محققان مرکز تحقیقات آفریقای جنوبی در تحقیقات خود دریافته اند که عسـل رشد و تکثیر جرم هایی نظیر میکروب های سالمونلا را که میکروب های ایجاد کننده ی اسهال هستند و در اغلب کشورهای در حال توسعه مرگ آفرین هستند را متوقف و سرکوب می نماید. جالب آن است که وقتی این ماده خورده می شود قدرت تاثیر آن بر ضد باکتری ها در مجاری روده ها حفظ می شود و موجب کنترل اسهال می گردد.
به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.
مقالات علمی دنیا در رابطه با اسهال را بخوانید: ???
PP222-SUN HONEY, AN ADJUVANT THERAPY IN ACUTE INFANTILE DIARRHEA
The significance of enteroaggregative Escherichia coli in the etiology of hospitalized diarrhoea in Calcutta, India and the demonstration of a new honey–combed pattern of aggregative adherence
اسهال
حرکات روده ای آبکی و رونده، سه مرتبه در روز و یا بیشتر، اسهال نامیده می شود. بسیاری از بزرگسالان 4 مرتبه در طول سال، دچار اسهال می شوند.
علت اسهال
برخ علل بروز اسهال عبارتند از:
– ویروس ها
– باکتری های موجود در آب و مواد غذایی
– انگل ها، مانند برخی کرم های ریز
– عوارض جانبی مصرف برخی داروها
– مشکل هضم برخی مواد غذایی
– بیماری هایی که سیستم گوارش را درگیر می کنند