و پز می توان از آن استفاده کرد و مانند سیب خوش طعم است.

عسل را می توان در پخت، به عنوان شیرین کننده چای یا نوشیدنی ها، استفاده کرد.

عسل همچنین می تواند به عنوان یک مرهم طبیعی لب، مرطوب کننده، یا داروی سرفه استفاده شود.

عسل چه مزه ای بود؟

توی تعریف عسل چیست از مزه اون چیزی نگفته بودیم.
عسل ماده ای چسبناک و بسیار شیرین است.

ممکن است طعم آن کاملاً گلی، میوه ای یا چوبی باشد.
بسته به نوع عسل (و نوع گل) ، شما ممکن است یک طعم خاص مانند اسطوخودوس را تشخیص دهید.

 

کی روش میشه جایگزین عسل بشه!

از آنجا که عسل یک شیرین کننده است، می توان آن را با شکر جایگزین کرد با این حال طعم و بافت آن متفاوت است.

برای جایگزینی یک فنجان عسل ، از 1 1/4 فنجان شکر و 1/4 فنجان مایعات اضافی مانند آب یا مایعی که در دستور العمل است استفاده کنید.

جایگزین دیگر فنجان عسل برای 1/2 فنجان شکر به علاوه یک 3/4 فنجان شربت ذرت است.

 

بخونید تا سالم بمونید: سه تفاوت مهم عسل و شکر

شیرین و عسلی آشپزی کن 🙂

از عسل داخل بطری یا شیشه استفاده کنید.

در صورت نیاز به اندازه گیری دقیق ، قاشق اندازه گیری را با اسپری پخت و پز قبل از فرو بردن در عسل علامت گذاری کنید.

عسل به خودی خود خوشمزه است و غذاهایی هم که میشه باهاش درست کرد اینهاست:

عسل بادام زمینی بو داده

کیک عسلی ادویه دار

مرغ سرخ شده شیرین عسل

 

از کجا عسل بخرم؟

عسل را می توان در اکثر فروشگاه های بزرگ مواد غذایی یافت.

عسل محلی و طبیعی را نیز می توان از زنبورداران برسلان تهیه کرد.

 

این همه شیرینی رو چه طور نگه دارم؟

عسل غذایی است که فاسد نمیشود. آن را در مکانی خنک و در معرض تابش مستقیم آفتاب نگه دارید.
ظرف شیشه ای (یا پلاستیکی) اصلی بهترین است.

اگر عسل شما شروع به تبلور کرد، شیشه را در آب گرم قرار دهید و عسل را دوباره مخلوط کنید.

 

شیرین ترین درمان؛ عسل

عسل مواد مغذی دارد، که  بیشتر شامل فروکتوز و گلوکز است.

عسل دارای آنتی اکسیدان است اما به زنبورها و گیاهانی که عسل از آنها تولید شده بستگی دارد.
عسل به ازای هر قاشق چایخوری، 21.3 کالری و 5.8 گرم کربوهیدرات دارد.

 

ژل رویال چیست ؟

ژل رویال چگونه تولید میشود ؟

ژل رویال

غذای ملکه

این ماده از دو جفت غده هیپوفارین موجود در طرفین سر زنبوران کارگر جوان ترشح می شود و با بزاق دهان آنها مخلوط می گردد. این ژل، خمیری شکل با رنگ تقریبا سفید تا زرد کمرنگ و طعمی تند و زننده است. این ماده مغذی تا سه روز مورد استفاده همه لاروها قرار میگیرد ولی زنبور ملکه به طور دائم از این ماده تغذیه می شود. بدون ژل رویال هیچ لاروی قادر به رشد نیست و این ماده، ملکه را قادر می سازد که در روزهای تخم ریزی در شبانه روز بیش از 2500 تخم بگذارد که وزن این مقدار بیش از وزن خود ملکه است. همچنین ملکه زنبور عسل به واسطه استفاده از این ماده مغذی حدود 5 تا 6 سال عمر می کند در حالی که زنبور های کارگر در فصول فعالیت خود (بهار و تابستان) حدودا در کمتر از 14 تا 24 روز از فعالیت خود میمیرند.

