آشپزی عسلی, عسل, مقالات

صبحی که نکوست از صبحانه اش پیداست؛صبحانه با عسل و سیب

صبحانه با عسل و سیب

دو دقیقه ای از عسل یه صبح طلایی بساز!

اگر همیشه صبحانه رو عجله ای آماده میکنید با برسلان همراه باشید تا وقت اضافه هم بیارید و صبحانه با عسل و سیب هم نوش جان کنید.

 

صبحی دگر؛ دیدار دگر با صبحانه ای از سیب و عسل

خوردن صبحونه برای همه مون از اون موردایی بوده که همیشه پدرو مادرامون بهمون خیلی تاکید میکردن. معلما که جای خود 🙂

اگه اجازه بدید اینبار برسلان هم بشه یه معلمی که میگه: بی صبحونه درسی نخون، صبحونه بی عسل میشه.

صبحونه بی عسل میشه؟!

 

عسل خور باش تا کامروا شوی

همه ما میوه ها رو دوست داریم و شاید از اونا برای صبحانه استفاد کنیم.
پنیر خامه ای و خامه و عسل هم که اعضای اصلی صبحانه اند.

تو این دستور صبحانه که کار آماده سازی و تهیه اون خیلی سریعه؛ این مواد لازمه:

 

مواد لازم

مراحل تهیه صبحانه با عسل و سیب

  1. نان تست را برشته کنید و سپس بگذارید کمی خنک شود.
  2. نیمی از ریکوتا را روی هر تکه نان تست پهن کنید.
  3. نیمی از برشهای نازک سیب را روی پنیر ریکوتا پخش کنید.
  4. عسل را بالای سیب ها بریزید.

 

نکات و جایگزین ها

  • پنیر ریکوتا را با پنیر خامه ای یا خامه تغییر دهید.
  • همچنین می توانید برش های سیب را جایگزین برش های گلابی کنید.
  • برش های بادام یا کدو تنبل یا دانه های آفتابگردان را به عسل اضافه کنید تا کمی ترد و مقوی تر شود.
  • از هر نوع نان خانگی یا هر نوع دیگر نان ساندویچی یا باگت میتوانید استفاده کنید. سعی کنید برای راحت تر خوردن آن را به یک ساندویچ تبدیل کنید.

 

برسلان امیدواره که با این صبحانه ساده وقت کم نیارید و لذت ببرید 🙂

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *