کدوم زنبورا ساخت کندو عسل رو انجام میدن؟!
زنبورای عسل از کجا یادگرفتن ساختن کندو عسل رو؟
ساخت کندو عسل توسط زنبورای عسل بعد گشت و گذار لابه لای گیاه ها انجام میشه.
تا انتهای مقاله با برسلان همراه باشید تا ببینید زنبورا چه طوری کندو میسازن.
اگه فرصت خوندن رو ندارید فایل صوتی رو گوش بدید
ساخت کندو عسل یا شیرین ترین خونه دنیا؟
زنبورهای عسل کارگر در طول زمستون که نمی تونن برای تهیه غذا از خونه شون بیان بیرون، کندوهایی برای ذخیره عسل درست می کنند و خودشون رو با اونها تغذیه می کنن.
کندوهای زنبور عسل از لوله های شش ضلعی ساخته شده، که اشکالی برای تولید بهینه عسل هستن چون به موم کمتری نیاز دارن و می تونن عسل بیشتری را داخل خودشون جا بدن.
بعضی از کندوها به دلیل وجود تکه های پیله و لکه هایی که درست میکنن به مرور زمان رنگ اون ها تیره میشه و لی بقیع کندوهای عسل با رنگ روشن باقی می مونن.
زنبورای وحشی هم ساختن کندو عسل؟
زنبورهای عسل وحشی در شکافهای صخره ها، درختان توخالی و سایر مناطقی که زنبورهای ملکه برای کندو مناسب می دانند، کندو ایجاد می کنند.
شبیه عادات زنبورهای عسل اهلی، آنها با جویدن موم تا زمانی که نرم شود، کندوها را می سازند و سپس مقادیر زیادی موم را به سلول های یک لانه زنبوری پیوند می دهند.
دمای خونه زنبورای عسل؛ مطبوعه
هنگامی که زنبورهای کارگر درون یک کندو جمع می شوند، کندو در حدود 30 تا 35 درجه سانتیگراد باقی می ماند، دمایی که برای کنترل بافت موم لازم است.
ای پادشه کندو؛ هوا خواه توایم جانا 🙂
زنبورهای کارگر فقط حدود شش هفته زندگی می کنند، اما آنها زندگی خود را صرف انجام کارهایی می کنند که به نفع بقای ملکه آنها باشد.
در حدود 10 روزه گی یک زنبور عسل کارگر، یک غده تولید کننده موم منحصر به فرد در داخل شکم خود ایجاد می کند.
کارگران غذا می خورند و شهد گیاهان مختلف را جمع می کنند.
وقتی آنها شهد را در کیسه گرده خود حمل می کنند، با یک آنزیم تخصصی مخلوط می شود.
زنبور عسل کارگر پس از بازگشت به کندو، شهد را از زبان خود به زبان کارگر دیگری منتقل می کند، جایی که مایع شهد تبخیر می شود و به عسل تبدیل.
کیه کیه معمار موم کندو؟
در ساخت کندو عسل همه زنبورها کمک میکنند حتی ملکه.
ولی موم میرسه به زنبورهای کارگر کندو.
زنبورهای عسل کارگر قند داخل عسل را به موم تبدیل می کنند که از منافذ کوچک زنبور خارج می شود و پوسته های کوچکی از موم را روی شکم آنها تولید می کند.
کارگران این تکه های موم را می جوند تا نرم شوند و سپس موم جویده شده را به ساختار لانه زنبوری اضافه می کنند.