عسل چیست و از کجا سر برآورده؟
هر کی عسل رو بگه نمیشناسم دروغ میگه؟ نه. اینکه عسل چیست رو شاید بدونه ولی نحوه نگهداری، انواعش و کلی چیزای دیگه رو شاید ندونه. مثل عسل تا اخر به مقاله بچسبید تا بشناسیدش 🙂
گل ها که شوند تبخیر، حاصل شدست شیرین
عسل مایع طلایی ضخیمی است که زنبورهای عسل از شهد گیاهان گلدار درست می کنند.
زنبورها عسل را از طریق فرآیند جمع آوری شهد و سپس برگرداندن مجدد شهد تولید می کنند.
سپس آبِ شهد تبخیر می شود و ماده ای به نام عسل تولید می کند.
تمام این فرایند ها توی کندوهای اختصاصی برسلان رخ میده.
زنبورها در حین کار تولید عسل، خدمات حیاتی گرده افشانی میوه ها، حبوبات، سبزیجات و انواع دیگر گیاهان تولید کننده غذا را انجام می دهند.
عسل کی به دنیا اومده؟
عسل قدمتی به اندازه تاریخ مکتوب دارد و قدمت آن به سال 2100 قبل از میلاد باز می گردد.
جایی که در نوشته های میخی سومری و بابلی، نوشته های مقدس هند و مصر ذکر شده است.
نام آن از hunig انگلیسی گرفته شده است و اولین و گسترده ترین شیرین کننده ای است که توسط انسان استفاده شده است.
عسل ارزش بسیار زیادی داشت و غالباً به عنوان نوعی ارز، خراج یا پیشکش مورد استفاده قرار می گرفت.
در قرن یازدهم میلادی، دهقانان آلمانی به ارباب فئودال خود عسل و موم می پرداختند.
در روزگاران قدیم از عسل نه تنها در غذا و نوشیدنی بلکه در تهیه سیمان، لاک، مبلمان و مصارف دارویی استفاده می شد.
انواع عسل چیست
انواع مختلفی از عسل وجود دارد.
رنگ، طعم، بو و حتی بافت در انواع مختلف بسیار متفاوت خواهد بود.
عامل تمایز نوع گل است که زنبور عسل از آن تغذیه می کند. عسل شبدر کاملاً متفاوت از عسل اسطوخودوس خواهد بود.
برخی از انواع دیگر عبارتند از:
- اقاقیا
- آلفافا
- فندق
- شکوفه پرتقال
همچنین فرایندهای تولید مختلفی وجود دارد که منجر به طیف گسترده ای از انواع عسل می شود.
اینها شامل مایع به صورت خام یا پاستوریزه و لانه زنبوری است.
کی ها و کجا ها از عسل استفاده کنیم؟
عسل یک شیرین کننده است. در آشپزخانه تقریباً با هر روش پخت و پز می توان از آن استفاده کرد و مانند سیب خوش طعم است.
عسل را می توان در پخت، به عنوان شیرین کننده چای یا نوشیدنی ها، استفاده کرد.
عسل همچنین می تواند به عنوان یک مرهم طبیعی لب، مرطوب کننده، یا داروی سرفه استفاده شود.

عسل چه مزه ای بود؟
توی تعریف عسل چیست از مزه اون چیزی نگفته بودیم.
عسل ماده ای چسبناک و بسیار شیرین است.
ممکن است طعم آن کاملاً گلی، میوه ای یا چوبی باشد.
بسته به نوع عسل (و نوع گل) ، شما ممکن است یک طعم خاص مانند اسطوخودوس را تشخیص دهید.
کی روش میشه جایگزین عسل بشه!
از آنجا که عسل یک شیرین کننده است، می توان آن را با شکر جایگزین کرد با این حال طعم و بافت آن متفاوت است.
برای جایگزینی یک فنجان عسل ، از 1 1/4 فنجان شکر و 1/4 فنجان مایعات اضافی مانند آب یا مایعی که در دستور العمل است استفاده کنید.
جایگزین دیگر فنجان عسل برای 1/2 فنجان شکر به علاوه یک 3/4 فنجان شربت ذرت است.
بخونید تا سالم بمونید: سه تفاوت مهم عسل و شکر
شیرین و عسلی آشپزی کن 🙂
از عسل داخل بطری یا شیشه استفاده کنید.
در صورت نیاز به اندازه گیری دقیق ، قاشق اندازه گیری را با اسپری پخت و پز قبل از فرو بردن در عسل علامت گذاری کنید.
عسل به خودی خود خوشمزه است و غذاهایی هم که میشه باهاش درست کرد اینهاست:
عسل بادام زمینی بو داده
کیک عسلی ادویه دار
مرغ سرخ شده شیرین عسل
از کجا عسل بخرم؟
عسل را می توان در اکثر فروشگاه های بزرگ مواد غذایی یافت.
عسل محلی و طبیعی را نیز می توان از زنبورداران برسلان تهیه کرد.
این همه شیرینی رو چه طور نگه دارم؟
عسل غذایی است که فاسد نمیشود. آن را در مکانی خنک و در معرض تابش مستقیم آفتاب نگه دارید.
ظرف شیشه ای (یا پلاستیکی) اصلی بهترین است.
اگر عسل شما شروع به تبلور کرد، شیشه را در آب گرم قرار دهید و عسل را دوباره مخلوط کنید.
شیرین ترین درمان؛ عسل
عسل مواد مغذی دارد، که بیشتر شامل فروکتوز و گلوکز است.
عسل دارای آنتی اکسیدان است اما به زنبورها و گیاهانی که عسل از آنها تولید شده بستگی دارد.
عسل به ازای هر قاشق چایخوری، 21.3 کالری و 5.8 گرم کربوهیدرات دارد.