Diseas

بیماری‌های قلبی – عروقی

تحقیقات حاکی از آن است که استرس اکسیداتیو مسئول بیماری‌های قلبی-عروقی هستند و به پیشرفت بیماری‌های مزمن و فرسایشی نظیر سرطان، اختلالات خود ایمن، پیری، آب مروارید، آرتروز روماتیسمی و بیماری‌های قلبی-عروقی و تحلیل عصبی کمک می‌کند.

بره موم، گرده گل و عسل دارای بالاترین فعالیت آنتی‌اکسیدانی هستند. مصرف منظم این مواد غذایی، از طریق کاهش عامل‌های ریسک خون و شرایط قلبی خاص مانند ضربان ناقص قلب، آریتمی و تاکیکاردی، سلامت قلبی-عروقی را بهبود می‌بخشد.

 

به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.

مقالات علمی دنیا در رابطه با بیماری های قلبی _ عروقی را بخوانید: ???

Long-term effects of honey on cardiovascular parameters and anthropometric measurements of postmenopausal women

 

بیماری قلبی عروقی چیست؟

بیماری قلبی عروقی بیماری قلبی (قلبی) و عروق خونی (عروقی) است. تجمع پلاک باعث باریک شدن رگ های خونی (رگ ها) می شود که این امر باعث می شود توانایی جریان خون در داخل و خارج از قلب کاهش یابد.

بیماری قلبی عروقی یک اصطلاح عمومی است که انواع مختلفی از بیماری های قلبی مانند حمله قلبی و سکته مغزی را در بر می گیرد.

علائم هشدار دهنده حمله قلبی شامل موارد زیر است:
  • درد قفسه سینه
  • درد در پشت، دستها، گردن و یا فک
  • تنگی نفس
  • تهوع یا استفراغ
  • تپش قلب سریع و یا نامنظم
  • سایر نشانه‌ها از جمله، خستگی، اضطراب، سوء هاضمه و یا سوزش معده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *