عسل به دلیل غلظت پروستاگلاندین E2، پروستاگلاندین آلفا-2 و ترومبوکسانB2 را در خون کاهش میدهد و در نتیجه در کاهش دردهای قاعدگی مؤثر است.
به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.
مقالات علمی دنیا در رابطه با اختلالات قاعدگی را بخوانید: ???
https://www.sid.ir/fa/Journal/ViewPaper.aspx?ID=155887
اختلالات قاعدگی
قاعدگی یکی از نشانه ها و شاخص هایی است که نشان دهنده سلامت دستگاه تناسلی زنان است. اما گاهی اوقات ممکن است سیکل عادت ماهانه در خانم ها نامنظم شده و روال به کلی بهم بریزد. به طور طبیعی عادت ماهانه فقط یک بار در ماه به طور مرتب و بدون نیاز به مصرف هیچ گونه دارویی اتفاق می افتد. مدت خون ریزی نیز در حالت عادی باید بین 3 تا 7 روز بوده و حجم خونی که از رحم زن خارج می شود بیش از 80 سی سی نباشد
اختلالات قاعدگی به چند دسته تقسیم میشوند که از آنها میتوان به این موارد اشاره کرد:
1- زمانی که فاصلهی قاعدگیها زیاد میشود. در این صورت خانمها به تنبلی تخمدان مشکوک میشوند.
2- زمانی که فاصلهی قاعدگیها کم میشود مانند این که خانمی مدام دچار عادت ماهانه میشود. این حالت میتواند نشانهی نارسایی تخمدان باشد.
3- زمانی که حجم خونریزی در هر قاعدگی زیاد شود.
4- زمانی که طول قاعدگی زیاد شود و درواقع لکهبینی زیادی مشاهده شود.
دلایل بروز اختلالات قاعدگی
1- بسته به شرایط سنی و جسمی، بیماریهای مختلف میتوانند باعث خونریزی قاعدگی در خانمها شوند. اما شایع ترین علت خونریزیهای غیرطبیعی در سنین باروری عوامل هورمونی هستند.
2- عوامل هورمونی که باعث نامنظمیهای قاعدگی میشوند، بهویژه در سنین باروری، ممکن است ناشی از تخمدان پلیکیستیک باشند. همچنین این مورد در خانمهای چاق، خانمهایی که پوست سفید، چشمان رنگی و موهای زائد دارند بیشتر دیده میشود.
3- ممکن است این نامنظمیهای قاعدگی چند ماه طول بکشد و این خانمها بعد از چند ماه قاعده شوند یا حتی بعد از عادت ماهانه عادی، به مدت طولانی خونریزی داشته باشند. به همین دلیل نازایی در این افراد شایعاست.
4- سقط جنین
5- تهدید به سقط
6- بارداری خارج از رحم
7- استرس و اضطراب
8- تغییر مکان و حتی تغییرات آب و هوا
9- مصرف قرصهای ضدبارداری
10- مصرف داروهایی که برای درمان نازایی تجویز میشود.
11- استفاده از انواع روشهای جلوگیری از بارداری
12- مصرف داروهای نازایی
13- سرطان دهانهی رحم
14- سرطان تخمدان
15- کمبود کلسیم
16- کمبود ویتامینها
17- مصرف داروهای ضدانعقاد خون
18- انواع بیماریهای هورمونی