پنج واقعیت جالب زنبور عسل

پنج واقعیت جالب زنبور عسل و چگونگی عروسی ملکه ها

پنج ویژگی شگفت انگیز زنبورهای عسل و ملکه

پنج واقعیت جالب زنبور عسل رو که احتمالا نمیدونید و از شنیدنش شاخ درمیارید رو براتون آوردیم.
تا اخر مقاله همراه مون باشید تا با ویژگی های این موجود عجیب الخلقه آشنا بشید 🙂

 

1. زنبور عسل دو معده میخواد چه کار؟

زنبور عسل دارای یک خرطوم است که مانند نی نوشیدنی کوچک عمل می کند و با آن شهد گلها را می مکد.

در زنبور عسل دو معده وجود دارد.
معده اصلی او برای هضم غذا و دریاف انرژی خودش است.
در معده دوم بقیه شهد را به شکل عسل درآورده و به کندو انتقال می دهد.

پنج شگفتی زنبور عسل. زنبور عسل در حال گل خوردن

2. پرواز زنبور زمانیکه هوا گرم یا سرده

زنبورها می توانند تغییرات فشار هوا را تشخیص دهند.

اگر قرار است باران بیاید و فشار هوا پایین بیاید، آنها در کندوهای خود باقی می مانند.
اگر دمای هوا زیر 50 درجه فارنهایت باشد، زنبورها نیز پرواز نمی کنند.

وقتی هوا سرد است، آنها در کندوی خود جمع می شوند تا گرم بمانند.
آنها از عسلی که در ماههای سرد که شهد کمیاب است به عنوان غذا درست استفاده می کنند.

 

3. زنبور عسل پس از نیش زدن می میرد

زنبور عسل می تواند نیش بزند. اگر گزیده شوید، نیش زنبور عسل در پوست شما گیر می کند و در حالی که زنبور عسل سعی میکند فرار کند، بخشی از بدن او پاره می شود و باعث مرگ او می شود.

نیش زنبور عسل یک قطره سم کوچک در زیر پوست شما ایجاد می کند که باعث قرمز شدن و ورم پوست می شود.

زنبورداران برسلان می گویند که لازم نیست از زنبورها بترسیم. آنها فقط برای محافظت از خود و کندوی خود مردم یا حیوانات را نیش می زنند.

با این حال، بسیاری از افراد هنوز از ترس رفتن نزدیک یک کندوی زنبور عسل و داشتن یک زنبور عسل در اطراف خود ترس دارند.

 

4. چهارمین واقعیت جالب زنبور عسل: خودکشی جنسی

در یک کندو، هزاران زنبور عسل کارگر، صدها زنبور نر و یک ملکه وجود دارد.

سِمت های زنبورهای عسل ماده

همه زنبوران کارگر ماده هستند و وظایف مختلفی برای آنها تعیین شده است:

  • پرستار: برای مراقبت از کرم حشره ها
  • کارگران ساختمانی: برای وصل کردن هزاران سلول موم به لانه زنبوری
  • نگهبانان: برای تمیز نگه داشتن کندو
  • محافظ: برای محافظت از کندو
  • مواد یاب و جمع آورنده غذا

زنبورهای عسل نر هیچ گونه نیشی ندارند و عسل تولید نمی کنند.
اصولاً آنها هیچ کاری نمی کنند، تنبلی می کنند و همه کارها را به زنبورهای کارگر میسپارند.

عروسی ملکه ها

زنبورهای نر فقط یک هدف در زندگی دارند و آن جفت شدن با ملکه است.
زنبورهای نر در اثر جفت گیری می میرند. رابطه جنسی زنبور در هوا انجام می شود.

ملکه در جستجوی جفت پرواز می کند و زنبورهای نر دور هم جمع می شوند سرانجام، یک زنبور نر موفق به گرفتن ملکه می شود و عمل جنسی را انجام میدهند و بعد از پایان عمل جنسی، زنبور نر روی زمین می افتد و به سرعت می میرد.

ملکه در یک پرواز به مناسبت عروسی با حدود دوازده زنبور نر جفت می شود و تا آخر عمر اسپرم کافی برای باروری همه تخم ها ذخیره میکند.

شگفتی های زنبور عسل. دو زنبور در حال مشورت

5. توانایی های ملکه به عنوان عجایب زنبورهای عسل

یک زنبور عسل ملکه می تواند در طی یک روز تا 1500 تخم و در طول زندگی بیش از یک میلیون تخم بگذارد.

هر تخم طی 3 روز به کرم تبدیل میشود  و توسط زنبورهای پرستار با شیر مخصوصی به نام ژله رویال تغذیه می شود.
سپس کرم به شفیره تبدیل می شود و در نهایت به زنبورهای بالغ تبدیل می شود.

هر کندو می تواند فقط یک  ملکه داشته باشد. هنگامی که یک کندو بیش از حد از تعداد زیادی شلوغ شود، ملکه تخمهای ویژه و مشخص ملکه دار را نابود می کند.

سپس؛ ملکه، زنبورهای عسل را برای جستجوی خانه جدید می فرستد. هنگامی که مکانی پیدا می شود، او کندوی قدیمی را ترک می کند و گروهی از زنبورهای کارگر به دنبال او می آیند.

در همین حال، هنگامی که زنبورهای ملکه جدید در کندوی قدیمی ظهور می کنند، قوی ترین زنبور ملکه سایر ملکه ها را از بین می برد، زیرا در هر کندو فقط یک ملکه وجود دارد.

صبحانه با عسل و سیب

صبحی که نکوست از صبحانه اش پیداست؛صبحانه با عسل و سیب

دو دقیقه ای از عسل یه صبح طلایی بساز!

اگر همیشه صبحانه رو عجله ای آماده میکنید با برسلان همراه باشید تا وقت اضافه هم بیارید و صبحانه با عسل و سیب هم نوش جان کنید.

 

صبحی دگر؛ دیدار دگر با صبحانه ای از سیب و عسل

خوردن صبحونه برای همه مون از اون موردایی بوده که همیشه پدرو مادرامون بهمون خیلی تاکید میکردن. معلما که جای خود 🙂

اگه اجازه بدید اینبار برسلان هم بشه یه معلمی که میگه: بی صبحونه درسی نخون، صبحونه بی عسل میشه.

صبحونه بی عسل میشه؟!

 

عسل خور باش تا کامروا شوی

همه ما میوه ها رو دوست داریم و شاید از اونا برای صبحانه استفاد کنیم.
پنیر خامه ای و خامه و عسل هم که اعضای اصلی صبحانه اند.

تو این دستور صبحانه که کار آماده سازی و تهیه اون خیلی سریعه؛ این مواد لازمه:

 

مواد لازم

مراحل تهیه صبحانه با عسل و سیب

  1. نان تست را برشته کنید و سپس بگذارید کمی خنک شود.
  2. نیمی از ریکوتا را روی هر تکه نان تست پهن کنید.
  3. نیمی از برشهای نازک سیب را روی پنیر ریکوتا پخش کنید.
  4. عسل را بالای سیب ها بریزید.

 

نکات و جایگزین ها

  • پنیر ریکوتا را با پنیر خامه ای یا خامه تغییر دهید.
  • همچنین می توانید برش های سیب را جایگزین برش های گلابی کنید.
  • برش های بادام یا کدو تنبل یا دانه های آفتابگردان را به عسل اضافه کنید تا کمی ترد و مقوی تر شود.
  • از هر نوع نان خانگی یا هر نوع دیگر نان ساندویچی یا باگت میتوانید استفاده کنید. سعی کنید برای راحت تر خوردن آن را به یک ساندویچ تبدیل کنید.

 

برسلان امیدواره که با این صبحانه ساده وقت کم نیارید و لذت ببرید 🙂

عسل چیست به همراه نکات نگهداری آن

عسل چیست و چیا داره، کی به دنیا اومده و چطوری نگه ش داریم

عسل چیست و از کجا سر برآورده؟

هر کی عسل رو بگه نمیشناسم دروغ میگه؟ نه. اینکه عسل چیست رو شاید بدونه ولی نحوه نگهداری، انواعش و کلی چیزای دیگه رو شاید ندونه. مثل عسل تا اخر به مقاله بچسبید تا بشناسیدش 🙂

 

گل ها که شوند تبخیر، حاصل شدست شیرین

عسل مایع طلایی ضخیمی است که زنبورهای عسل از شهد گیاهان گلدار درست می کنند.

زنبورها عسل را از طریق فرآیند جمع آوری شهد و سپس برگرداندن مجدد شهد تولید می کنند.
سپس آبِ شهد تبخیر می شود و ماده ای به نام عسل تولید می کند.
تمام این فرایند ها توی کندوهای اختصاصی برسلان رخ میده.

زنبورها در حین کار تولید عسل، خدمات حیاتی گرده افشانی میوه ها، حبوبات، سبزیجات و انواع دیگر گیاهان تولید کننده غذا را انجام می دهند.

 

عسل کی به دنیا اومده؟

عسل قدمتی به اندازه تاریخ مکتوب دارد و قدمت آن به سال 2100 قبل از میلاد باز می گردد.
جایی که در نوشته های میخی سومری و بابلی، نوشته های مقدس هند و مصر ذکر شده است.
نام آن از hunig انگلیسی گرفته شده است و اولین و گسترده ترین شیرین کننده ای است که توسط انسان استفاده شده است.

عسل ارزش بسیار زیادی داشت و غالباً به عنوان نوعی ارز، خراج یا پیشکش مورد استفاده قرار می گرفت.
در قرن یازدهم میلادی، دهقانان آلمانی به ارباب فئودال خود عسل و موم می پرداختند.

در روزگاران قدیم از عسل نه تنها در غذا و نوشیدنی بلکه در تهیه سیمان، لاک، مبلمان و مصارف دارویی استفاده می شد.

 

انواع عسل چیست

انواع مختلفی از عسل وجود دارد.

رنگ، طعم، بو و حتی بافت در انواع مختلف بسیار متفاوت خواهد بود.

عامل تمایز نوع گل است که زنبور عسل از آن تغذیه می کند. عسل شبدر کاملاً متفاوت از عسل اسطوخودوس خواهد بود.
برخی از انواع دیگر عبارتند از:

  • اقاقیا
  • آلفافا
  • فندق
  • شکوفه پرتقال

همچنین فرایندهای تولید مختلفی وجود دارد که منجر به طیف گسترده ای از انواع عسل می شود.
اینها شامل مایع به صورت خام یا پاستوریزه و لانه زنبوری است.

 

کی ها و کجا ها از عسل استفاده کنیم؟

عسل یک شیرین کننده است. در آشپزخانه تقریباً با هر روش پخت و پز می توان از آن استفاده کرد و مانند سیب خوش طعم است.

عسل را می توان در پخت، به عنوان شیرین کننده چای یا نوشیدنی ها، استفاده کرد.

عسل همچنین می تواند به عنوان یک مرهم طبیعی لب، مرطوب کننده، یا داروی سرفه استفاده شود.

عسل چه مزه ای بود؟

توی تعریف عسل چیست از مزه اون چیزی نگفته بودیم.
عسل ماده ای چسبناک و بسیار شیرین است.

ممکن است طعم آن کاملاً گلی، میوه ای یا چوبی باشد.
بسته به نوع عسل (و نوع گل) ، شما ممکن است یک طعم خاص مانند اسطوخودوس را تشخیص دهید.

 

کی روش میشه جایگزین عسل بشه!

از آنجا که عسل یک شیرین کننده است، می توان آن را با شکر جایگزین کرد با این حال طعم و بافت آن متفاوت است.

برای جایگزینی یک فنجان عسل ، از 1 1/4 فنجان شکر و 1/4 فنجان مایعات اضافی مانند آب یا مایعی که در دستور العمل است استفاده کنید.

جایگزین دیگر فنجان عسل برای 1/2 فنجان شکر به علاوه یک 3/4 فنجان شربت ذرت است.

 

بخونید تا سالم بمونید: سه تفاوت مهم عسل و شکر

شیرین و عسلی آشپزی کن 🙂

از عسل داخل بطری یا شیشه استفاده کنید.

در صورت نیاز به اندازه گیری دقیق ، قاشق اندازه گیری را با اسپری پخت و پز قبل از فرو بردن در عسل علامت گذاری کنید.

عسل به خودی خود خوشمزه است و غذاهایی هم که میشه باهاش درست کرد اینهاست:

عسل بادام زمینی بو داده

کیک عسلی ادویه دار

مرغ سرخ شده شیرین عسل

 

از کجا عسل بخرم؟

عسل را می توان در اکثر فروشگاه های بزرگ مواد غذایی یافت.

عسل محلی و طبیعی را نیز می توان از زنبورداران برسلان تهیه کرد.

 

این همه شیرینی رو چه طور نگه دارم؟

عسل غذایی است که فاسد نمیشود. آن را در مکانی خنک و در معرض تابش مستقیم آفتاب نگه دارید.
ظرف شیشه ای (یا پلاستیکی) اصلی بهترین است.

اگر عسل شما شروع به تبلور کرد، شیشه را در آب گرم قرار دهید و عسل را دوباره مخلوط کنید.

 

شیرین ترین درمان؛ عسل

عسل مواد مغذی دارد، که  بیشتر شامل فروکتوز و گلوکز است.

عسل دارای آنتی اکسیدان است اما به زنبورها و گیاهانی که عسل از آنها تولید شده بستگی دارد.
عسل به ازای هر قاشق چایخوری، 21.3 کالری و 5.8 گرم کربوهیدرات دارد.

 

سه تفاوت شکر و عسل

عسل بهتره یا شکر؟ سه تفاوت عسل و شکر

مهمترین تفاوت شکر و عسل چیست؟

احتمالا با خودتون میگید که عسل و شکر مثل هم هستن! مهمترین تفاوت بین شکر و عسل رو نمیدونید؟ تا انتها با ما باشید.

اگه حسش نیست بخونید فایل صوتی رو گوش بدید.

هر دو دارای شیرین کننده هایی حاوی گلوکز و فروکتوز (قند طبیعی) هستند.
با این حال، در مرحله تولید شکر، اسیدهای آلی، پروتئین، عناصر نیتروژن، آنزیم ها و ویتامین های موجود در نیشکر را از بین می برند.
در حالی که عسل، یک شیرین کننده طبیعی، فقط کمی گرم می شود.
همچنین، عسل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی مفیدی دارد که در قند وجود ندارد.

در اینجا سه ​​نکته اصلی مقایسه عسل و شکر در جدول ذکر شده است که باعث می شود از خوردن عسل احساس خوبی داشته باشید:

 

1. میزان کالری؛ اولین تفاوت عسل و شکر

یک قاشق غذاخوری شکر یا نیشکر حاوی 46 کالری است، در حالی که یک قاشق غذاخوری عسل، شیرینی طبیعی 64 کالری دارد.

گرچه ممکن است عسل کالری بیشتری داشته باشد، اما در واقع ما باید از آن کمتر استفاده کنیم زیرا شیرین تر از قند نیشکر است.

در نتیجه، ممکن است حتی کالری کمتری که با شکر مصرف می کنید، مصرف کنید.

و در دراز مدت حتی اگر عسل گرانتر باشد ، ممکن است از قند مقرون به صرفه ترباشد.

 

2. تنظیم قند خون با عسل یا شکر؟

قند داخل شکر از دو مولکول بهم پیوسته تشکیل شده است.

وقتی قند  می خوریم ، معده ما قبل از استفاده از انرژی قند مجبور است از آنزیم های مخصوص خود برای جدا کردن مولکول ها استفاده کند.

عسل کاملاً متفاوت است. زنبورها آنزیم خاصی به شهد اضافه کرده اند که شکر را به گلوکز و فروکتوز تقسیم می کند. این دو قند ساده برای بدن ما می توانند مستقیم جذب شوند.

عسل دارای شاخص قند خون سالم (GI) است که تأثیر منفی یک ماده غذایی خاص را بر روی سطح گلوکز خون اندازه گیری می کند. هرچه درجه GI پایین تر باشد، سرعت جذب و تزریق قندها در جریان خون کاهش می یابد و از این رو روند هضم تدریجی و سالم تری انجام می شود (شاخص گلیسمی).

 

3. عسل مواد مغذی داره!

برخلاف عسل، شکر فاقد مواد معدنی و ویتامین است (از این رو اغلب کالری خالی خوانده می شود)، آنها از مواد مغذی بدن استفاده می کنند تا در سیستم متابولیزه شوند.

وقتی تمام این مواد مغذی تمام شود، متابولیسم، کلسترول و اسید چرب نامطلوب مانع می شود ، به دلیل افزایش اسید چرب در اندام ها و بافت ها ، به کلسترول بالاتر کمک می کند و باعث چاقی می شود.

به همین دلیل غیر معمول نیست که افراد چاق از سوء تغذیه و بسیاری از مشکلات مرتبط با سلامتی رنج می برند.

مقایسه عسل و شکر نشان میدهد که  اگر مراقب وزن خود هستید، عسل انتخاب هوشمندانه تری نسبت به شکر خواهد بود.

 

ساخت کندو عسل توسط زنبورها

کدوم زنبورا ساخت کندو عسل رو انجام میدن؟!

زنبورای عسل از کجا یادگرفتن ساختن کندو عسل رو؟

ساخت کندو عسل توسط زنبورای عسل بعد گشت و گذار لابه لای گیاه ها انجام میشه.

تا انتهای مقاله با برسلان همراه باشید تا ببینید زنبورا چه طوری کندو میسازن.

اگه فرصت خوندن رو ندارید فایل صوتی رو گوش بدید

ساخت کندو عسل یا شیرین ترین خونه دنیا؟

زنبورهای عسل کارگر در طول زمستون که نمی تونن برای تهیه غذا از خونه شون بیان بیرون، کندوهایی برای ذخیره عسل درست می کنند و خودشون رو با اونها  تغذیه می کنن.

کندوهای زنبور عسل از لوله های شش ضلعی ساخته شده، که اشکالی برای تولید بهینه عسل هستن چون به موم کمتری نیاز دارن و می تونن عسل بیشتری را داخل خودشون جا بدن.

بعضی از کندوها به دلیل وجود تکه های پیله و لکه هایی که درست میکنن به مرور زمان رنگ اون ها تیره میشه و لی بقیع کندوهای عسل با رنگ روشن باقی می مونن.

ساخت کندو زنبور عسل از روی گل شروع میشه

زنبورای وحشی هم ساختن کندو عسل؟

زنبورهای عسل وحشی در شکافهای صخره ها، درختان توخالی و سایر مناطقی که زنبورهای ملکه برای کندو مناسب می دانند، کندو ایجاد می کنند.

شبیه عادات زنبورهای عسل اهلی، آنها با جویدن موم تا زمانی که نرم شود، کندوها را می سازند و سپس مقادیر زیادی موم را به سلول های یک لانه زنبوری پیوند می دهند.

 

دمای خونه زنبورای عسل؛ مطبوعه

هنگامی که زنبورهای کارگر درون یک کندو جمع می شوند، کندو در حدود 30 تا 35 درجه سانتیگراد باقی می ماند، دمایی که برای کنترل بافت موم لازم است.

 

ای پادشه کندو؛ هوا خواه توایم جانا 🙂

زنبورهای کارگر فقط حدود شش هفته زندگی می کنند، اما آنها زندگی خود را صرف انجام کارهایی می کنند که به نفع بقای ملکه آنها باشد.

در حدود 10 روزه گی یک زنبور عسل کارگر، یک غده تولید کننده موم منحصر به فرد در داخل شکم خود ایجاد می کند.

کارگران غذا می خورند و شهد گیاهان مختلف را جمع می کنند.
وقتی آنها شهد را در کیسه گرده خود حمل می کنند، با یک آنزیم تخصصی مخلوط می شود.

زنبور عسل کارگر پس از بازگشت به کندو، شهد را از زبان خود به زبان کارگر دیگری منتقل می کند، جایی که مایع شهد تبخیر می شود و به عسل تبدیل.

ساخت کندو عسل یعنی خبردار شدن از گلای خوشگل

کیه کیه معمار موم کندو؟

در ساخت کندو عسل همه زنبورها کمک میکنند حتی ملکه.

ولی موم میرسه به زنبورهای کارگر کندو.

زنبورهای عسل کارگر قند داخل عسل را به موم تبدیل می کنند که از منافذ کوچک زنبور خارج می شود و پوسته های کوچکی از موم را روی شکم آنها تولید می کند.

کارگران این تکه های موم را می جوند تا نرم شوند و سپس موم جویده شده را به ساختار لانه زنبوری اضافه می کنند.

 

درمان-افسردگی-با-عسل

عسل دارو رفع افسردگی؛ شیرین ترین نسخه درمان افسردگی

فرآورده های زنبور عسل دارو  رفع افسردگی

چرا عسل دارو رفع افسردگی هست؟ اگر فکر میکنید اطرافیانتون دچار افسردگی شدند ولی راه درمانش رو نمیدونید، تا آخر مقاله با ما باشید تا بهتون بگیم.

این مقاله بهتون کمک میکنه که چطور به رفع افسردگی اطرافیانتون کمک کنین.

 

عسل دارو رفع افسردگی؛ بدون نیاز به نسخه پیچی

اگه کسی دچار افسردگی شده باشه شاید اولین کاری که بکنه اینه که بره پیش دکتر و دکتر هم براش نسخه میپیچه.
ولی این پیچوندن برا اولش شاید خوب باشه ولی کم کم که بگذره این پیچوندن کل سیستم ذهنی و جسمی فرد رو هم بهم میریزه و میپیچونه!
میپرسی چرا؟!

چرا از من میپرسی! J مگه من نسخه پیچیدم؟

اینجا البته کمکت میکنم و میگم اگه باز هم بری پیش دکتر احتمال زیاد اون هم بهت میگه که داروها از هر نوعی عوارض دارن یعنی بعد مدت طولانی که استفاده بشن به جای خوب کردن خراب میکنن همه چیو.

پیچوندن نسخه شیرین با عسل طبیعی

عسل؛ دارو رفع افسردگی بدون عوارض وحشتناک

و اینجا مشخص میشه که دارو ها هم عوارض جانبی دارن و هم این که حالتو خوب نمیکنن.
یعنی داروها خیلی نمیتونن به طور طبیعی بدنو با خودشون هماهنگ کنن تا بیمارا خوب بشن.

ولی محققا و دکترا خودشون به این نتیجه رسیدن که داروهای ضد افسردگی مثل کتامین، کلورگیلین، فلوکستین، ایمی پرامین خیلی موفقیت آمیز و سلامتی بخش عمل نمیکنن.

اونا دنبال گزینه های طبیعی و مطمئن تر که خیلی موثرتر باشه گشتن و رسیدن به عسل و اومدن عسل رو برای درمان بیماری افسردگی آزمایش کردن.
اگه شما هم به عسل رسیدین و دنبال اصلش میگردی به راحتی میتونی تفاوت عسل طبیعی و تقلبی رو تشخیص بدین.

 

آزمایش عسل برای درمان افسردگی

تا الان مطالعه ها و تحقیقای خیلی زیادی در مورد محصولات زنبور عسل انجام دادن و همه شون رو از نظر خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، ضد التهابی، ضد سرطان زایی و اثربخشی اونها در بیماری های فیزیولوژیکی ارزیابی کردن.

که نتیجه همه شون هم مثبت و خیلی اثر بخش و موفق آمیز بوده.
اینجا جا داره که به زنبور عسل یه “خسته نباشید” حسابی بگیم 🙂

یه خسته نباشید آروم تر هم دوباره بهش بگیم برای اینکه فرآورده هاش برای بهبود بیماریهای بیولوژیکی و مسائل روانی آدم ها هم تاحدی موفقیت آمیز بوده.

 

پیچوندن نسخه شیرین محققان برای درمان افسردگی

درمان طبیعی و راحت افسردگی با عسل طبیعی

طی یه مطالعه که با حمایت صندوق تحقیقاتی دانشگاه فنی کارادنیز، گامهای بلندی برداشته شد تا نشون بده که عسل، گرده و بره موم دارای بازدارنده های مهمی مثل مونو آمین اکسیدازها (MAO) هستن.

حالا مونو آمین اکسیدازها (MAO) چی هستن؟ نوعی فلاوپروتئین داخل غشای (پوسته ی) میتوکندری و غشای خارجی سلولهای عصبی و غیر عصبی اند.

و این مونو آمین اکسیدازها (MAO) در درمان اختلالات افسردگی و بیماری های نورودژنراتیو مانند بیماری پارکینسون و بیماری آلزایمر استفاده می شن.

(برای مطالعه دقیقتر میتونی به این مجله سر بزنی: (Molecules, 2019; Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry, 2014))

در نهایت به این نتیجه رسیدن که فراورده های زنبور عسل اثرات آرام بخشی دارن و میتونن از آدما در برابر افسردگی و بیماریهای مشابهش محافظت کنن.

الان میتونی با خیال راحت با این دارو خوشمزه  بعد چند ماه مصرف روزانه و مرتب افسردگی رو به فراموشی بسپاری.

 

ویژگی های تعجب برانگیز زنبور های عسل

15 واقعیت از عجایب زنبورهای عسل

دانستنی هایی از عجایب زنبورهای عسل

اگه عسل خور هستید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا از عجایب زنبورهای عسل خبر دار بشید که تاحالا خبر نداشتید.

عجایبی شگفت انگیز از حشره ای به نام زنبور عسل

1. زنبور عسل میلیون ها ساله که وجود داره.

2. زنبورهای عسل با نام علمی Apis mellifera به معنای “زنبور عسل” هستن و با با محیط زیست سازگارن و به عنوان گرده افشان حیاتی ان.

3. این تنها حشره ای است که غذای انسان را تولید می کنه.

4. عسل تنها غذاییه که شامل همه مواد لازم برای حفظ زندگی از جمله آنزیم ها، ویتامین ها، مواد معدنی و آب هست.
و این تنها غذاییه که حاوی “پینوسمبرین”؛ یه نوع آنتی اکسیدان هست که عملکرد مغز رو افزایش میده.

5. زنبورهای عسل دارای 6 پا، 2 چشم تشکیل شده از هزاران عدسی کوچک (یکی در هر طرف سر)، 3 چشم ساده در بالای سر، 2 جفت بال، کیسه شهد و معده هستند.

ندانسته هایی از حشرات مفیدکوچک

6. زنبورهای عسل دارای 170 گیرنده بو هستند ، در حالی که این در مگس 62 و در پشه 79 تا هست.
توانایی های استثنایی بویایی زنبورها شامل سیگنال های تشخیص خویشاوندی، ارتباطات اجتماعی درون کندو و تشخیص بو برای یافتن غذا هست.
حس بویایی آنها به قدری دقیق است که می تونند صدها نوع گل مختلف رو از هم متمایز کنن و از چند متر دورتر تشخیص بدن که هر گل چقدر گرده یا شهد دارن.

7. بال های زنبور عسل به طرز باورنکردنی سریع هست، در حدود 200 بار در ثانیه پر میزنه، به همین خاطر وزوز مشهور و متمایزی داره.
یک زنبور عسل می تونه تا شش مایل و با سرعتی معادل 15 مایل در ساعت پرواز کنه.

 

8- یه زنبور عسل کارگر به طور متوسط ​​فقط در حدود یک قسمت از 12 قسمت یک قاشق چای خوری عسل در طول زندگی خودش تولید می کنه.
این واقعیت باعث نمی شه که شما عاشق هر قطره عسل باشید؟

9. برای تأمین سوخت پرواز یک زنبور عسل در سراسر جهان به یک اونس عسل نیازه.

عجایب زنبورهای عسل برسلان رو بیشتر بشناسید

زنبور های عسل در مزارع برسلان

10.  زنبورای یک کندو عسل 90 هزار مایل پرواز می کنن، معادل سه مدار دور زمین برای جمع آوری 1 کیلوگرم عسل.
شما حساب کنید زنبورای برسلان؛ با چه تلاشی کندو هاشونو برای شما آماده میکنن.

 

11. یه زنبور عسل طی یه سفر برای جمع آوری از 50 تا 100 گل بازدید می کنه.
شما حساب کن مزارع برسلان چقدر پر از گل و بلبله 🙂

 

12. مغز زنبور عسل بیضی شکله و فقط به اندازه یه دونه کنجده.
با این وجود ظرفیت قابل توجهی برای یادگیری و به خاطر سپردن چیزها داره و میتونه محاسبات پیچیده‌ای رو در مورد مسافت طی شده و کارایی … انجام بده.
شما حساب کن زنبورای برسلان جای کندو های سفارشی شما رو بهتر از همه میدونن 🙂

 

13. یه کندو عسل؟ (A colony of bees) از 20 هزار تا 60 هزار زنبور عسل و یه ملکه تشکیل شده.
زنبورهای عسل کارگر؛ ماده هستند و حدود 6 هفته زندگی می کنن و همه کارا رو انجام میدن.
شما حساب کن تو کندوهای برسلان چقدر مرد سالاری موج میزنه :))))

 

14. زنبورهای عسل با رقصیدن با همدیگه ارتباط برقرار می کنن.
شما حساب کن تو برسلان چقدر مراسم بزم و شادیه.

 

15. تو زمستون، زنبورای عسل از عسلی که تو ماه های گرم جمع آوری کردن تغذیه می کنن.
اونها یه خوشه محکم تو کندو تشکیل می دن تا ملکه و خودشون رو گرم نگه دارن.
شما حساب کن تو زمستون هم زنبورا تو کندوهای شما نشستن و چقدر بهشون خوش میگذره 🙂

روشهای تست تشخیص عسل طبیعی و تقلبی

پنج روش تشخیص عسل طبیعی در خانه

راحت ترین روش های تشخیص عسل طبیعی

شما تو این مقاله روش های عملیِ تست تشخیص عسل طبیعی را یاد میگیرید.
با برسلان همراه باشید تا یک بار برای همیشه عسل طبیعی رو تشخیص بدید.

تست های تشخیص عسل طبیعی

 

این ماده شیرین و مقوی ساخته شده توسط طبیعت نه تنها می تونه زندگی شما رو شیرین کنه بلکه از نظر مواد معدنی، مغذی و آنزیم های زنده بسیار غنی هست.

برای لذت بردن از طعم و مزه و بهره مندی از تمام مزایای عسل طبیعی، باید از خالص ترین عسل استفاده کنید تا خواص ش رو به بدنتون هدیه بده.
در این مقاله چندین روش ساده برای تشخیص عسل طبیعی براتون توضیح دادیم که می تونید اون ها رو توی خونه انجام بدین تا میزان خالص بودن ش را بسنجید.

اگه عسل رو مستقیماً از زنبورداران می خرید، پس عسل خام، فرآوری نشده و اصلی رو خریداری میکنید.

 

تشخیص میزان طبیعی بودن عسل

همه از شفا بخش بودن عسل برای بدن با خبر هستند و میتوان گفت که کمتر از یک اکسیر معجزه آسا نیست.
از مزایای بیشمار آن میتوان به تقویت سیستم ایمنی، خواص درمانی و توانایی آن در مبارزه با سرماخوردگی، سرفه یا عفونت یاد کرد.

تهیه عسل تقلبی در مرحله تولید بسیاری از خواص آن را از بین میبرد و حتی برچسب “100 درصد طبیعی” اثرات آن را بر نمیگرداند!
کارخانه ها و افراد می توانند با افزودن حلال های ساده مانند شکر، نشاسته ذرت، محلول گلوکز یا رنگ مواد غذایی؛ کیفیت آن را دستکاری کنند.
از این رو، تشخیص عسل طبعی همیشه به همین راحتی که به نظر می رسد نیست.
البته اگر تا انتهای مقاله با ما همراه باشید این کار برای شما راحت میشود 🙂

قبل از یادگیری نحوه تشخیص عسل طبیعی یادتون باشه:

اولین نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که عسل های طبیعی و خالص همیشه توسط زنبورها تولید میشوند و نه در کارخانه ها.
از نمونه عسل های تولید شده در مزارع میتوان به عسل های برسلان اشاره کرد. .
با وجود تهیه از کارخانه و یا مزارع پرورش کندو عسل از هر دو جا ابتدا برچسب مواد تشکیل دهنده آن را مطالعه کنید.
این را هم یادتان باشد که باز هم در اینجا نمیتوان به صحت آنها اعتماد کرد.
پس بهترین راه این است که خودتان آستین ها را بالا بزنید و در خانه روش هایی که در ادامه این مقاله آمده است را امتحان کنید و از خرید عسل برای دفعات بعد خیالتان را راحت.

