خالص ترین عسل طبیعی مربوط به عسل برسلان است. عسل برسلان عسل طبیعی می باشد.

عسل در چای بهتره یا عسل در قهوه؟

عسل در چای یا قهوه

شده تا حالا فکر کنید که عسل تو چای بهتره یا قهوه؟ تا اخر مقاله با برسلان همراه باشید.

اگه پشت فرمون هستی یا کار دیگه داری انجام میدی فایل صوتی رو گوش بده

شکر برای شیرین شدن چای یا قهوه خوب است. اما عسل شیرینی، عطر و طعم بی نظیری را به فنجان شما اضافه می کند.

قرن هاست که از عسل به عنوان غذا یا شیرین کننده استفاده می شود.

اکثر مردم می دانند که عسل توسط زنبورهای عسل تولید می شود، آنها از شهد جمع شده گل ها برای تغذیه خود استفاده می کنند، اما شاید ندانید که طعم عسل توسط گلهایی که زنبورها بازدید می کنند، تأثیر می گذارد.
همین امر باعث ایجاد انواع عسل در بازار می شود.

 

نمونه هایی از انواع عسل

  • یونجه: عسلی بسیار سبک و با عطر و طعم ملایم.
  • لاله درختی: عطر و طعم قوی تر، با رنگ روشن است.
  • گندم سیاه: عسلی بسیار تیره است.
  • شبدر: شبیه عسل یونجه، سبک و ملایم است.
  • شکوفه نارنج: عسل سبک با طعم شیرین و تقریبا شبیه طعم مرکبات.
  • توپلو: عسلی با رنگ روشن اما به شدت غلیظ و با طعمی خاص.

شاید لازم باشد هنگام استفاده از عسل در چای های خود هر یک از این عسل ها را آزمایش کنید، زیرا ممکن است عطر و طعم هر کدام رایحه های متفاوتی ایجاد کنند.

برای تشخیص اینکه کدوم یکی از این عسل ها اصله پنج روش تشخیص عسل طبیعی در خانه رو حتما بخون.

فواید عسل در چای

از آنجا که عسل حاوی فروکتوز و گلوکز است، عسل از قند (ساکارز) شیرین تر است، بنابراین برای شیرین تر شدن به مقدار کمتری از آن نیاز خواهید داشت.

عسل همچنین حاوی مواد معدنی و عناصر دیگری است که بدن شما می تواند استفاده کند، که به طور کلی آن را به یک انتخاب سالم تر از قند تبدیل می کند.

عسل را می توان برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کرد.
اگر اتفاقاً متبلور شد، آن را گرم کنید تا بلورها از بین بروند و به طعم عسل آسیبی نرساند.

اگر شما هم داخل چای یا قهوه تون عسل میریزید توی کامنتا بهمون بگید هر چند وقت یکبار شیرینی عسل رو توی چای حل میکنید؟

تشخیص کیفیت عسل طبیعی

5 راه برای تشخیص کیفیت عسل طبیعی و خوب

5  روش سنجش کیفیت عسل خوب

کیفیت عسل طبیعی رو چه طور بسنجیم؟ با ما همراه باشید تا با راهکار ها آشنا بشید و انجامشون بدید.

چه چیزی به عنوان عسل مرغوب در نظر گرفته می شود؟
حتی بعد از تصمیم گیری برای اینکه عسل نوع خاصی از گل مورد علاقه شما باشد ، بسیاری از ما هنوز با این سوال روبرو هستیم که “چگونه می توان از بین مارک های بی شماری و قیمت عسل انواع متنوعی از گل را انتخاب کرد؟

از همه جای دنیا؟” در حالی که هیچ استاندارد مشخصی در مورد عسل خوب وجود ندارد ، کیفیت عوامل عسل را می توان با توجه به عوامل زیر در آزمایشگاه ارزیابی کرد.

 

  1. میزان آب موجود در عسل نشانه کیفیت عسل طبیعی

برخی از افراد معتقدند كه اگر مقدار آب آن، كه می توان با استفاده از یك ابزار به نام رفراكتومتر اندازه گیری كرد، بیش از 19٪ باشد، عسل با کیفیت پایین اساساً دارای آب کم است.

همه عسل های غیر پاستوریزه و خام حاوی مخمرهای وحشی هستند.
به دلیل غلظت زیاد قند، این مخمرها خطر کمی در عسل کم رطوبت دارند زیرا اسمز آب کافی از مخمر می کشد تا آنها را به خواب بیاندازد. با این حال، در عسلی که نسبت آب بالاتری دارد ، احتمال اینکه مخمر باعث تخمیر ذخیره شود ، وجود دارد که به موجب آن افزایش اسیدیته به یک مسئله با کیفیت برای عسل تبدیل می شود.

عسل نمناک است، به این معنی که به راحتی رطوبت هوا را جذب می کند.

بنابراین، در مناطقی با رطوبت بسیار زیاد تولید عسل با محتوای آب نسبتاً کم می تواند مشکل باشد.

میزان رطوبت عسل خام می تواند تا 14٪ و کمتر باشد و به عقیده برخی ارزش بیشتری دارد (ویکی پدیا ، عسل).
یک روش ساده برای قضاوت در مورد مقدار نسبی آب (نه خلوص) در عسل ، شامل گرفتن دو شیشه عسل در یک اندازه ، با درجه حرارت یکسان و مهر و موم شده از منابع مختلف است.

دو شیشه را زیر و رو کنید و بلند شدن حباب ها را تماشا کنید.
حباب های موجود در عسل با محتوای آب بیشتر سریعتر افزایش می یابند.

 

  1. هیدروکسی متیل فورفورال

HMF  یک محصول تجزیه کننده فروکتوز (یکی از اصلی ترین قندهای موجود در عسل) است که هنگام ذخیره سازی به آرامی و هنگام گرم شدن عسل بسیار سریع شکل می گیرد. از مقدار HMF موجود در عسل به عنوان راهنمای طول ذخیره سازی و مقدار گرمایی که استفاده شده استفاده می شود.

 

بروز و تجمع HMF در عسل بسته به نوع عسل متغیر است.
مقادیر بالای HMF ممکن است نشان دهنده گرم شدن بیش از حد در طول فرآیند استخراج باشد.
عسلی که به صورت فله ای معامله می شود معمولاً زیر 10 یا 15 میلی گرم در کیلوگرم لازم است تا فرآوری بیشتر را انجام دهد و سپس قبل از رسیدن به سطح 40 میلی گرم در کیلوگرم ، ماندگاری داشته باشد.
غیر معمول نیست که عسل فروخته شده در آب و هوای گرم بیش از 100 میلی گرم در کیلوگرم در HMF باشد. این بیشتر به دلیل دمای محیط (بیش از 35 درجه سانتی گراد) است که عسل در کانال توزیع در معرض آن است.

بعضی از کشورها محدودیت HMF را برای عسل وارداتی تعیین می کنند. همچنین ممکن است بخواهید رنگ عسل را یادداشت کنید زیرا گاهی اوقات ممکن است شاخصی از مدت زمان ذخیره سازی یا میزان قرار گرفتن در معرض گرما باشد.

 

  1. قندهای وارونه

مقادیر بالای HMF (بیشتر از 100 میلی گرم در کیلوگرم) نیز می تواند شاخص تقلب با قندهای معکوس باشد. قند عصاره یا ساکارز با حرارت دادن با یک اسید غذایی “معکوس” می شود و این فرآیند باعث ایجاد HMF می شود. بسیاری از مواد غذایی با شربت های ذرت با فروکتوز بالا شیرین می شوند ، به عنوان مثال نوشابه های گازدار می توانند مقادیر HMF تا 1000 میلی گرم در کیلوگرم داشته باشند

 

  1. گرده گل

انتظار می رود که برای بسیاری از مصرف کنندگان، عسل با کیفیت خوب از نظر بصری عاری از نقص – تمیز و شفاف باشد.

عسلی که محتوای گرده است، کدر به نظر می رسد و وجود بسیاری از آلودگی های دیگر از جمله ذرات موم ، زنبورها ، تکه های چوب و گرد و غبار قطعاً خرید و مصرف آن را برای افراد ناپسند و جذاب نمی کند و از این رو به نظر می رسد گویی که از ارزش بسیار پایینی برخوردار است.

متأسفانه، هر چقدر ارزش غذایی یا سلامتی برخی از این ذرات مانند گرده گل داشته باشد، سخت است که این نوع عسل با عسل مرغوب مرتبط باشد و بلافاصله توسط اکثر مصرف کنندگان در super-mart رد می شود.
و این توضیح می دهد که چرا یافتن عسل فیلتر نشده و خام در قفسه تقریباً غیرممکن است.
ابری بودن آن باعث می شود از نظر تجاری جذابیتی نداشته باشند.

 

با این وجود ، می توان عسل را از نظر اصالت بر اساس وجود گرده آزمایش کرد. با استفاده از یک اسپور کمیاب، دانه های گرده شناسایی و شمارش می شوند.
نوع و مقدار اسپور گرده منشا عسل را تعیین می کند. اعتقاد بر این است که عسل که به طور غیرقانونی از چین وارد می شود ، میکرو فیلتر است به طوری که با حذف گرده ، راهی برای تعیین منشا عسل وجود ندارد.
و چنین عسلی را می توان به عنوان “عسل محلی” نامگذاری کرد و با قیمت بالایی برچسب گذاری کرد.

 

  1. رنگ

یکی از روش های تعیین کیفیت عسل طبیعی رنگ است.

رنگ عسل به دو دسته روشن ، کهربا و تیره درجه بندی می شود که در واقع هیچ تاثیری در کیفیت ندارند.
برخی از متمایزترین و خوشمزه ترین انواع عسل بسیار روشن هستند، در حالی که عسل های بسیار ملایم و مطبوع مانند  صنوبر می توانند کاملاً تیره باشند.
رنگ عسل در مقیاس Pfund بر حسب میلی متر اندازه گیری می شود.

عسل ضد سرطان از همه نوع هست

آیا عسل ضد سرطان هست؟ عسل؛ کی سرطان رو بهبود میده؟

عسل ضد سرطان است!

آیا عسل یکی از آن غذاهای ضد سرطان است؟ آیا می تواند سرطان را درمان کند؟ همراهمون باشید تا به این سوالات جواب بدیم 🙂

تأثیرات قوی بیوفلاونوئیدها

شاید آنچه بسیاری از افراد به اندازه کافی فکر نمی کنند و یا از آن غافل شده اند – عسل دارای خواص جلوگیری کننده از سرطان و ضد تومور است. عسل درمانی است؛ عسل ضد سرطان است.

طبق کتاب Honey Revolution توسط دکتر رون فسندن، دانشمندان فلاونوئیدهای گل را در عسل پیدا کرده اند.

بیوفلاونوئیدها که به طور کلی به عنوان آنتی اکسیدان شناخته می شوند، وقتی وارد سلول های بدن می شوند، تأثیرات شگفتی دارند.

هنگام خوردن، بلافاصله سطح آنتی اکسیدان را در سلول ها افزایش می دهند، “نفوذ پذیری و شکنندگی مویرگ ها را کاهش می دهند. آنها اکسیدان ها را تمیز کرده و از تخریب کلاژن در بدن جلوگیری می کنند”.

عسل ضد همه نوع سرطان

در واقع در سال های اخیر ، شرکت های بزرگ دارویی اثر این فلور-فلاون ها را در از بین بردن رادیکال های آزاد از بدن و بهبود عملکرد ایمنی بدن تشخیص داده اند و اکنون میلیون ها دلار صرف تولید مصنوعی این مواد می کنند.

به خانواده و دوستان خود بگویید که زنبورهای عسل در حال جستجوی شهد گل هستند و سپس به ما منتقل کرده اند!

ممکن است منفعت روی آوردن به یک غذای سالم را یک شبه نبینید، اما انتخاب های روزمره تکراری و ضد سرطانی می تواند به طور بالقوه زندگی شما را از بیماری های مهلک مانند سرطان ها نجات دهد.

پیشگیری بهتر از درمان

مطمئناً همه ما می دانیم که پیشگیری به مراتب بهتر از درمان است ، اما متأسفانه، جهان تسلیم سندرم رضایت فوری شده است.

ببینید که چگونه افراد با مصرف قرص های رژیم غذایی، لیپوساکشن یا حتی گرسنگی از بین می روند.

کار کردن با گذشت زمان به اتلاف وقت تبدیل شده است.
ما در حال حاضر ثروت مادی، روابط و موفقیت را می خواهیم، کاملاً قانون جهانی کاشت و برداشت را کنار می گذاریم.

با نگرش دقیق، ما معمولاً تمام توان و تمرکز خود را صرف خواستار درمان های فوری بیماری ها می کنیم و همه چیز را در مورد پیشگیری مداوم با رژیم غذایی ضد سرطان و سبک زندگی فراموش می کنیم.

ما نمی توانیم بیماری های عجیب و غریب ، حوادث و بلایای طبیعی فردا را پیش بینی کنیم ، اما قطعاً می توانیم با انتخاب عاقلانه نوع غذایی که امروز در آن ذخیره می شود ، رفتار بهتری با بدن خود داشته باشیم.

عسل یکی از غذاهای ضد سرطان

1.عسل چیزی فراتر از یک چیز شیرین و چسبناک است که روی نان تست بریزید یا آن را درون چای داغ بریزید ، این یک منبع آنتی اکسیدان مبارزه با بیماری است!

2. ممکن است عسل پررنگ تیره از نظر طعم برای همه جذاب نباشد. اما از نظر سلامتی، می تواند انتخاب محبوب تری نسبت به عسل های رنگ روشن باشد: عسل تیره از آنتی اکسیدان های بالایی برخوردار است.

3. همه ما می دانیم که با عسل بهبود می یابیم.

4. بره موم زنبور عسل به دلیل اثرات ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد ویروسی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قرن ها مورد تحقیق و استفاده قرار گرفته و به عنوان یک ماده درمانی طبیعی مورد استفاده قرار گرفته است.

18 قسمت شگفت انگیز بدن زنبور عسل به همراه تصویر

قسمت های مهم زنبور عسل

اگر علاقه مند به دانستن 18 قسمت شگفت انگیز بدن زنبور عسل هستید با برسلان همراه باشید.

 

  1. شاخک: زنبورعسل را قادر می سازد بو کند، جهت بو را تشخیص داده و حتی سرعت پرواز را محاسبه کند.

 

  1. چشم کوچک و ثانویه: به عنوان یک گیرنده عکس عمل می کند و تغییرات شدت و جهت نور را تشخیص می دهد. به زنبورهای عسل خورشید کمک می کند تا بتوانند در طول روز به خوبی حرکت کنند.
  2. چشم: بالای سر زنبور

 

  1. قسمت زیر چشم (Gena): دو طرف سر ، درست در زیر چشم ها و تا حدودی مانند گونه های انسان.

 

  1. دو بال جلو: نزدیکترین بال به سر ، به طور معمول بزرگتر از عقب آن است.
    عملکرد اصلی آن پرواز است اما از آن به عنوان مکانیزم خنک کننده نیز استفاده می شود.

 

  1. دو بال عقب: دورترین فاصله بال از سر؛ عملکرد اصلی آن پرواز است اما از آن برای دفع گرما و خنک کردن کندو نیز استفاده می شود.

 

  1. نیش: عضوی تیز در انتهای شکم زنبور عسل است که برای تزریق زهر استفاده می شود. هنگامی که زنبور عسل نیش می زند ، زندگی خود را نیز از دست می دهد. زنبور عسل در بدن قربانی گزش را ترک می کند و هنگام کشیدن شکم شکاف می افتد و می میرد.

 

  1. قسمت جلو بال ها: زیر شکم.

 

  1. پای عقب: یکی از دورترین پاها از سر است. همچنین در جایی که کارگران مجموعه منحصر به فردی از ابزارها را برای جمع آوری و حمل گرده به نام شانه ، چنگک و سبد استفاده می کنند.

