Diseas

پوسیدگی دندان

تحقیقات نشان می‌دهد که عسل می‌تواند در کاهش علائم پوسیدگی دندان موثر باشد.

در برخی از تحقیقات نیز گفته شده است که مصرف عسل می‌تواند از شدت این عارضه کم کرده و روند بهبودی را سرعت بخشد.

 

به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.

مقالات علمی دنیا در رابطه با پوسیدگی دندان را بخوانید: ???

Honey in oral health and care: A mini review

پوسیدگی دندان

 

 

پوسیدگی به معنی نرم شدن مینای دندان است و باعث آسیب ساختاری دندان می شود، ناشی از اسیدهای ایجاد شده توسط پلاک باکتری هایی که در هنگام شکستن

قند در دهان شما ایجاد می شوند.

پوسیدگی دندان

اگر این از دست رفتن مواد معدنی مینای دندان درمان نشود، در دندان حفره ها و پوسیدگی هایی می تواند رخ دهد. بدون درمان، این سوراخ ها در طول زمان بزرگ تر می

شوند و حتی ممکن است کل دندان را از بین ببرند.

هم چنین اسیدهای پلاک ها می توانند در لایه بعدی دندان (عاج دندان) ایجاد شود و در نهایت آن پوسیدگی را ریشه ای کند. در نتیجه، اعصاب در دندان های شما نمایان

می شوند و ممکن است در هنگام خوردن یا نوشیدن احساس درد داشته باشید.

 

عوامل پوسیدگی دندان:

بهداشت دهانی ضعیف:

مسواک زدن به طور مرتب به پلاک ها اجازه می دهد تا از مینای دندان بالا رود و به مینای دندان حمله کند.

تشکیل پلاک:

علت تشکیل پلاک زمانی است که باکتری، اسید، ذرات غذا و بزاق دهان باهم ترکیب می شوند. پلاک به دندان های شما می چسبد و در طول زمان ساخته می شود.

اسید موجود در پلاک، به مینای دندان آسیب می زند و در نهایت می توانند باعث ایجاد سوراخ هایی در دندان ها شوند.

دهان خشک:

بزاق، به شستن پلاک دندان ها کمک می کند. اگر دهان خشک با بزاق بسیار کمی دارد، پلاک می تواند به سرعت رشد کند.

خوردن و نوشیدن از دلایل پوسیدگی دندان:

این، جایی است که همه چیز از آن شروع می شود. از آنجا که همه ما مجبور به خوردن و نوشیدن برای زندگی هستیم، هیچ راهی برای جلوگیری از این مورد وجود ندارد،

اما نقش مهمی در شکل گیری حفره ها دارد.

وقتی شما غذا یا نوشیدنی هایی می خورید، کربوهیدرات ها تا زمانی که مسواک بزنید روی دندان های شما باقی می مانند. حتی بعد از مسواک زدن، شما ممکن است

قادر به حذف همه ذرات غذایی و یا کربو هیدرات ها از دندان ها نباشید. غذاهایی که تمایل به چسبیدن به دندان های شما دارند، می توانند ریسک شما را برای پوسیدگی

دندان افزایش دهند.

حتما به طور مرتب دندان های خود را مسواک بزنید.

باکتری ها و اسیدها:

در حالی که اکثر مردم دوست ندارند به آن فکر کنند، اما باکتری ها به طور طبیعی در دهان شما زندگی می کنند. زمانی که این باکتری ها کربوهیدرات را هضم می کنند،

شکلی اسیدی روی دندان ها و دهان شما می مانند.

مشکلات پزشکی:

می توانند با برگشت اسیدمعده شما به دهان مرتبط باشند. به طور مشابه، پرخوری خطر پوسیدگی دندان را افزایش می دهد و همچنین وقتی که دندان ها در حین

استفراغ مداوم در معرض اسید معده قرار می گیرند.

علایم و نشانه های پوسیدگی دندان با پیشرفت پوسیدگی دندان شروع به ظاهر شدن می کند. اگر متوجه سوراخ های دندانی شدید، به دندان پزشک خود مراجعه کنید.

هرچه علایم اولیه شناسایی شوند، درمان سریع تر و آسان تر انجام خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *