عالی ترین خواص عسل برای ورزشکاران

فواید عسل برای ورزش

اگه شما هم اهل ورزش هستید و هر روز حداقل نیم ساعت ورزش می کنید تا انتهای مطلب همراه برسلان باشید تا از اثرات شگفت عسل برای ورزشکاران با خبر بشید 🙂

ورزش شدید می تواند سلامتی را از بین ببرد

برای بسیاری تعجب آور است که ورزش شدید می تواند ایمنی بدن را ضعیف کرده و شما را مستعد بیماری کند، مطالعات نشان داده است در حین انجام فعالیتهای بدنی شدید یا ورزشهای شدید مانند ماراتن، بدن هورمونهای استرس مانند کورتیزول و آدرنالین تولید می کند که فشار خون و سطح کلسترول را بالا می برد و سیستم ایمنی بدن را سرکوب می کند.

 

عسل برای ورزشکاران باعت کاهش التهابا می‌شود

مدت هاست که عسل به عنوان یک سوخت عالی برای ورزش شناخته شده است.

خوردن آن قبل، در حین یا بلافاصله بعد از ورزش می تواند به حفظ عملکرد و بهبود توانایی استقامت کمک کند.

یک مطالعه تحقیقاتی نشان داد که مصرف 70 گرم عسل قبل از هر جلسه آموزش در طی دوره های هشت تا 16 هفته می تواند اثرات التهابی و منفی ورزش شدید را کاهش دهد.

سطح استرس اکسیداتیو برای شرکت کنندگانی که عسل مصرف می کردند کاهش یافت. به نظر می رسد که خواص آنتی اکسیدانی طبیعی عسل می تواند از آسیب رادیکال های آزاد ناشی از استرس در ورزش جلوگیری کرده و بهبودی را تسریع کند.

 

عسل سلامت استخوان را تقویت می کند

مصرف عسل همراه با یک برنامه تمرینی در طی شش هفته می تواند منجر به افزایش قابل توجهی در آلکالین فسفاتاز سرم شود، که نشان دهنده تشکیل استخوان بیشتر است.

پیشنهاد شده است که اجزایی مانند ویتامین K و مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن و منیزیم موجود در عسل می توانند به بهبود سلامت استخوان کمک کنند.

 

در عسل چه چیزی وجود دارد؟

عسل شامل 80٪ کربوهیدرات (با نسبت 1: 1 گلوکز و فروکتوز) و 19٪ آب است و حاوی بسیاری از اجزای دیگر مانند اسیدهای آلی، پروتئین ها، اسیدهای آمینه، مواد معدنی، پلی فنول ها، ویتامین ها، ترکیبات معطر و حدود 500 آنزیم است.

همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی ، ضد میکروبی و ضد التهابی و مواد ضد باکتری مانند پلی فنول ها است.

شاخص گلیسمی (GI) عسل ، بسته به منبع گیاهی ، از 32 تا 85 است. انواع گلی عسل با GI کم ، یک پاسخ انسولینمیک پایین تر و یک تحویل کندتر گلوکز به گردش خون سیستمی دارند ، بنابراین به حفظ سطح گلوکز خون کمک می کند.

دو دلیل علمی برای اینکه عسل غذای کامله

چرا عسل یکی از غذاهای سالم در کره زمینه؟

عسل طبیعی به عنوان یکی از سالم ترین و طبیعی ترین غذاهای کره زمین شناخته شده و اگه میخواین دلایل اینکه میگن عسل غذای کامل هست رو بدونید تا انتهای مطلب با برسلان همراه باشید.

این روزها بحث آلودگی هوا و کمک به محیط زیست و داشتن یه زمین و سیاره پاک و سالم از بحث های داغ و چالشی محافل علمی آب و زمین شناسیه.
توی این محافل برای داشتن یه سیاره سبز و زیبا مجموعه ای از کارها رو به همه اعلام کردن که انجام بدیم مثل: کاهش مصرف پلاستیک، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و حتی خوردن عسل طبیعی و خالص!

بله درست خوندید اگه عسل طبیعی بخورید به سلامت زمین کمک می کنید 🙂

 

1. تولید عسل نیازی به کشت زمین نداره

این یک واقعیت ناراحت کننده است که در هر ثانیه یک اصله درخت قطع می شود. این امر عمدتا برای تأمین نیازهای غذایی ما، به ویژه شکر است.

تولید نیشکر عمدتا در مناطق گرمسیری انجام می شود که سطح خاک سطحی ضعیف است.
در نتیجه، زمین فقط می تواند رشد سالم را برای مدت زمان کوتاه حفظ کند، به این معنی که پس از آن باید زمین جدید پیدا شود.
غالباً درختان قطع می شوند تا جای کاشت محصولات نیشکر فراهم شود. این جنگل زدایی منجر به از بین رفتن تنوع زیستی غیر قابل بازگشت می شود، به ویژه در مناطق گرمسیری که تنوع زیستی بسیار زیاد است.

تولید شکر در بخش کشاورزی بسیار زیاد است اما تقریباً همه محصولات برای تولید خود به زمین احتیاج دارند و این دارای عواقب ناگوار است.

عسل، با این حال، یک استثنا است. برای تولید عسل، به تنها چیزی که نیاز است زنبورها و گل ها است، هر دو در زمین های دست نخورده رشد می کنند.

هیچ درختی نباید قطع شود، نیازی به پرورش هیچ علف یا زیستگاه بومی نیست، تخریب خاک وجود ندارد و به دلیل تولید عسل هیچ نوع گونه ای از بین نمی رود.