???? موارد استفاده از ژل رویال

تاخیر در یائسگی، ناتوانی های جنسی، نازایی، خستگی مفرط، لک و چروک پوست، دیابت،افزایش اسپرم ، تحریک سیستم دفاعی بدن، تعادل هورمونی، مبارزه با عفونت‌های ویروسی و باکتریایی، عدم فعالیت غدد درون ریز، انسداد شریان‌ها، کلسترول بالا، فشار خون، آسم، کنترل وزن، استخوان‌های ضعیف یا شکستگی، کمبود رشد، عفونت مثانه، تورم، کم خونی، مشکلات کبدی، سرطان، انواع آرتریت، کم حافظگی، سوءتغذیه، خستگی روحی، خستگی یا ضعف چشم‌ها، تقویت و نیروزایی زخم‌های داخلی و خارجی و….

خواص فیزیکی ژل رویال

ژل رویال ماده ایست ژلاتینی سفید مایل به زرد روشن،کلوئیدی و چسبناک با بوی خاص که هنگام حل شدن کمی کف تولید می کند وPH آن اسیدی می باشد.

تجزیه شیمیایی ژل رویال حضور مواد زیر را در آن اثبات کرده است:

• آب (بیشترین مقدار)

•کلاژن

•کربوهیدرات

• پروتئین (قسمت عمده آن آلبومین و گلبولین است)

• اسید های آمینه ضروری که 8 نوع آن در این ژل موجود است.

• از جمله اسید های چرب غیر اشباع موجود در آن می توان به 1- هیدروکسی 2- دکنوئیک اسید (HAD10) اشاره نمود که تنها درطبیعت در ژل رویال دیده شده و خواص اعجاب انگیزی را در بر دارد.

•استیل کولین

•مواد معدنی همچون کلسیم، آهن، سیلیسیوم، فسفر

•ویتامین های گروه B9,B12,B1,B2,B3,B5,B6,B7,B8,A,C,E.

خواص درمانی ژل رویال

مطالعات وسیعی از سال 1835 میلادی بر روی این ماده اعجاب انگیز صورت گرفته و خواص درمانی متعدد آن را به اثبات رسیده است که به برخی از آنها اشاره میشود:

میکروب کشی: ژل رویال به دلیل داشتن اسید چرب غیر اشباع (HAD10) ضد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، سالمونلا تیفی (عامل حصبه) عمل میکند. همانطور در درمان عفونت های ویروسی که مجاری تنفسی را درگیر می کند موثر است. در ژل رویال پروتئین قوی میکروب کشی بنام (Riyalisin) وجود دارد که اثر قوی بر ضد باکتری های گرم مثبت دارد.جلوگیری از آلزایمر:در هر گرم ژل رویال یک میلی گرم استیل کولین وجود دارد. استیل کولین ماده مورد نیاز در انتقال پیام های عصبی در بدن انسان است. این ماده در درمان و جلوگیری از آلزایمر، رعشه و فراموشی بسیار موثر است و با آن میتوان فعالیت های فکری را افزایش داد. جلوگیری از فشار خون:استیل کولین باعث گشاد شدن رگ های خونی نیز شده و موجب کاهش فشار خون در افرادی که از فشار خون بالا رنج میبرند می گردد.جلوگیری از تصلب شرائین:سخت شدن سرخرگهای قلب که با افزایش سن و افزایش کلسترول خون در بدن انسان ایجاد می شود و (HAD10) موجود در ژل رویال با کاهش ذخیره کلسترول در دیواره سرخرگ باعث کاهش فشار خون میگردد بنابراین از تصلب شرائین پیشگیری می کند.جوانی و شادابی پوست و ضد پیری:کلاژن، لسیتین، تیامین و ویتامین های A,C,D,Eموجود در ژل رویال برای پوست بسیار مفید است.کلاژن، موجب اتصال بافت به یکدیگر شده و از چروک خوردن پوست جلوگیری می کند. همچنین طول عمر سلولها را نیز افزایش میدهد ضمنا اثر ضد التهابی ژل رویال در روند بهبود زخمهای پوستی نیز موثر است.ضد سرطانی:ماده (HAD10) به ژل رویال خاصیت ضد سرطانی بخشیده است. همچنین از طریق خاصیت ضد فعالیت استروژن، این ژل مانع رشد سلولهای سرطانی در سرطان پستان میشود. این ماده میتواند سلول های ایمنی را وادار به تولید مواد و عوامل ضد تومور در بدن کند. از جمله این مواد می توان به عامل نکروز دهنده تومور و اینترفرون گاما اشاره کرد. در مشاهدات آزمایشگاهی افزایش مواد فوق در کشت سلول همراه با ژل رویال تایید شده است.
این ماده بسیار مغذی، تاثیر خوبی بر بهبود بیماران سرطانی بعد از پرتو درمانی و شیمی درمانی دارد و باعث افزایش سرعت تولید گلبولهای سفید (WBC) در خون میشود.