آشپزی عسلی, عسل, مقالات

عسل در چای بهتره یا عسل در قهوه؟

عسل در چای یا قهوه

شده تا حالا فکر کنید که عسل تو چای بهتره یا قهوه؟ تا اخر مقاله با برسلان همراه باشید.

شکر برای شیرین شدن چای یا قهوه خوب است. اما عسل شیرینی، عطر و طعم بی نظیری را به فنجان شما اضافه می کند.

قرن هاست که از عسل به عنوان غذا یا شیرین کننده استفاده می شود.

اکثر مردم می دانند که عسل توسط زنبورهای عسل تولید می شود، آنها از شهد جمع شده گل ها برای تغذیه خود استفاده می کنند، اما شاید ندانید که طعم عسل توسط گلهایی که زنبورها بازدید می کنند، تأثیر می گذارد.
همین امر باعث ایجاد انواع عسل در بازار می شود.

 

نمونه هایی از انواع عسل

  • یونجه: عسلی بسیار سبک و با عطر و طعم ملایم.
  • لاله درختی: عطر و طعم قوی تر، با رنگ روشن است.
  • گندم سیاه: عسلی بسیار تیره است.
  • شبدر: شبیه عسل یونجه، سبک و ملایم است.
  • شکوفه نارنج: عسل سبک با طعم شیرین و تقریبا شبیه طعم مرکبات.
  • توپلو: عسلی با رنگ روشن اما به شدت غلیظ و با طعمی خاص.

شاید لازم باشد هنگام استفاده از عسل در چای های خود هر یک از این عسل ها را آزمایش کنید، زیرا ممکن است عطر و طعم هر کدام رایحه های متفاوتی ایجاد کنند.

برای تشخیص اینکه کدوم یکی از این عسل ها اصله پنج روش تشخیص عسل طبیعی در خانه رو حتما بخون.

فواید عسل در چای

از آنجا که عسل حاوی فروکتوز و گلوکز است، عسل از قند (ساکارز) شیرین تر است، بنابراین برای شیرین تر شدن به مقدار کمتری از آن نیاز خواهید داشت.

عسل همچنین حاوی مواد معدنی و عناصر دیگری است که بدن شما می تواند استفاده کند، که به طور کلی آن را به یک انتخاب سالم تر از قند تبدیل می کند.

عسل را می توان برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کرد.
اگر اتفاقاً متبلور شد، آن را گرم کنید تا بلورها از بین بروند و به طعم عسل آسیبی نرساند.

اگر شما هم داخل چای یا قهوه تون عسل میریزید توی کامنتا بهمون بگید هر چند وقت یکبار شیرینی عسل رو توی چای حل میکنید؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *