عسل چهل گیاه و درمان زخم معده
عسل چهل گیاه تاثیر مستقیمی بر عفونت های معده می گذارد و به عبارتی ضد زخم معده و دستگاه گوارش است. از این عسل برای درمان معده باید به صورت شربت استفاده شود فقط کافی است که عسل را در یک لیوان آب گرم حل کرد و نوشید. زیرا عسل باید رقیق شود و موجب تحریک معده نگردد. اما اگر عسل با آب سرد ترکیب شود، اسید معده را افزایش داده و موجب تحریک معده می گردد.
به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.
مقالات علمی دنیا در رابطه با زخم معده را بخوانید: ???
Role of levan extracted from bacterial honey isolates in curing peptic ulcer: In vivo
بیماری زخم معده چیست
زخم معده بیماری دردناکی است که لذت غذا خوردن را از شما میگیرد و وقت و بیوقت با دردهای شدید و خفیف آزارتان میدهد. پزشکانی که در جستجوی عامل زخم معده بودهاند تا مدتها تصور میکردند عواملی مثل مصرف غذاهای تند، استرس، سیگار کشیدن و عادتهای تغذیهای غلط و مصرف بعضی از داروها تنها دلایل زخم معدهاند تا اینکه در سال ۱۹۸۲ دانشمندان نوعی باکتری را در مخاط معده کشف کردند و متوجه شدند که این باکتری در معده بسیاری از افراد وجود دارد. آنها این باکتری را «هلیکوباکتر پیلوری» نامیدند.
نشانههای زخم معده
زخم معده همیشه با دردهای شدیدی همراه است. این دردها موقتیاند و زمانی که معده خالی باشد شدیدتر میشوند. در نتیجه در بینِ وعدههای غذایی یا در طول شب بیمار درد را بیشتر احساس میکند.
دردها میتوانند از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشند. البته زخم معده غیر از درد، علائم دیگری هم دارد. از نشانههای زخممعده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نفخ
- تهوع
- استفراغ
- کاهش وزن بدون دلیل مشخص
- مدفوع تیره و سیاهرنگ
- سرگیجه
- سختی تنفس
- احساس خستگی بیدلیل
- رنگپریدگی پوست
- استفراغی که دارای ذرات خونی است.
- دلدرد شدید
وقتی زخم معده شدید شود میتواند باعث خونریزی معده و روده شود. در چنین شرایطی باید به سرعت به پزشک مراجعه کنیم.
علت زخم معده چیست؟
هلیکوباکتر پیلوری نوعی باکتری متحرک و مارپیچ است و امروزه مهمترین علت زخم معده به شمار میآید. این باکتری اغلب در دوران کودکی و از طریق آب و غذا وارد بدن میشود و میتواند سالها در دستگاه گوارش بماند. حدود دو سوم جمعیت جهان این باکتری را در بدن خود دارند بدون این که دچار زخم معده شوند. در بعضی موارد این باکتری به لایه پوششی دستگاه گوارش آسیب میزند، قسمتهای آسیبدیده در معرض اسید معده قرار میگیرند و به زخم تبدیل میشوند. در شرایطی که این زخمها دیر درمان شوند، خونریزی، عفونت و التهاب در پی خواهند داشت