زمین می تواند دقیقاً همانطور که هست بماند و زنبورها کارهای عادی خود را انجام می دهند، شهد جمع می کنند و عسل هایی را می سازند که همه ما می شناسیم و دوست داریم.

 

2.دلیل دوم عسل غذای کامل:تولید گازهای گلخانه ای

آیا می دانید دامها و طیور حداقل 32000 میلیون تن دی اکسید کربن در سال یا 51٪ از کل انتشار گازهای گلخانه ای در سراسر جهان را تشکیل می دهند (Cowspiracy).

این نصف است! متأسفانه تمام تولیدات غذایی ردپای کربن باقی می گذارد اما تغییر رژیم غذایی ما به گزینه های “سبزتر” می تواند به کاهش تأثیر آن بر محیط کمک کند.

خوشبختانه پرورش زنبورهای عسل و بسته بندی عسل خام ما به حداقل منابع و انرژی نیاز دارد. به تراکتورهای بزرگ و کودها نیازی نیست.

در حقیقت، تنها چیزی که به آن نیاز داریم این است که در طول بهار و تابستان هر چند هفته یکبار به سمت کندوهای خود حرکت کنیم و ما آن را به راحتی از کندوها، به شیشه و سپس به کمد آشپزخانه منتقل می کنیم.

فرآیند تولید ساده دلیل اصلی این است که عسل چنین غذایی پایدار و سالم است.

با دو دلیل اینکه عسل غذای کامل هست شدید. شما از عسل به عنوان کمک کننده و تمیز کننده محیط زیست استفاده میکنید؟ چقدر موافقید با این دلیل

عسل بهترین سوخت مغز  و یکی از فواید عسل برای مغز

به مغزت سوخت برسون!

در کتاب دکتر فسندن به نام  “انقلاب جدید عسل” ، عسل به عنوان سوخت مغز به صورت طلایی  برچسب گذاری شده است؟

در میان همه غذاها، آب میوه ها چرا عسل به عنوان ایده آل ترین غذا قبل از خواب شناخته می شود؟
چرا اعتقاد بر این است که عسل در سوخت رسانی به مغز، پادشاه اندام های ما شبیه هیچ کس نیست؟ در واقع چگونه کار می کند؟

علمی که پشت این قضیه هست رو اینجا توی مقاله برسلان بخونید.

 

گلیکوژن کبد به عنوان سوخت مغز

گلیکوژن کبد منبع اصلی سوخت مغز ما است که در طول شب بیدارتر از روز است، یا به عبارتی فعال تر است.
وقتی می خوابیم ، مغز ما سر کار می رود و گلیکوژن کبد را از غذایی که می خوریم مصرف می کند.
و هنگامی که گلیکوژن کبد تمام شود ، مغز گرسنه استرس متابولیکی را تجربه می کند و هورمون های استرس را تحریک می کند، که اضافه کاری در هر شب، می تواند بر بقیه اعضای بدن ما تأثیر بگذارد، و منجر به مسائل مختلف سلامتی مانند خستگی، ترشح آدرنالین، افزایش وزن می شود

همینطور باعث این موارد میشود:  دیابت نوع دو، فشار خون بالا، سطح بالای تری گلیسیرید، بیماری های قلبی عروقی، بیماری تیروئید، نوروپاتی، آلزایمر و …

ظرفیت ذخیره گلیکوژن کبد ما حدود 75 گرم است.
در طول خواب، در هر ساعت کبد حدود 6.5 گرم گلیکوژن به مغز می رساند و 3.5 گرم به کلیه ها و گلبول های قرمز خون. و این در مجموع در هر ساعت 10 گرم سوخت گلیکوژن از کبد است. مغز ما به این سوخت بستگی دارد تا 6 تا 8 ساعت در طول روزه داری شبانه – خوابیدن – دوام داشته باشد.

 

عسل به عنوان سوخت استاندارد مغز

کبد از فروکتوز و گلوکز به نسبت مساوی گلیکوژن تولید می کند و از آنجا که عسل حاوی فروکتوز و گلوکز با نسبت کامل 1: 1 است ، قادر است در هر گرم بیش از هر ماده غذایی دیگر گلیکوژن کبد تولید کند. کبد بلافاصله عسل را به ذخیره گلیکوژن تبدیل می کند. اگر عسل فقط گلوکز داشت ، بدون دخالت کبد ، وارد خون ما می شد ، قند خون را بالا می برد و مقدار زیادی انسولین آزاد می کند که گلوکز را به عضلات و سلولهای چربی منتقل می کند ، جایی که به عنوان چربی ذخیره می شود.

 

به گفته دکتر رون فسندن ، مصرف یک یا دو قاشق غذاخوری عسل درست قبل از خواب ایده آل ترین روش برای سوخت رسانی به مغز ما در هنگام خواب و از بین بردن استرس متابولیک است. یک قاشق غذاخوری (21 گرم) عسل حاوی حدود 7.5 گرم گلوکز و 8.6 گرم فروکتوز است که نتیجه آن تقریبا 17 گرم گلیکوژن کبد است. سپس دو قاشق غذاخوری عسل تقریباً 34 گرم گلیکوژن تولید می کند. از آنجا که ظرفیت ذخیره گلیکوژن کبد با توجه به جنس ، وزن بدن ، سن ، سلامتی و غیره متفاوت است ، باید مقدار مناسب عسل را برای بدن خود دریابیم.

 

وقتی شب را به بالش می رسانیم ، گلیکوژن کبدی ما از شامی که می خوریم به زیر ذخیره سازی کامل گلیکوژن در سطح 75 گرم مورد نیاز مغز برای 7 تا 8 ساعت خواب کاهش یافته است ، اما این مشکل به راحتی حل می شود – ذخیره مجدد 17 تا 35 گرم گلیکوژن دیگر با خوردن 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل به اندازه کافی مغز را برای شب طولانی روزه می گیرد.

 

عسل بهترین مواد مغذی را از شهد شکوفه گیاه (بدون فیبر) ارائه می دهد که توسط زنبورهای عسل به نسبت مساوی به مخلوط غلیظی از فروکتوز و گلوکز تبدیل می شود. با این ترکیب عالی از فروکتوز و گلوکز ، عسل برخلاف شربت بالای فروکتوز موجود در نوشابه و قند تصفیه شده در شیرینی ها و میان وعده های شیرین ، بلافاصله برای تأمین غذا و انرژی در بدن جذب می شود.
در حالی که هر سلول در بدن قادر به متابولیسم گلوکز است، کبد ارگان اصلی متابولیسم فروکتوز است. همانطور که دکتر ویلیام جی ویلان ، بیوشیمیایی در دانشکده پزشکی ، در دانشگاه میامی ، به آن اشاره کرد ، هنگامی که فروکتوز به کبد می رسد ، “کبد موز می رود و همه چیز دیگر را متابولیزه می کند تا فروکتوز را متابولیزه کند”. مطالعات تأیید کرده اند که مصرف شربت بالای فروکتوز می تواند چالش های بزرگی را برای کبد ایجاد کند و بر میزان قند خون و انسولین تأثیر منفی بگذارد. اضافه کاری ، حتی می تواند منجر به مقاومت به انسولین ، چاقی و افزایش کلسترول LDL و تری گلیسیرید شود.

اگر هنوز شک دارید ، آن را امتحان کنید و ببینید که چگونه عسل قادر است خواب عمیق و ترمیمی را برای شما ایجاد کند و با کار کبد ، از متابولیسم سالم حمایت کرده و سموم ذخیره شده در سلول های چربی را تجزیه کند.

نحوه ساخت و تهیه موم زنبور عسل و خواص موم عسل

موم زنبور عسل چگونه درست میشود و چه خاصیتی دارد؟

موم زنبور عسل چیه؟!

اگه اسم بره موم یا همون موم زنبور عسل به گوشت خورده و دوست داری بدونی چطور ساخته میشه و مهمتر از اون چه خاصیت هایی داره تا انتها همراهمون باشید 🙂

موم عسل چگونه ساخته می شود؟

تخمین زده می شود که از هر سه لقمه غذا یکی به دلیل وجود زنبورهای عسل و توانایی آنها در گرده افشانی محصولات امکان پذیر است.
این به خودی خود زنبورهای عسل را تبدیل به برخی از باورنکردنی ترین موجودات سیاره ما می کند!
با کمال تعجب ، آنها حتی کارهای بیشتری برای ما انجام می دهند.
آنها همچنین غذایی را به صورت عسل خام خوشمزه که دارای تنوع فواید بسیار خوبی برای سلامتی است و همچنین موم زنبور عسل نیز در اختیار ما قرار می دهند.

شاید دوست داشته باشی در مورد فواید عسل بخونی: خواص شیر و عسل برای کودکان و سرماخوردگی

کاربرد های موم تقریباً بی پایان هستند. می تواند به عنوان روان کننده، ماده ای سازنده در محصولات پوستی و برای ساخت موم شمع استفاده شود.

آب بندی هر سلول شش ضلعی در لانه زنبوری باعث می شود تا رطوبت و بقایای آن به عسل وارد نشود. نگه داشتن آب در خارج از عسل بسیار مهم است ، اگر درصد رطوبت خیلی زیاد باشد ، عسل خراب و تخمیر می شود.

 

موم زنبور عسل چگونه جمع آوری می شود

همزمان با جمع آوری عسل خام، موم برداشت میشود.
ابتدا قاب های کندوی عسل را که پر از عسل است و با موم بسته شده است را برمیداریم.
بعد، مومی را که روی لانه زنبور را پوشانده است، خراش می دهیم و عسل خام خوشمزه را در معرض دید قرار میگیرد.
قاب ها را درون سانتریفیوژ قرار می دهیم که عسل را به همراه تکه های این موم خراشیده شده استخراج می کند.
با جمع آوری موم از این طریق ، مزرعه عسل برسلان فقط می تواند هر فصل کمتر از 68 کیلوگرم در هر کندو برداشت کند!

شاید دوست داشته باشم بدونم: کدوم زنبورا ساخت کندو عسل رو انجام میدن؟!

موم جمع آوری شده، جوشانده و فیلتر می شود تا آلودگی ها از بین برود.
آنچه باقی مانده است موم طبیعی و کاملاً خالص و طبیعی است.

خواص موم زنبور عسل

در حالی که موارد زیادی برای موم وجود دارد ، ما اخیراً شمع موم ساخته ایم!
موم برای ساخت شمع از دیگر واکس ها برتر است زیرا طولانی تر میسوزد و روشن تر میکند.
هنگام سوزاندن، موم می تواند یونهای منفی تولید کند که روی مواد شیمیایی مضر خانگی که در هوا وجود دارند چسبیده است.
هنگامی که یونهای منفی حاصل از سوزاندن موم با سموم موجود در هوا پیوند می یابند، تا سطح کف پایین می آیند و اساساً هوا را تصفیه می کنند!
این سموم مضر از طیف متنوعی از محصولات از جمله محافظ مبلمان ، آئروسل ، رنگ ، فرمالدئید، حتی شمع های غیر موم تولید می کنند که محصولات فرعی مضر تولید می کنند!

زنبورهای عسل پرکارترین سازندگان عسل روی کره زمین هستند.
ما اطمینان حاصل می کنیم که فقط عسل مازاد و موم را از کندوها می گیریم تا زنبورهایمان بتوانند رشد کنند!

اگه در مورد نحوه جمع آوری موم زنبورعسل سوالی دارید توی کامنتها ازمون بپرسید. مطمئن باشید که خیلی زود جواب میدیم 🙂

عسل در چای بهتره یا عسل در قهوه؟

عسل در چای یا قهوه

شده تا حالا فکر کنید که عسل تو چای بهتره یا قهوه؟ تا اخر مقاله با برسلان همراه باشید.

اگه پشت فرمون هستی یا کار دیگه داری انجام میدی فایل صوتی رو گوش بده

شکر برای شیرین شدن چای یا قهوه خوب است. اما عسل شیرینی، عطر و طعم بی نظیری را به فنجان شما اضافه می کند.

قرن هاست که از عسل به عنوان غذا یا شیرین کننده استفاده می شود.

اکثر مردم می دانند که عسل توسط زنبورهای عسل تولید می شود، آنها از شهد جمع شده گل ها برای تغذیه خود استفاده می کنند، اما شاید ندانید که طعم عسل توسط گلهایی که زنبورها بازدید می کنند، تأثیر می گذارد.
همین امر باعث ایجاد انواع عسل در بازار می شود.

 

نمونه هایی از انواع عسل

  • یونجه: عسلی بسیار سبک و با عطر و طعم ملایم.
  • لاله درختی: عطر و طعم قوی تر، با رنگ روشن است.
  • گندم سیاه: عسلی بسیار تیره است.
  • شبدر: شبیه عسل یونجه، سبک و ملایم است.
  • شکوفه نارنج: عسل سبک با طعم شیرین و تقریبا شبیه طعم مرکبات.
  • توپلو: عسلی با رنگ روشن اما به شدت غلیظ و با طعمی خاص.

شاید لازم باشد هنگام استفاده از عسل در چای های خود هر یک از این عسل ها را آزمایش کنید، زیرا ممکن است عطر و طعم هر کدام رایحه های متفاوتی ایجاد کنند.

برای تشخیص اینکه کدوم یکی از این عسل ها اصله پنج روش تشخیص عسل طبیعی در خانه رو حتما بخون.

فواید عسل در چای

از آنجا که عسل حاوی فروکتوز و گلوکز است، عسل از قند (ساکارز) شیرین تر است، بنابراین برای شیرین تر شدن به مقدار کمتری از آن نیاز خواهید داشت.

عسل همچنین حاوی مواد معدنی و عناصر دیگری است که بدن شما می تواند استفاده کند، که به طور کلی آن را به یک انتخاب سالم تر از قند تبدیل می کند.

عسل را می توان برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کرد.
اگر اتفاقاً متبلور شد، آن را گرم کنید تا بلورها از بین بروند و به طعم عسل آسیبی نرساند.

اگر شما هم داخل چای یا قهوه تون عسل میریزید توی کامنتا بهمون بگید هر چند وقت یکبار شیرینی عسل رو توی چای حل میکنید؟

تشخیص کیفیت عسل طبیعی

5 راه برای تشخیص کیفیت عسل طبیعی و خوب

5  روش سنجش کیفیت عسل خوب

کیفیت عسل طبیعی رو چه طور بسنجیم؟ با ما همراه باشید تا با راهکار ها آشنا بشید و انجامشون بدید.

چه چیزی به عنوان عسل مرغوب در نظر گرفته می شود؟
حتی بعد از تصمیم گیری برای اینکه عسل نوع خاصی از گل مورد علاقه شما باشد ، بسیاری از ما هنوز با این سوال روبرو هستیم که “چگونه می توان از بین مارک های بی شماری و قیمت عسل انواع متنوعی از گل را انتخاب کرد؟

از همه جای دنیا؟” در حالی که هیچ استاندارد مشخصی در مورد عسل خوب وجود ندارد ، کیفیت عوامل عسل را می توان با توجه به عوامل زیر در آزمایشگاه ارزیابی کرد.

 

  1. میزان آب موجود در عسل نشانه کیفیت عسل طبیعی

برخی از افراد معتقدند كه اگر مقدار آب آن، كه می توان با استفاده از یك ابزار به نام رفراكتومتر اندازه گیری كرد، بیش از 19٪ باشد، عسل با کیفیت پایین اساساً دارای آب کم است.

همه عسل های غیر پاستوریزه و خام حاوی مخمرهای وحشی هستند.
به دلیل غلظت زیاد قند، این مخمرها خطر کمی در عسل کم رطوبت دارند زیرا اسمز آب کافی از مخمر می کشد تا آنها را به خواب بیاندازد. با این حال، در عسلی که نسبت آب بالاتری دارد ، احتمال اینکه مخمر باعث تخمیر ذخیره شود ، وجود دارد که به موجب آن افزایش اسیدیته به یک مسئله با کیفیت برای عسل تبدیل می شود.

عسل نمناک است، به این معنی که به راحتی رطوبت هوا را جذب می کند.

بنابراین، در مناطقی با رطوبت بسیار زیاد تولید عسل با محتوای آب نسبتاً کم می تواند مشکل باشد.

میزان رطوبت عسل خام می تواند تا 14٪ و کمتر باشد و به عقیده برخی ارزش بیشتری دارد (ویکی پدیا ، عسل).
یک روش ساده برای قضاوت در مورد مقدار نسبی آب (نه خلوص) در عسل ، شامل گرفتن دو شیشه عسل در یک اندازه ، با درجه حرارت یکسان و مهر و موم شده از منابع مختلف است.

دو شیشه را زیر و رو کنید و بلند شدن حباب ها را تماشا کنید.
حباب های موجود در عسل با محتوای آب بیشتر سریعتر افزایش می یابند.

 

  1. هیدروکسی متیل فورفورال

HMF  یک محصول تجزیه کننده فروکتوز (یکی از اصلی ترین قندهای موجود در عسل) است که هنگام ذخیره سازی به آرامی و هنگام گرم شدن عسل بسیار سریع شکل می گیرد. از مقدار HMF موجود در عسل به عنوان راهنمای طول ذخیره سازی و مقدار گرمایی که استفاده شده استفاده می شود.

 

بروز و تجمع HMF در عسل بسته به نوع عسل متغیر است.
مقادیر بالای HMF ممکن است نشان دهنده گرم شدن بیش از حد در طول فرآیند استخراج باشد.
عسلی که به صورت فله ای معامله می شود معمولاً زیر 10 یا 15 میلی گرم در کیلوگرم لازم است تا فرآوری بیشتر را انجام دهد و سپس قبل از رسیدن به سطح 40 میلی گرم در کیلوگرم ، ماندگاری داشته باشد.
غیر معمول نیست که عسل فروخته شده در آب و هوای گرم بیش از 100 میلی گرم در کیلوگرم در HMF باشد. این بیشتر به دلیل دمای محیط (بیش از 35 درجه سانتی گراد) است که عسل در کانال توزیع در معرض آن است.

بعضی از کشورها محدودیت HMF را برای عسل وارداتی تعیین می کنند. همچنین ممکن است بخواهید رنگ عسل را یادداشت کنید زیرا گاهی اوقات ممکن است شاخصی از مدت زمان ذخیره سازی یا میزان قرار گرفتن در معرض گرما باشد.

 

  1. قندهای وارونه

مقادیر بالای HMF (بیشتر از 100 میلی گرم در کیلوگرم) نیز می تواند شاخص تقلب با قندهای معکوس باشد. قند عصاره یا ساکارز با حرارت دادن با یک اسید غذایی “معکوس” می شود و این فرآیند باعث ایجاد HMF می شود. بسیاری از مواد غذایی با شربت های ذرت با فروکتوز بالا شیرین می شوند ، به عنوان مثال نوشابه های گازدار می توانند مقادیر HMF تا 1000 میلی گرم در کیلوگرم داشته باشند

 

  1. گرده گل

انتظار می رود که برای بسیاری از مصرف کنندگان، عسل با کیفیت خوب از نظر بصری عاری از نقص – تمیز و شفاف باشد.

عسلی که محتوای گرده است، کدر به نظر می رسد و وجود بسیاری از آلودگی های دیگر از جمله ذرات موم ، زنبورها ، تکه های چوب و گرد و غبار قطعاً خرید و مصرف آن را برای افراد ناپسند و جذاب نمی کند و از این رو به نظر می رسد گویی که از ارزش بسیار پایینی برخوردار است.

متأسفانه، هر چقدر ارزش غذایی یا سلامتی برخی از این ذرات مانند گرده گل داشته باشد، سخت است که این نوع عسل با عسل مرغوب مرتبط باشد و بلافاصله توسط اکثر مصرف کنندگان در super-mart رد می شود.
و این توضیح می دهد که چرا یافتن عسل فیلتر نشده و خام در قفسه تقریباً غیرممکن است.
ابری بودن آن باعث می شود از نظر تجاری جذابیتی نداشته باشند.

 

با این وجود ، می توان عسل را از نظر اصالت بر اساس وجود گرده آزمایش کرد. با استفاده از یک اسپور کمیاب، دانه های گرده شناسایی و شمارش می شوند.
نوع و مقدار اسپور گرده منشا عسل را تعیین می کند. اعتقاد بر این است که عسل که به طور غیرقانونی از چین وارد می شود ، میکرو فیلتر است به طوری که با حذف گرده ، راهی برای تعیین منشا عسل وجود ندارد.
و چنین عسلی را می توان به عنوان “عسل محلی” نامگذاری کرد و با قیمت بالایی برچسب گذاری کرد.

 

  1. رنگ

یکی از روش های تعیین کیفیت عسل طبیعی رنگ است.

رنگ عسل به دو دسته روشن ، کهربا و تیره درجه بندی می شود که در واقع هیچ تاثیری در کیفیت ندارند.
برخی از متمایزترین و خوشمزه ترین انواع عسل بسیار روشن هستند، در حالی که عسل های بسیار ملایم و مطبوع مانند  صنوبر می توانند کاملاً تیره باشند.
رنگ عسل در مقیاس Pfund بر حسب میلی متر اندازه گیری می شود.

عسل ضد سرطان از همه نوع هست

آیا عسل ضد سرطان هست؟ عسل؛ کی سرطان رو بهبود میده؟

عسل ضد سرطان است!

آیا عسل یکی از آن غذاهای ضد سرطان است؟ آیا می تواند سرطان را درمان کند؟ همراهمون باشید تا به این سوالات جواب بدیم 🙂

تأثیرات قوی بیوفلاونوئیدها

شاید آنچه بسیاری از افراد به اندازه کافی فکر نمی کنند و یا از آن غافل شده اند – عسل دارای خواص جلوگیری کننده از سرطان و ضد تومور است. عسل درمانی است؛ عسل ضد سرطان است.

طبق کتاب Honey Revolution توسط دکتر رون فسندن، دانشمندان فلاونوئیدهای گل را در عسل پیدا کرده اند.

بیوفلاونوئیدها که به طور کلی به عنوان آنتی اکسیدان شناخته می شوند، وقتی وارد سلول های بدن می شوند، تأثیرات شگفتی دارند.

هنگام خوردن، بلافاصله سطح آنتی اکسیدان را در سلول ها افزایش می دهند، “نفوذ پذیری و شکنندگی مویرگ ها را کاهش می دهند. آنها اکسیدان ها را تمیز کرده و از تخریب کلاژن در بدن جلوگیری می کنند”.

عسل ضد همه نوع سرطان

در واقع در سال های اخیر ، شرکت های بزرگ دارویی اثر این فلور-فلاون ها را در از بین بردن رادیکال های آزاد از بدن و بهبود عملکرد ایمنی بدن تشخیص داده اند و اکنون میلیون ها دلار صرف تولید مصنوعی این مواد می کنند.

به خانواده و دوستان خود بگویید که زنبورهای عسل در حال جستجوی شهد گل هستند و سپس به ما منتقل کرده اند!

ممکن است منفعت روی آوردن به یک غذای سالم را یک شبه نبینید، اما انتخاب های روزمره تکراری و ضد سرطانی می تواند به طور بالقوه زندگی شما را از بیماری های مهلک مانند سرطان ها نجات دهد.

پیشگیری بهتر از درمان

مطمئناً همه ما می دانیم که پیشگیری به مراتب بهتر از درمان است ، اما متأسفانه، جهان تسلیم سندرم رضایت فوری شده است.

ببینید که چگونه افراد با مصرف قرص های رژیم غذایی، لیپوساکشن یا حتی گرسنگی از بین می روند.

کار کردن با گذشت زمان به اتلاف وقت تبدیل شده است.
ما در حال حاضر ثروت مادی، روابط و موفقیت را می خواهیم، کاملاً قانون جهانی کاشت و برداشت را کنار می گذاریم.

با نگرش دقیق، ما معمولاً تمام توان و تمرکز خود را صرف خواستار درمان های فوری بیماری ها می کنیم و همه چیز را در مورد پیشگیری مداوم با رژیم غذایی ضد سرطان و سبک زندگی فراموش می کنیم.

ما نمی توانیم بیماری های عجیب و غریب ، حوادث و بلایای طبیعی فردا را پیش بینی کنیم ، اما قطعاً می توانیم با انتخاب عاقلانه نوع غذایی که امروز در آن ذخیره می شود ، رفتار بهتری با بدن خود داشته باشیم.

عسل یکی از غذاهای ضد سرطان

1.عسل چیزی فراتر از یک چیز شیرین و چسبناک است که روی نان تست بریزید یا آن را درون چای داغ بریزید ، این یک منبع آنتی اکسیدان مبارزه با بیماری است!

2. ممکن است عسل پررنگ تیره از نظر طعم برای همه جذاب نباشد. اما از نظر سلامتی، می تواند انتخاب محبوب تری نسبت به عسل های رنگ روشن باشد: عسل تیره از آنتی اکسیدان های بالایی برخوردار است.

3. همه ما می دانیم که با عسل بهبود می یابیم.

4. بره موم زنبور عسل به دلیل اثرات ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد ویروسی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قرن ها مورد تحقیق و استفاده قرار گرفته و به عنوان یک ماده درمانی طبیعی مورد استفاده قرار گرفته است.

خواص شیر و عسل برای کودکان و سرماخوردگی

شیر و عسل داروی همه بچه ها و سرماها

یکی از خواص شیر و عسل کمک به جذب کلسیم هست برای دونستن بقیه ش با برسلان همراه باشید.

اگه فرصت خوندن ندارید فایل صوتی رو بخونید

 

بیفیدوباکتریا گروهی از باکتری های خوب و دوستانه است که برای زندگی و سلامتی بسیار ضروری است و به ویژه برای سلامت و عملکرد صحیح دستگاه گوارش (GI) مهم است.

یکی از راه های افزایش جمعیت بیفیدوباکتریوم در روده، مصرف مواد غذایی حاوی پری بیوتیک است – مواد مغذی تحریک رشد پروبیوتیک اسیدوفیلوس و باکتری بیفیدوس.

تحقیقات انجام شده در دانشگاه ایالتی میشیگان نشان داده است که عسل، یک شیرین کننده طبیعی شامل ویتامین ها، آنزیم ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها، حاوی تعدادی کربوهیدرات تخمیر از جمله انواع الیگوساکاریدها است که می تواند به عنوان پروبیوتیک عمل کرده و رشد، فعالیت و زنده ماندن بیفیدوباکتری ها را افزایش دهد. در شیر، و محصولات لبنی تخمیر شده مانند ماست.

 

باعث بهبود هضم غذا می شود

عسل به عنوان ترکیبی متشکل از مولکولهای قند فروکتوز که در زنجیره های طولانی به هم متصل شده اند شناخته می شود.

فروکتولیگوساکارید (FOS)، که در گیاهان دیگر مانند غده های کنگر فرنگی اورشلیم، پیاز، تره فرنگی، جو، چاودار، جو دوسر نیز یافت می شود.

FOS همچنین به عنوان یک مکمل غذایی در دسترس است و صنایع غذایی با افزودن FOS مانند عسل به ماست ها و ترکیب شیر و عسل برای ارائه محصولات سالم، روی واگن باند می پرند.

مزایای FOS بی شمار است.

آنها به حمل رطوبت از طریق دستگاه گوارش و در نتیجه حرکات روده سالم کمک می کنند.

رشد باکتری های مفید تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه، کاهش pH، مهار باکتری های ناسالم و سم زدایی مواد سرطان زا در رژیم غذایی را تشویق می کند.

FOS همچنین با کاهش جذب کربوهیدرات ها و چربی ها به جریان خون، باعث کاهش سلول های روده می شود که برای رفاه گوارشی و جلوگیری از یبوست مهم است و به کاهش سطح قند خون و کلسترول کمک می کند. بهبود هضم کلید ایجاد سلامت است.

در شرایط سلامتی، از طریق حرکات منظم روده، از مواد زائد و سموم خلاص می شویم و تجمع میکروارگانیسم های ناسالم و سموم داخلی را از بین می بریم، با ایجاد یک سد روده ای سالم و سالم، از نشت مواد غذایی هضم نشده به جریان خون جلوگیری می کنیم.

 

به جذب کلسیم کمک می کند

عسل همچنین نقش اصلی را به عنوان حامل مواد غذایی حاوی سطح نسبتاً بالایی ویتامین و مواد معدنی ایفا می کند و نشان داده شده است که به بدن کمک می کند مواد معدنی مانند کلسیم را جذب کند.

در افراد مسن احتمال شکستگی ناشی از پوکی استخوان یا توده استخوانی کم بیشتر است. یکی از راه های جلوگیری از این امر ، مصرف کافی کلسیم و اطمینان از جذب آن است.

و محققان دانشگاه پردو در یافته های اولیه خود نشان داده اند که عسل اضافه شده به شیر می تواند جذب کلسیم را افزایش دهد.

 

شیر و عسل: مراقبت از پوست ضد پیری

بسیاری از محصولات پاک کننده صورت و مرطوب کننده پوست همچنین شیر و عسل را به عنوان بخشی از مواد تشکیل دهنده خود گفته اند تا از مزایای زیبایی آن از جمله آبرسانی پوست، صافی، تصفیه، ضد پیری و احیای پوست استفاده کنند.

یک لیوان شیر گرم با یک قاشق چای خوری عسل نیز به عنوان یک درمان خوب برای بی خوابی شناخته شده است.

صبحانه با عسل و سیب

صبحی که نکوست از صبحانه اش پیداست؛صبحانه با عسل و سیب

دو دقیقه ای از عسل یه صبح طلایی بساز!

اگر همیشه صبحانه رو عجله ای آماده میکنید با برسلان همراه باشید تا وقت اضافه هم بیارید و صبحانه با عسل و سیب هم نوش جان کنید.

 

صبحی دگر؛ دیدار دگر با صبحانه ای از سیب و عسل

خوردن صبحونه برای همه مون از اون موردایی بوده که همیشه پدرو مادرامون بهمون خیلی تاکید میکردن. معلما که جای خود 🙂

اگه اجازه بدید اینبار برسلان هم بشه یه معلمی که میگه: بی صبحونه درسی نخون، صبحونه بی عسل میشه.

صبحونه بی عسل میشه؟!

 

عسل خور باش تا کامروا شوی

همه ما میوه ها رو دوست داریم و شاید از اونا برای صبحانه استفاد کنیم.
پنیر خامه ای و خامه و عسل هم که اعضای اصلی صبحانه اند.

تو این دستور صبحانه که کار آماده سازی و تهیه اون خیلی سریعه؛ این مواد لازمه:

 

مواد لازم

مراحل تهیه صبحانه با عسل و سیب

  1. نان تست را برشته کنید و سپس بگذارید کمی خنک شود.
  2. نیمی از ریکوتا را روی هر تکه نان تست پهن کنید.
  3. نیمی از برشهای نازک سیب را روی پنیر ریکوتا پخش کنید.
  4. عسل را بالای سیب ها بریزید.

 

نکات و جایگزین ها

  • پنیر ریکوتا را با پنیر خامه ای یا خامه تغییر دهید.
  • همچنین می توانید برش های سیب را جایگزین برش های گلابی کنید.
  • برش های بادام یا کدو تنبل یا دانه های آفتابگردان را به عسل اضافه کنید تا کمی ترد و مقوی تر شود.
  • از هر نوع نان خانگی یا هر نوع دیگر نان ساندویچی یا باگت میتوانید استفاده کنید. سعی کنید برای راحت تر خوردن آن را به یک ساندویچ تبدیل کنید.

 

برسلان امیدواره که با این صبحانه ساده وقت کم نیارید و لذت ببرید 🙂

عسل چیست به همراه نکات نگهداری آن

عسل چیست و چیا داره، کی به دنیا اومده و چطوری نگه ش داریم

عسل چیست و از کجا سر برآورده؟

هر کی عسل رو بگه نمیشناسم دروغ میگه؟ نه. اینکه عسل چیست رو شاید بدونه ولی نحوه نگهداری، انواعش و کلی چیزای دیگه رو شاید ندونه. مثل عسل تا اخر به مقاله بچسبید تا بشناسیدش 🙂

 

گل ها که شوند تبخیر، حاصل شدست شیرین

عسل مایع طلایی ضخیمی است که زنبورهای عسل از شهد گیاهان گلدار درست می کنند.

زنبورها عسل را از طریق فرآیند جمع آوری شهد و سپس برگرداندن مجدد شهد تولید می کنند.
سپس آبِ شهد تبخیر می شود و ماده ای به نام عسل تولید می کند.
تمام این فرایند ها توی کندوهای اختصاصی برسلان رخ میده.

زنبورها در حین کار تولید عسل، خدمات حیاتی گرده افشانی میوه ها، حبوبات، سبزیجات و انواع دیگر گیاهان تولید کننده غذا را انجام می دهند.

 

عسل کی به دنیا اومده؟

عسل قدمتی به اندازه تاریخ مکتوب دارد و قدمت آن به سال 2100 قبل از میلاد باز می گردد.
جایی که در نوشته های میخی سومری و بابلی، نوشته های مقدس هند و مصر ذکر شده است.
نام آن از hunig انگلیسی گرفته شده است و اولین و گسترده ترین شیرین کننده ای است که توسط انسان استفاده شده است.

عسل ارزش بسیار زیادی داشت و غالباً به عنوان نوعی ارز، خراج یا پیشکش مورد استفاده قرار می گرفت.
در قرن یازدهم میلادی، دهقانان آلمانی به ارباب فئودال خود عسل و موم می پرداختند.

در روزگاران قدیم از عسل نه تنها در غذا و نوشیدنی بلکه در تهیه سیمان، لاک، مبلمان و مصارف دارویی استفاده می شد.

 

انواع عسل چیست

انواع مختلفی از عسل وجود دارد.

رنگ، طعم، بو و حتی بافت در انواع مختلف بسیار متفاوت خواهد بود.

عامل تمایز نوع گل است که زنبور عسل از آن تغذیه می کند. عسل شبدر کاملاً متفاوت از عسل اسطوخودوس خواهد بود.
برخی از انواع دیگر عبارتند از:

  • اقاقیا
  • آلفافا
  • فندق
  • شکوفه پرتقال

همچنین فرایندهای تولید مختلفی وجود دارد که منجر به طیف گسترده ای از انواع عسل می شود.
اینها شامل مایع به صورت خام یا پاستوریزه و لانه زنبوری است.

 

کی ها و کجا ها از عسل استفاده کنیم؟

عسل یک شیرین کننده است. در آشپزخانه تقریباً با هر روش پخت و پز می توان از آن استفاده کرد و مانند سیب خوش طعم است.

عسل را می توان در پخت، به عنوان شیرین کننده چای یا نوشیدنی ها، استفاده کرد.

عسل همچنین می تواند به عنوان یک مرهم طبیعی لب، مرطوب کننده، یا داروی سرفه استفاده شود.

عسل چه مزه ای بود؟

توی تعریف عسل چیست از مزه اون چیزی نگفته بودیم.
عسل ماده ای چسبناک و بسیار شیرین است.

ممکن است طعم آن کاملاً گلی، میوه ای یا چوبی باشد.
بسته به نوع عسل (و نوع گل) ، شما ممکن است یک طعم خاص مانند اسطوخودوس را تشخیص دهید.

 

کی روش میشه جایگزین عسل بشه!

از آنجا که عسل یک شیرین کننده است، می توان آن را با شکر جایگزین کرد با این حال طعم و بافت آن متفاوت است.

برای جایگزینی یک فنجان عسل ، از 1 1/4 فنجان شکر و 1/4 فنجان مایعات اضافی مانند آب یا مایعی که در دستور العمل است استفاده کنید.

جایگزین دیگر فنجان عسل برای 1/2 فنجان شکر به علاوه یک 3/4 فنجان شربت ذرت است.

 

بخونید تا سالم بمونید: سه تفاوت مهم عسل و شکر

شیرین و عسلی آشپزی کن 🙂

از عسل داخل بطری یا شیشه استفاده کنید.

در صورت نیاز به اندازه گیری دقیق ، قاشق اندازه گیری را با اسپری پخت و پز قبل از فرو بردن در عسل علامت گذاری کنید.

عسل به خودی خود خوشمزه است و غذاهایی هم که میشه باهاش درست کرد اینهاست:

عسل بادام زمینی بو داده

کیک عسلی ادویه دار

مرغ سرخ شده شیرین عسل

 

از کجا عسل بخرم؟

عسل را می توان در اکثر فروشگاه های بزرگ مواد غذایی یافت.

عسل محلی و طبیعی را نیز می توان از زنبورداران برسلان تهیه کرد.

 

این همه شیرینی رو چه طور نگه دارم؟

عسل غذایی است که فاسد نمیشود. آن را در مکانی خنک و در معرض تابش مستقیم آفتاب نگه دارید.
ظرف شیشه ای (یا پلاستیکی) اصلی بهترین است.

اگر عسل شما شروع به تبلور کرد، شیشه را در آب گرم قرار دهید و عسل را دوباره مخلوط کنید.

 

شیرین ترین درمان؛ عسل

عسل مواد مغذی دارد، که  بیشتر شامل فروکتوز و گلوکز است.

عسل دارای آنتی اکسیدان است اما به زنبورها و گیاهانی که عسل از آنها تولید شده بستگی دارد.
عسل به ازای هر قاشق چایخوری، 21.3 کالری و 5.8 گرم کربوهیدرات دارد.