عسل، درمان طبیعی مؤثری برای مقابله با اگزما است. این ماده، یک ضدعفونیکنندهي طبیعی است و خواص آنتی باکتریایی دارد که باعث میشود برای درمان اگزما بسیار مؤثر باشد و پوستی نرمتر و لطیفتر برایتان به ارمغان آورد.
به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.
مقالات علمی دنیا در رابطه با اگزما را بخوانید: ???
اگزما:
اگزما (آماس پوست) شرایطی است که در آن پوست دچار خارش، قرمزی، التهاب و پوسته ریزی میشود. پزشکان هنوز دلایل بروز این عارضه را نمیدانند. اما این بیماری معمولاً در افرادی که حساسیت (آلرژی) دارند، بروز میکند. اگزما گاهی ریشهی ژنتیکی دارد و ممکن است در بین اعضای یک خانواده شایع باشد.
علایم اگزما چیست؟
موارد زیر از نشانههای اگزما هستند:
-
- خارش شدید
- قرمزی پوست
- جوشهای ریز
- پوسته پوسته شدن پوست
- خشکی پوست
درماتیت:
درماتیت یک واژه ی کلی برای توصیف التهاب پوست است. در درماتیت پوست فرد معمولا خشک، متورم و قرمز دیده میشود. بسته به نوع درماتیت، علت آن نیز فرق دارد. توجه کنید که این بیماری مسری نیست.
درماتیت ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد. شدت خارش پوست میتواند از خفیف تا شدید متغیر باشد. انواع مختلفی از درماتیت میتوانند مدت ها ادامه داشته باشند در حالیکه انواع دیگر نیز میتوانند به صورت فصلی و یا در اثر استرس و مواجهات خاص تشدید شوند.
علائم درماتیت
علائم درماتیت بسته به بخش درگیر بدن متفاوت بوده و شدت آنها نیز از خفیف تا شدید متغیر است. همه ی افراد مبتلا به درماتیت الزاما تمام علائم را از خود نشان نمیدهند. به طور کلی، علائم درماتیت عبارتند از:
- راش
- تاول
- خشکی و ترک خوردگی پوست
- خارش پوست
- درد همراه با سوزش
- قرمزی
- تورم
انواع درماتیت
انواع مختلفی از درماتیت وجود دارند. شایع ترین آنها عبارتند از:
درماتیت آتوپیک (اگزما)
این حالت معمولا ارثی است و در دوران کودکی بروز پیدا میکند. پوست افراد مبتلا به اگزما دچار برجستگی های خشک و خارش دار می شود.
درماتیت تماسی
درماتیت تماسی زمانی بوجود میآید که یک ماده به صورت مداوم با پوست تماس پیدا کرده و منجر به ایجاد واکنشهای ازدیاد حساسیت و تحریک پوست میشود. این واکنش ها میتوانند به راشهای دچار سوزش، خارش و تاول تبدیل شوند.
درماستیت دیس هیدروتیک
در این نوع درماتیت، فرد توان محافظت از خود را ندارد. نتیجهی این وضعیت خشکی و خارش پوست همراه با تاول های کوچک میباشد. این درماتیت معمولا پاها و دست ها را درگیر میکند.
درماتیت سبورئیک
همچنین تحت عنوان درماتیت سبوره ی نوزادی (Cradle cap) نیز شناخته میشود. این درماتیت اغلب در ناحیه اسکالپ (لایهی پوست سر) ایجاد میشود ولی میتواند پوست صورت و قفسهی سینه را نیز درگیر کند. درماتیت سبورئیک اغلب منجر به ایجاد شوره و لایه لایه شدن و قرمزی پوست میشود.