تحقیقات علمی اخیر حاکی از آن است که عسل باکتری های مرتبط با عفونت های سینوسی را نابود می کند و در بیشتر موارد چنین کاری را بهتر از آنتی بیوتیک ها انجام می دهد.
به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.
مقالات علمی دنیا در رابطه با سینوزیت را بخوانید: ???
The association of Leptospermum honey with cytokine expression in the sinonasal epithelium of chronic rhinosinusitis patients
سینوزیت
سینوزیت چیست؟
سینوزیت یک اصطلاح پزشکی به معنی التهاب سینوسها است که معمولا در اثر عفونتهای ویروسی، باکتریایی و یا قارچی در افراد به وجود میآید. سینوزیت تورم بافتی است که سینوسها را پوشش میدهد.
سینوزیت مشکلی بسیار عمومی و شایع است که تعداد زیادی از بیماران بخشهای تنفسی را به خود اختصاص میدهد.
انواع سینوزیت
سینوزیت دو نوع حاد و مزمن دارد که تفاوت آنها در شدت و مدت علائم و همچنین تعداد تکرار آن در طول یک سال است.
علائم سینوزیت در بزرگسالان چیست؟
علائم سینوزیت در نوع حاد و مزمن تقریبا یکی است. معمولا علائم سینوزیت حاد اندکی شدیدتر از سینوزیت مزمن است. مدت زمان نوع مزمن نیز طولانیتر بوده و حدود ۱۲ هفته به طول میانجامد.
این علائم شامل تب، سردرد شدید، درد زیر چشم، درد دندان، آبریزش بینی، گلودرد، سخت شدن تنفس، بوی بد دهان، از دست دادن نسبی حس بویایی، سرفه، خستگی و احساس کوفتگی و کسالت است.
علائم سینوزیت در کودکان چیست؟
نشانههای سینوزیت در کودکان اندکی با نشانههای سینوزیت در بزرگسالان متفاوت است. از جمله علائم سینوزیت در کودکان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کودک مدت طولانی مبتلا به سرماخوردگی است و با گذشت زمان نه تنها بهتر نمیشود بلکه شرایطش وخیمتر هم میشود.
- کودکان مبتلا به سینوزیت تب شدیدی را تجربه میکنند که همزمان با آن ترشحات بینی آنها نیز تغییر رنگ داده و تیرهتر میشود.
- کودک آبریزش بینی شدیدی دارد که بیشتر از ۱۰ روز ادامه دارد ولی شدیدتر نمیشود.