 

  1. استخوان پنجه پا: در انتهای پا پیدا می شود. مسئول بستن بر روی سطوح ناهموارتر است و پایین آن چندین موی سفت کوتاه قرار گرفته است.

 

  1. قوزک پا: آخرین قسمت از پا؛ مسئول اصلی حرکت به جلو و عقب است.

 

  1. پای میانی: ساق بین ساق پا و عقب قرار دارد.

 

  1. ساق پا: قسمت چهارم پای حشره. مسئول اصلی حرکت به جلو و عقب است.

 

  1. استخوان ران: قسمت سوم پای حشره. مسئول اصلی حرکت به جلو و عقب است.

 

  1. پا جلو: نزدیکترین ساق به سر.

 

  1. خرطوم درونی: قسمت دهانی لوله مانند برای مکیدن شهد، عسل و آب و تبادل غذا بین زنبورها استفاده می شود.

 

  1. حس کننده: ساختارهای ریز شبیه آنتن که دارای موهای حسی هستند برای شناسایی شهد و شناسایی گلها ، آب و کلنی استفاده می شوند.

آخرین قسمت از 18 قسمت شگفت انگیز بدن زنبور:

  1. چشم مرکب: چشم بندپایان از 6900 عدسی کوچک ساخته شده است.
    تصاویر هزاران عدسی در مغز زنبور عسل بهم پیوسته و به زنبورها امکان تشخیص عالی رنگ، نور و حرکت قطبی را می دهد.

 

خواص شیر و عسل برای کودکان و سرماخوردگی

شیر و عسل داروی همه بچه ها و سرماها

یکی از خواص شیر و عسل کمک به جذب کلسیم هست برای دونستن بقیه ش با برسلان همراه باشید.

اگه فرصت خوندن ندارید فایل صوتی رو بخونید

 

بیفیدوباکتریا گروهی از باکتری های خوب و دوستانه است که برای زندگی و سلامتی بسیار ضروری است و به ویژه برای سلامت و عملکرد صحیح دستگاه گوارش (GI) مهم است.

یکی از راه های افزایش جمعیت بیفیدوباکتریوم در روده، مصرف مواد غذایی حاوی پری بیوتیک است – مواد مغذی تحریک رشد پروبیوتیک اسیدوفیلوس و باکتری بیفیدوس.

تحقیقات انجام شده در دانشگاه ایالتی میشیگان نشان داده است که عسل، یک شیرین کننده طبیعی شامل ویتامین ها، آنزیم ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها، حاوی تعدادی کربوهیدرات تخمیر از جمله انواع الیگوساکاریدها است که می تواند به عنوان پروبیوتیک عمل کرده و رشد، فعالیت و زنده ماندن بیفیدوباکتری ها را افزایش دهد. در شیر، و محصولات لبنی تخمیر شده مانند ماست.

 

باعث بهبود هضم غذا می شود

عسل به عنوان ترکیبی متشکل از مولکولهای قند فروکتوز که در زنجیره های طولانی به هم متصل شده اند شناخته می شود.

فروکتولیگوساکارید (FOS)، که در گیاهان دیگر مانند غده های کنگر فرنگی اورشلیم، پیاز، تره فرنگی، جو، چاودار، جو دوسر نیز یافت می شود.

FOS همچنین به عنوان یک مکمل غذایی در دسترس است و صنایع غذایی با افزودن FOS مانند عسل به ماست ها و ترکیب شیر و عسل برای ارائه محصولات سالم، روی واگن باند می پرند.

مزایای FOS بی شمار است.

آنها به حمل رطوبت از طریق دستگاه گوارش و در نتیجه حرکات روده سالم کمک می کنند.

رشد باکتری های مفید تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه، کاهش pH، مهار باکتری های ناسالم و سم زدایی مواد سرطان زا در رژیم غذایی را تشویق می کند.

FOS همچنین با کاهش جذب کربوهیدرات ها و چربی ها به جریان خون، باعث کاهش سلول های روده می شود که برای رفاه گوارشی و جلوگیری از یبوست مهم است و به کاهش سطح قند خون و کلسترول کمک می کند. بهبود هضم کلید ایجاد سلامت است.

در شرایط سلامتی، از طریق حرکات منظم روده، از مواد زائد و سموم خلاص می شویم و تجمع میکروارگانیسم های ناسالم و سموم داخلی را از بین می بریم، با ایجاد یک سد روده ای سالم و سالم، از نشت مواد غذایی هضم نشده به جریان خون جلوگیری می کنیم.

 

به جذب کلسیم کمک می کند

عسل همچنین نقش اصلی را به عنوان حامل مواد غذایی حاوی سطح نسبتاً بالایی ویتامین و مواد معدنی ایفا می کند و نشان داده شده است که به بدن کمک می کند مواد معدنی مانند کلسیم را جذب کند.

در افراد مسن احتمال شکستگی ناشی از پوکی استخوان یا توده استخوانی کم بیشتر است. یکی از راه های جلوگیری از این امر ، مصرف کافی کلسیم و اطمینان از جذب آن است.

و محققان دانشگاه پردو در یافته های اولیه خود نشان داده اند که عسل اضافه شده به شیر می تواند جذب کلسیم را افزایش دهد.

 

شیر و عسل: مراقبت از پوست ضد پیری

بسیاری از محصولات پاک کننده صورت و مرطوب کننده پوست همچنین شیر و عسل را به عنوان بخشی از مواد تشکیل دهنده خود گفته اند تا از مزایای زیبایی آن از جمله آبرسانی پوست، صافی، تصفیه، ضد پیری و احیای پوست استفاده کنند.

یک لیوان شیر گرم با یک قاشق چای خوری عسل نیز به عنوان یک درمان خوب برای بی خوابی شناخته شده است.

صبحانه با عسل و سیب

صبحی که نکوست از صبحانه اش پیداست؛صبحانه با عسل و سیب

دو دقیقه ای از عسل یه صبح طلایی بساز!

اگر همیشه صبحانه رو عجله ای آماده میکنید با برسلان همراه باشید تا وقت اضافه هم بیارید و صبحانه با عسل و سیب هم نوش جان کنید.

 

صبحی دگر؛ دیدار دگر با صبحانه ای از سیب و عسل

خوردن صبحونه برای همه مون از اون موردایی بوده که همیشه پدرو مادرامون بهمون خیلی تاکید میکردن. معلما که جای خود 🙂

اگه اجازه بدید اینبار برسلان هم بشه یه معلمی که میگه: بی صبحونه درسی نخون، صبحونه بی عسل میشه.

صبحونه بی عسل میشه؟!

 

عسل خور باش تا کامروا شوی

همه ما میوه ها رو دوست داریم و شاید از اونا برای صبحانه استفاد کنیم.
پنیر خامه ای و خامه و عسل هم که اعضای اصلی صبحانه اند.

تو این دستور صبحانه که کار آماده سازی و تهیه اون خیلی سریعه؛ این مواد لازمه:

 

مواد لازم

مراحل تهیه صبحانه با عسل و سیب

  1. نان تست را برشته کنید و سپس بگذارید کمی خنک شود.
  2. نیمی از ریکوتا را روی هر تکه نان تست پهن کنید.
  3. نیمی از برشهای نازک سیب را روی پنیر ریکوتا پخش کنید.
  4. عسل را بالای سیب ها بریزید.

 

نکات و جایگزین ها

  • پنیر ریکوتا را با پنیر خامه ای یا خامه تغییر دهید.
  • همچنین می توانید برش های سیب را جایگزین برش های گلابی کنید.
  • برش های بادام یا کدو تنبل یا دانه های آفتابگردان را به عسل اضافه کنید تا کمی ترد و مقوی تر شود.
  • از هر نوع نان خانگی یا هر نوع دیگر نان ساندویچی یا باگت میتوانید استفاده کنید. سعی کنید برای راحت تر خوردن آن را به یک ساندویچ تبدیل کنید.

 

برسلان امیدواره که با این صبحانه ساده وقت کم نیارید و لذت ببرید 🙂

عسل چیست به همراه نکات نگهداری آن

عسل چیست و چیا داره، کی به دنیا اومده و چطوری نگه ش داریم

عسل چیست و از کجا سر برآورده؟

هر کی عسل رو بگه نمیشناسم دروغ میگه؟ نه. اینکه عسل چیست رو شاید بدونه ولی نحوه نگهداری، انواعش و کلی چیزای دیگه رو شاید ندونه. مثل عسل تا اخر به مقاله بچسبید تا بشناسیدش 🙂

 

گل ها که شوند تبخیر، حاصل شدست شیرین

عسل مایع طلایی ضخیمی است که زنبورهای عسل از شهد گیاهان گلدار درست می کنند.

زنبورها عسل را از طریق فرآیند جمع آوری شهد و سپس برگرداندن مجدد شهد تولید می کنند.
سپس آبِ شهد تبخیر می شود و ماده ای به نام عسل تولید می کند.
تمام این فرایند ها توی کندوهای اختصاصی برسلان رخ میده.

زنبورها در حین کار تولید عسل، خدمات حیاتی گرده افشانی میوه ها، حبوبات، سبزیجات و انواع دیگر گیاهان تولید کننده غذا را انجام می دهند.

 

عسل کی به دنیا اومده؟

عسل قدمتی به اندازه تاریخ مکتوب دارد و قدمت آن به سال 2100 قبل از میلاد باز می گردد.
جایی که در نوشته های میخی سومری و بابلی، نوشته های مقدس هند و مصر ذکر شده است.
نام آن از hunig انگلیسی گرفته شده است و اولین و گسترده ترین شیرین کننده ای است که توسط انسان استفاده شده است.

عسل ارزش بسیار زیادی داشت و غالباً به عنوان نوعی ارز، خراج یا پیشکش مورد استفاده قرار می گرفت.
در قرن یازدهم میلادی، دهقانان آلمانی به ارباب فئودال خود عسل و موم می پرداختند.

در روزگاران قدیم از عسل نه تنها در غذا و نوشیدنی بلکه در تهیه سیمان، لاک، مبلمان و مصارف دارویی استفاده می شد.

 

انواع عسل چیست

انواع مختلفی از عسل وجود دارد.

رنگ، طعم، بو و حتی بافت در انواع مختلف بسیار متفاوت خواهد بود.

عامل تمایز نوع گل است که زنبور عسل از آن تغذیه می کند. عسل شبدر کاملاً متفاوت از عسل اسطوخودوس خواهد بود.
برخی از انواع دیگر عبارتند از:

  • اقاقیا
  • آلفافا
  • فندق
  • شکوفه پرتقال

همچنین فرایندهای تولید مختلفی وجود دارد که منجر به طیف گسترده ای از انواع عسل می شود.
اینها شامل مایع به صورت خام یا پاستوریزه و لانه زنبوری است.

 

کی ها و کجا ها از عسل استفاده کنیم؟

عسل یک شیرین کننده است. در آشپزخانه تقریباً با هر روش پخت و پز می توان از آن استفاده کرد و مانند سیب خوش طعم است.

عسل را می توان در پخت، به عنوان شیرین کننده چای یا نوشیدنی ها، استفاده کرد.

عسل همچنین می تواند به عنوان یک مرهم طبیعی لب، مرطوب کننده، یا داروی سرفه استفاده شود.

عسل چه مزه ای بود؟

توی تعریف عسل چیست از مزه اون چیزی نگفته بودیم.
عسل ماده ای چسبناک و بسیار شیرین است.

ممکن است طعم آن کاملاً گلی، میوه ای یا چوبی باشد.
بسته به نوع عسل (و نوع گل) ، شما ممکن است یک طعم خاص مانند اسطوخودوس را تشخیص دهید.

 

کی روش میشه جایگزین عسل بشه!

از آنجا که عسل یک شیرین کننده است، می توان آن را با شکر جایگزین کرد با این حال طعم و بافت آن متفاوت است.

برای جایگزینی یک فنجان عسل ، از 1 1/4 فنجان شکر و 1/4 فنجان مایعات اضافی مانند آب یا مایعی که در دستور العمل است استفاده کنید.

جایگزین دیگر فنجان عسل برای 1/2 فنجان شکر به علاوه یک 3/4 فنجان شربت ذرت است.

 

بخونید تا سالم بمونید: سه تفاوت مهم عسل و شکر

شیرین و عسلی آشپزی کن 🙂

از عسل داخل بطری یا شیشه استفاده کنید.

در صورت نیاز به اندازه گیری دقیق ، قاشق اندازه گیری را با اسپری پخت و پز قبل از فرو بردن در عسل علامت گذاری کنید.

عسل به خودی خود خوشمزه است و غذاهایی هم که میشه باهاش درست کرد اینهاست:

عسل بادام زمینی بو داده

کیک عسلی ادویه دار

مرغ سرخ شده شیرین عسل

 

از کجا عسل بخرم؟

عسل را می توان در اکثر فروشگاه های بزرگ مواد غذایی یافت.

عسل محلی و طبیعی را نیز می توان از زنبورداران برسلان تهیه کرد.

 

این همه شیرینی رو چه طور نگه دارم؟

عسل غذایی است که فاسد نمیشود. آن را در مکانی خنک و در معرض تابش مستقیم آفتاب نگه دارید.
ظرف شیشه ای (یا پلاستیکی) اصلی بهترین است.

اگر عسل شما شروع به تبلور کرد، شیشه را در آب گرم قرار دهید و عسل را دوباره مخلوط کنید.

 

شیرین ترین درمان؛ عسل

عسل مواد مغذی دارد، که  بیشتر شامل فروکتوز و گلوکز است.

عسل دارای آنتی اکسیدان است اما به زنبورها و گیاهانی که عسل از آنها تولید شده بستگی دارد.
عسل به ازای هر قاشق چایخوری، 21.3 کالری و 5.8 گرم کربوهیدرات دارد.

 

سه تفاوت شکر و عسل

عسل بهتره یا شکر؟ سه تفاوت عسل و شکر

مهمترین تفاوت شکر و عسل چیست؟

احتمالا با خودتون میگید که عسل و شکر مثل هم هستن! مهمترین تفاوت بین شکر و عسل رو نمیدونید؟ تا انتها با ما باشید.

اگه حسش نیست بخونید فایل صوتی رو گوش بدید.

هر دو دارای شیرین کننده هایی حاوی گلوکز و فروکتوز (قند طبیعی) هستند.
با این حال، در مرحله تولید شکر، اسیدهای آلی، پروتئین، عناصر نیتروژن، آنزیم ها و ویتامین های موجود در نیشکر را از بین می برند.
در حالی که عسل، یک شیرین کننده طبیعی، فقط کمی گرم می شود.
همچنین، عسل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی مفیدی دارد که در قند وجود ندارد.

در اینجا سه ​​نکته اصلی مقایسه عسل و شکر در جدول ذکر شده است که باعث می شود از خوردن عسل احساس خوبی داشته باشید:

 

1. میزان کالری؛ اولین تفاوت عسل و شکر

یک قاشق غذاخوری شکر یا نیشکر حاوی 46 کالری است، در حالی که یک قاشق غذاخوری عسل، شیرینی طبیعی 64 کالری دارد.

گرچه ممکن است عسل کالری بیشتری داشته باشد، اما در واقع ما باید از آن کمتر استفاده کنیم زیرا شیرین تر از قند نیشکر است.

در نتیجه، ممکن است حتی کالری کمتری که با شکر مصرف می کنید، مصرف کنید.

و در دراز مدت حتی اگر عسل گرانتر باشد ، ممکن است از قند مقرون به صرفه ترباشد.

 

2. تنظیم قند خون با عسل یا شکر؟

قند داخل شکر از دو مولکول بهم پیوسته تشکیل شده است.

وقتی قند  می خوریم ، معده ما قبل از استفاده از انرژی قند مجبور است از آنزیم های مخصوص خود برای جدا کردن مولکول ها استفاده کند.