 

دست یا قاشق؛ سر راست ترین روش تشخیص عسل طبیعی

مقدار کمی عسل را روی انگشت دست تان قرار دهید و ببینید آیا مانند هر مایع دیگری می ریزد یا پخش میشود. اگر به این شکل باشد، ممکن است عسل خالص نباشد.
عسل خالص غلیظ است در حالی که عسل ناخالص روان است.
عسل خالص به سطحی که به آن زده می شود می چسبد و نمی ریزد.

 

سرکه دومین راه تشخیص عسل طبیعی

سرکه و عسل که با هم مخلوط شوند می توانند آزمایش ساده ای برای تشخیص عسل تقلبی از عسل خالص باشند.
برای انجام این آزمایش، یک قاشق غذاخوری عسل، مقداری آب و 2-3 قطره اسانس سرکه را با هم مخلوط کنید.
اگر این مخلوط کفی شود، احتمال تقلبی شدن عسل بسیار زیاد است.

 

تست شعله برای عسل!

شاید این را نمی دانستید؛ اما عسل خالص قابل اشتعال است. برای انجام این تست نهایت احتیاط را در نظر بگیرید و مسئولیت آن را بپذیرید، از برسلان گفتن بود 🙂
یک چوب کبریت خشک بردارید و آن را در عسل فرو کنید. چوب کبریت را به جعبه کبریت بزنید. اگر روشن شد، عسل شما خالص است.
اگر روشن نشد، ممکن است تقلبی باشد و همچنین ممکن است حاوی مقداری رطوبت اضافه شده در هنگام تهیه به روش تقلبی باشد.

تست آب و قاشق از روشهای تشخیص عسل ظبیعی

تست آب

روش ساده و موثر دیگر برای آزمایش اینکه کیفیت عسل شما خالص است یا نه، انجام آزمایش آب است.
یک قاشق چای خوری عسل را برداشته و در یک لیوان پر از آب قرار دهید.  عسل  ناخالص در آب حل می شود .
در حالی که عسل خالص، بافت متراکم تری دارد و در ته لیوان به صورت توده هایی ته نشین می شود و برای حل شدن نیاز به تلاش زیادی دارد.
در این روش اگر عسل با قند یا گلوکز ترکیب شده باشد، گاهی اوقات ردپای سفید در آب بر جای می گذارد.

 

تست پارچه سفید

چند قطره عسل را روی پارچه سفید رنگ بریزید اگر جذب شود یا لکه ای باقی بگذارد نشانه غیر طبیعی بودن عسل است.
عسل خالص و درجه یک جذب نخواهند شد اما عسل ناخالص لکه مرطوب بر جای می گذارد.

لحظه مرگ ملکه توسط زنبورهای خود

???? آغوش مرگبار!
‌لحظه مرگ ملکه توسط زنبورهای خود!

‌چرا زنبورهای ملکه خود را میکشند ؟
وقتی زنبورها متوجه کم کاری ملکه به دلیل پیری یا مریضی می‌شوند تصمیم میگیرند که او را از بین ببرند. درنتیجه دور ملکه جمع شده و او را در آغوش میگیرند تا ملکه در وسط این ازدحام از دمای بالا بمیرد‌. این پدیده را آغوش مرگ می‌نامند و در حقیقت ملکه در آن پخته می‌شود!????

البته ناگفته نمونه قبلش معمولا زنبورها یک ملکه پرورش میدن که رهبری کندو رو بعد از ملکه قبلی بر عهده بگیره

عسل چه موقع خراب می شود ؟

????تاریخ انقضای عسل

عسل، خوراکی شیرین و طلایی که تاریخ انقضا ندارد و هرگز خراب نمی‌شود و سالیان سال می‌شود آن را مصرف کرد اگرچه با گذشت زمان تغییراتی در بافت و رنگ آن ایجاد می‌شود اما به دلیل فروکتوز موجود در آن تازگی‌اش حفظ می‌شود.
عسل در ایران باستان علاوه بر خوراکی بودن کاربرد پزشکی نیز داشته است!
باستان شناسان در حالی که مشغول حفاری در اهرام مشهور مصر بودند، گلدان‌های حاوی عسل را در یک مقبره باستانی پیدا کردند. این عسل حدود ۳۰۰۰ سال قدمت دارد و هنوز هم بسیار خوردنی است ولی قدیمی‌ترین عسل جهان در گرجستان کشف گردیده و دانشمندان احتمال می‌دهند عمر این عسل ۵۵۰۰ سال باشد!