آزمایش ها ثابت کرده اند که اگر بیماران دیابتی، عسل طبیعی را در وعده های غذایی خود بگنجانند، قند خون آن ها پایین می آید و به حالت عادی بر می گردد. همچنین آزمایش های مکرر ثابت کرده است که عسل حاوی ماده اکسید کننده ای است که فرآیند جذب قند در خون را آسان می کند و نمی گذارد درصد قند در خون بالا رود. یکی دیگر از عواملی که به جذب قند در خون کمک می کند میزان بالای عنصر پتاسیم در عسل می باشد. هم چنین ثابت شده ادرار فرد دیابتی به طور کلی از انسولین خالی نمی باشد، علت بیماری آن ها، اختلال در تحریک سلول هایی است که تولید انسولین می کنند.
عسل دیابتی صرفا یک نوع عسل خاص نمی باشد و عسل مخصوص افراد دیابتی در بازار موجود نیست، بلکه طبق فاکتورهای دیگر نظیر گلوکز و ساکارز، عسل مناسب برای افراد دیابتی در نظر گرفته می شود.
به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.
مقالات علمی دنیا در رابطه با دیابت نوع 2 را بخوانید: ???
Adjunct use of honey in diabetes mellitus: A consensus or conundrum?
Honey and diabetes mellitus: Obstacles and challenges – Road to be repaired
علائم دیابت نوع ۲
در دیابت نوع ۲ بدن شما قادر نیست تا بطور موثر ار انسولین استفاده کند تا گلوکز را به سلولها منتقل سازد. همین امر سبب میشود تا بدن شما روی منابع انرژی جایگزین در بافت شما، عضلات، و ارگانها تکیه کند. این یک واکنش زنجیرهای است که سبب یک سری علائم میشود. دیابت نوع ۲ میواند به آرامی ایجاد گردد. علائم ممکن است در ابتدا خفیف بوده و به سادگی از آن صرف نظر کرد. علائم اولیه دیابت نوع ۲ عبارتند از:
- گرسنگی دائم
- فقدان انرژی
- خستگی
- کاهش وزن
- تشنگی زیاد
- ادرار مکرر
- خشکی دهان
- خارش پوست
- تاری دید
هرچه بیماری پیشرفت کند، علائم آن شدیدتر و خطرناکتر میشود. اگر میزان قند خون شما برای مدت طولانی بالا باشد، علائم میتواند بصورت زیر باشد:
- عفونت مخمری
- زخمهایی که به آرامی ترمیم میشوند.
- لکههای سیاه روی پوست، بیماری که آکانتوز نیگریکانز نامیده میشود.
- درد پا
- احساس بیحسی در نوک انگشتان، یا نوروپاتی
اگر دو یا چند علامت از این موارد را داشتید، باید به پزشک فوق تخصص غدد مراجعه کنید. دیابت اگر درمان نشود، میتواند خطرناک باشد.