عسل کاملاً متفاوت است. زنبورها آنزیم خاصی به شهد اضافه کرده اند که شکر را به گلوکز و فروکتوز تقسیم می کند. این دو قند ساده برای بدن ما می توانند مستقیم جذب شوند.

عسل دارای شاخص قند خون سالم (GI) است که تأثیر منفی یک ماده غذایی خاص را بر روی سطح گلوکز خون اندازه گیری می کند. هرچه درجه GI پایین تر باشد، سرعت جذب و تزریق قندها در جریان خون کاهش می یابد و از این رو روند هضم تدریجی و سالم تری انجام می شود (شاخص گلیسمی).

 

3. عسل مواد مغذی داره!

برخلاف عسل، شکر فاقد مواد معدنی و ویتامین است (از این رو اغلب کالری خالی خوانده می شود)، آنها از مواد مغذی بدن استفاده می کنند تا در سیستم متابولیزه شوند.

وقتی تمام این مواد مغذی تمام شود، متابولیسم، کلسترول و اسید چرب نامطلوب مانع می شود ، به دلیل افزایش اسید چرب در اندام ها و بافت ها ، به کلسترول بالاتر کمک می کند و باعث چاقی می شود.

به همین دلیل غیر معمول نیست که افراد چاق از سوء تغذیه و بسیاری از مشکلات مرتبط با سلامتی رنج می برند.

مقایسه عسل و شکر نشان میدهد که  اگر مراقب وزن خود هستید، عسل انتخاب هوشمندانه تری نسبت به شکر خواهد بود.

 

ساخت کندو عسل توسط زنبورها

کدوم زنبورا ساخت کندو عسل رو انجام میدن؟!

زنبورای عسل از کجا یادگرفتن ساختن کندو عسل رو؟

ساخت کندو عسل توسط زنبورای عسل بعد گشت و گذار لابه لای گیاه ها انجام میشه.

تا انتهای مقاله با برسلان همراه باشید تا ببینید زنبورا چه طوری کندو میسازن.

اگه فرصت خوندن رو ندارید فایل صوتی رو گوش بدید

ساخت کندو عسل یا شیرین ترین خونه دنیا؟

زنبورهای عسل کارگر در طول زمستون که نمی تونن برای تهیه غذا از خونه شون بیان بیرون، کندوهایی برای ذخیره عسل درست می کنند و خودشون رو با اونها  تغذیه می کنن.

کندوهای زنبور عسل از لوله های شش ضلعی ساخته شده، که اشکالی برای تولید بهینه عسل هستن چون به موم کمتری نیاز دارن و می تونن عسل بیشتری را داخل خودشون جا بدن.

بعضی از کندوها به دلیل وجود تکه های پیله و لکه هایی که درست میکنن به مرور زمان رنگ اون ها تیره میشه و لی بقیع کندوهای عسل با رنگ روشن باقی می مونن.

ساخت کندو زنبور عسل از روی گل شروع میشه

زنبورای وحشی هم ساختن کندو عسل؟

زنبورهای عسل وحشی در شکافهای صخره ها، درختان توخالی و سایر مناطقی که زنبورهای ملکه برای کندو مناسب می دانند، کندو ایجاد می کنند.

شبیه عادات زنبورهای عسل اهلی، آنها با جویدن موم تا زمانی که نرم شود، کندوها را می سازند و سپس مقادیر زیادی موم را به سلول های یک لانه زنبوری پیوند می دهند.

 

دمای خونه زنبورای عسل؛ مطبوعه

هنگامی که زنبورهای کارگر درون یک کندو جمع می شوند، کندو در حدود 30 تا 35 درجه سانتیگراد باقی می ماند، دمایی که برای کنترل بافت موم لازم است.

 

ای پادشه کندو؛ هوا خواه توایم جانا 🙂

زنبورهای کارگر فقط حدود شش هفته زندگی می کنند، اما آنها زندگی خود را صرف انجام کارهایی می کنند که به نفع بقای ملکه آنها باشد.

در حدود 10 روزه گی یک زنبور عسل کارگر، یک غده تولید کننده موم منحصر به فرد در داخل شکم خود ایجاد می کند.

کارگران غذا می خورند و شهد گیاهان مختلف را جمع می کنند.
وقتی آنها شهد را در کیسه گرده خود حمل می کنند، با یک آنزیم تخصصی مخلوط می شود.

زنبور عسل کارگر پس از بازگشت به کندو، شهد را از زبان خود به زبان کارگر دیگری منتقل می کند، جایی که مایع شهد تبخیر می شود و به عسل تبدیل.

ساخت کندو عسل یعنی خبردار شدن از گلای خوشگل

کیه کیه معمار موم کندو؟

در ساخت کندو عسل همه زنبورها کمک میکنند حتی ملکه.

ولی موم میرسه به زنبورهای کارگر کندو.

زنبورهای عسل کارگر قند داخل عسل را به موم تبدیل می کنند که از منافذ کوچک زنبور خارج می شود و پوسته های کوچکی از موم را روی شکم آنها تولید می کند.

کارگران این تکه های موم را می جوند تا نرم شوند و سپس موم جویده شده را به ساختار لانه زنبوری اضافه می کنند.

 

روشهای تست تشخیص عسل طبیعی و تقلبی

پنج روش تشخیص عسل طبیعی در خانه

راحت ترین روش های تشخیص عسل طبیعی

شما تو این مقاله روش های عملیِ تست تشخیص عسل طبیعی را یاد میگیرید.
با برسلان همراه باشید تا یک بار برای همیشه عسل طبیعی رو تشخیص بدید.

تست های تشخیص عسل طبیعی

 

این ماده شیرین و مقوی ساخته شده توسط طبیعت نه تنها می تونه زندگی شما رو شیرین کنه بلکه از نظر مواد معدنی، مغذی و آنزیم های زنده بسیار غنی هست.

برای لذت بردن از طعم و مزه و بهره مندی از تمام مزایای عسل طبیعی، باید از خالص ترین عسل استفاده کنید تا خواص ش رو به بدنتون هدیه بده.
در این مقاله چندین روش ساده برای تشخیص عسل طبیعی براتون توضیح دادیم که می تونید اون ها رو توی خونه انجام بدین تا میزان خالص بودن ش را بسنجید.

اگه عسل رو مستقیماً از زنبورداران می خرید، پس عسل خام، فرآوری نشده و اصلی رو خریداری میکنید.

 

تشخیص میزان طبیعی بودن عسل

همه از شفا بخش بودن عسل برای بدن با خبر هستند و میتوان گفت که کمتر از یک اکسیر معجزه آسا نیست.
از مزایای بیشمار آن میتوان به تقویت سیستم ایمنی، خواص درمانی و توانایی آن در مبارزه با سرماخوردگی، سرفه یا عفونت یاد کرد.

تهیه عسل تقلبی در مرحله تولید بسیاری از خواص آن را از بین میبرد و حتی برچسب “100 درصد طبیعی” اثرات آن را بر نمیگرداند!
کارخانه ها و افراد می توانند با افزودن حلال های ساده مانند شکر، نشاسته ذرت، محلول گلوکز یا رنگ مواد غذایی؛ کیفیت آن را دستکاری کنند.
از این رو، تشخیص عسل طبعی همیشه به همین راحتی که به نظر می رسد نیست.
البته اگر تا انتهای مقاله با ما همراه باشید این کار برای شما راحت میشود 🙂

قبل از یادگیری نحوه تشخیص عسل طبیعی یادتون باشه:

اولین نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که عسل های طبیعی و خالص همیشه توسط زنبورها تولید میشوند و نه در کارخانه ها.
از نمونه عسل های تولید شده در مزارع میتوان به عسل های برسلان اشاره کرد. .
با وجود تهیه از کارخانه و یا مزارع پرورش کندو عسل از هر دو جا ابتدا برچسب مواد تشکیل دهنده آن را مطالعه کنید.
این را هم یادتان باشد که باز هم در اینجا نمیتوان به صحت آنها اعتماد کرد.
پس بهترین راه این است که خودتان آستین ها را بالا بزنید و در خانه روش هایی که در ادامه این مقاله آمده است را امتحان کنید و از خرید عسل برای دفعات بعد خیالتان را راحت.

 

دست یا قاشق؛ سر راست ترین روش تشخیص عسل طبیعی

مقدار کمی عسل را روی انگشت دست تان قرار دهید و ببینید آیا مانند هر مایع دیگری می ریزد یا پخش میشود. اگر به این شکل باشد، ممکن است عسل خالص نباشد.
عسل خالص غلیظ است در حالی که عسل ناخالص روان است.
عسل خالص به سطحی که به آن زده می شود می چسبد و نمی ریزد.

 

سرکه دومین راه تشخیص عسل طبیعی

سرکه و عسل که با هم مخلوط شوند می توانند آزمایش ساده ای برای تشخیص عسل تقلبی از عسل خالص باشند.
برای انجام این آزمایش، یک قاشق غذاخوری عسل، مقداری آب و 2-3 قطره اسانس سرکه را با هم مخلوط کنید.
اگر این مخلوط کفی شود، احتمال تقلبی شدن عسل بسیار زیاد است.

 

تست شعله برای عسل!

شاید این را نمی دانستید؛ اما عسل خالص قابل اشتعال است. برای انجام این تست نهایت احتیاط را در نظر بگیرید و مسئولیت آن را بپذیرید، از برسلان گفتن بود 🙂
یک چوب کبریت خشک بردارید و آن را در عسل فرو کنید. چوب کبریت را به جعبه کبریت بزنید. اگر روشن شد، عسل شما خالص است.
اگر روشن نشد، ممکن است تقلبی باشد و همچنین ممکن است حاوی مقداری رطوبت اضافه شده در هنگام تهیه به روش تقلبی باشد.

تست آب و قاشق از روشهای تشخیص عسل ظبیعی

تست آب

روش ساده و موثر دیگر برای آزمایش اینکه کیفیت عسل شما خالص است یا نه، انجام آزمایش آب است.
یک قاشق چای خوری عسل را برداشته و در یک لیوان پر از آب قرار دهید.  عسل  ناخالص در آب حل می شود .
در حالی که عسل خالص، بافت متراکم تری دارد و در ته لیوان به صورت توده هایی ته نشین می شود و برای حل شدن نیاز به تلاش زیادی دارد.
در این روش اگر عسل با قند یا گلوکز ترکیب شده باشد، گاهی اوقات ردپای سفید در آب بر جای می گذارد.

 

تست پارچه سفید

چند قطره عسل را روی پارچه سفید رنگ بریزید اگر جذب شود یا لکه ای باقی بگذارد نشانه غیر طبیعی بودن عسل است.
عسل خالص و درجه یک جذب نخواهند شد اما عسل ناخالص لکه مرطوب بر جای می گذارد.