تقویت حافظه
افرادی که دچار فراموشی می شوند و و یا مطالبی که خوانده اند را به یاد نمی آورند، می توانند از خواص بی نظیر چهل گیاه بهره ببرند. به این صورت که کافی است هر روز صبح ناشتا دو قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب گرم حل کرده و بنوشند.
به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.
مقالات علمی دنیا در رابطه با تقویت حافظه را بخوانید: ???
The effects of long-term honey, sucrose or sugar-free diets on memory and anxiety in rats
Investigation of honey thin film as a resistive switching material for nonvolatile memories
خواص مصرف عسل برای تقویت حافظه
ابتدا تحقیقی پنج ساله را مورد بررسی قرار می دهیم که از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۸ توسط دانشکده پزشکی دانشگاه بابیلون در عراق انجام شد و به بررسی تأثیر عسل در جلوگیری از تنزل شناختی و زوال عقل پرداخت. ۲۸۹۳ نفر از شرکت کنندگان در این آزمایش که بالای ۶۵ سال سن داشتند، به طور تصادفی انتخاب شدند و مورد بررسی قرار گرفتند، ۲۲۹۰ نفر از این افراد سالم و ۶۰۳ نفر مبتلا به زوال عقل خفیف بودند.
در این تحقیق تقریباً نیمی از افراد به طور روزانه عسل و نیمی دیگر عسل نما دریافت می کردند. یافته هایی که در سال ۲۰۰۸ به دست آمد شگفت انگیز بود. مجموعاً ۴۸۹ نفر از این افراد به زوال عقل مبتلا شدند و از این میان ۳۹۴ نفرشان از گروهی بودند که عسل نما دریافت مي کردند و فقط ۹۵ نفرشان از گروهی بودند که عسل دریافت می کردند. این تفاوت مبتلایان در این دو گروه از نظر آماری چشم گیر بود.
محققان به این نتیجه رسیدند که افرادی که به صورت روزانه عسل مصرف می کنند به میزان کمتری در معرض ابتلا به زوال عقل هستند. به باور آن ها عسل دارای آنتی اکسیدان های طبیعی و خواص درمانی است که می تواند از تنزل عملکردهای شناختی و زوال عقل جلوگیری کند و سیستم کولینرژیک مغز و گردش خون آن را بهبود ببخشد.
همچنین تحقیقات دیگری نشان داده اند خواص پلی فنول عسل می تواند با استرس اکسایشی مقابله کند، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی سلول هایمان را بازیابی کند و در نتیجه به بهبود مشکلات حافظه کمک کند. برای مثال تحقیقی از آرژانتین در رابطه با ترکیبات شیمیایی عسل نشان داد که عسل به ساخت و توسعه سیستم عصبی مرکزی کودکان کمک می کند و می تواند باعث کاهش استرس، تقویت حافظه، یادگیری و عملکرد ذهنی شان در آینده شود.
با افزایش سن زنان، شاهد کاهش هورمون استروژن در بدن شان هستیم که می تواند تأثیری منفی روی یادگیری زبانی و حافظه شان داشته باشد. در سال ۲۰۱۱، تحقیقی ۱۶ هفته ای از دانشگاه سینز مالزی به این یافته رسید که زنانی که یائسه شده اند و عسل دریافت می کنند شاهد بهبود در تمرکز و قدرت حافظه شان هستند.
مصرف عسل طبیعی باعث تقویت حافظه می شود!
متأسفانه امروزه واژه شکر کلمه ناخوشایند است و دلیل آن استفاده بیش از اندازه از شکرهای تصفیه شده از جمله شربت ذرت با فروکتوز بالا است، ترکیبی که یکی از بدترین انواع شکرهای فرآوری شده است و ارتباط مستقیمی با مشکلاتی همچون چاقی، دیابت و ناراحتیهای قلبی دارد.
عسل معمولاً به سرعت با شکر مرتبط می شود و به دلیل دید بدی که نسبت به شکر وجود دارد عسل نیز همانقدر بد به نظر می آید. با این حال اگر بدانیم شکر منبع اصلی انرژی بدن مان است و سوخت ضروری مغز است بیشتر به این فکر می کنیم که چه نوع قندی را وارد بدن و مغزمان کنیم.