سه تفاوت شکر و عسل

عسل بهتره یا شکر؟ سه تفاوت عسل و شکر

مهمترین تفاوت شکر و عسل چیست؟

احتمالا با خودتون میگید که عسل و شکر مثل هم هستن! مهمترین تفاوت بین شکر و عسل رو نمیدونید؟ تا انتها با ما باشید.

اگه حسش نیست بخونید فایل صوتی رو گوش بدید.

هر دو دارای شیرین کننده هایی حاوی گلوکز و فروکتوز (قند طبیعی) هستند.
با این حال، در مرحله تولید شکر، اسیدهای آلی، پروتئین، عناصر نیتروژن، آنزیم ها و ویتامین های موجود در نیشکر را از بین می برند.
در حالی که عسل، یک شیرین کننده طبیعی، فقط کمی گرم می شود.
همچنین، عسل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی مفیدی دارد که در قند وجود ندارد.

در اینجا سه ​​نکته اصلی مقایسه عسل و شکر در جدول ذکر شده است که باعث می شود از خوردن عسل احساس خوبی داشته باشید:

 

1. میزان کالری؛ اولین تفاوت عسل و شکر

یک قاشق غذاخوری شکر یا نیشکر حاوی 46 کالری است، در حالی که یک قاشق غذاخوری عسل، شیرینی طبیعی 64 کالری دارد.

گرچه ممکن است عسل کالری بیشتری داشته باشد، اما در واقع ما باید از آن کمتر استفاده کنیم زیرا شیرین تر از قند نیشکر است.

در نتیجه، ممکن است حتی کالری کمتری که با شکر مصرف می کنید، مصرف کنید.

و در دراز مدت حتی اگر عسل گرانتر باشد ، ممکن است از قند مقرون به صرفه ترباشد.

 

2. تنظیم قند خون با عسل یا شکر؟

قند داخل شکر از دو مولکول بهم پیوسته تشکیل شده است.

وقتی قند  می خوریم ، معده ما قبل از استفاده از انرژی قند مجبور است از آنزیم های مخصوص خود برای جدا کردن مولکول ها استفاده کند.

عسل کاملاً متفاوت است. زنبورها آنزیم خاصی به شهد اضافه کرده اند که شکر را به گلوکز و فروکتوز تقسیم می کند. این دو قند ساده برای بدن ما می توانند مستقیم جذب شوند.

عسل دارای شاخص قند خون سالم (GI) است که تأثیر منفی یک ماده غذایی خاص را بر روی سطح گلوکز خون اندازه گیری می کند. هرچه درجه GI پایین تر باشد، سرعت جذب و تزریق قندها در جریان خون کاهش می یابد و از این رو روند هضم تدریجی و سالم تری انجام می شود (شاخص گلیسمی).

 

3. عسل مواد مغذی داره!

برخلاف عسل، شکر فاقد مواد معدنی و ویتامین است (از این رو اغلب کالری خالی خوانده می شود)، آنها از مواد مغذی بدن استفاده می کنند تا در سیستم متابولیزه شوند.

وقتی تمام این مواد مغذی تمام شود، متابولیسم، کلسترول و اسید چرب نامطلوب مانع می شود ، به دلیل افزایش اسید چرب در اندام ها و بافت ها ، به کلسترول بالاتر کمک می کند و باعث چاقی می شود.

به همین دلیل غیر معمول نیست که افراد چاق از سوء تغذیه و بسیاری از مشکلات مرتبط با سلامتی رنج می برند.

مقایسه عسل و شکر نشان میدهد که  اگر مراقب وزن خود هستید، عسل انتخاب هوشمندانه تری نسبت به شکر خواهد بود.

 

روشهای تست تشخیص عسل طبیعی و تقلبی

پنج روش تشخیص عسل طبیعی در خانه

راحت ترین روش های تشخیص عسل طبیعی

شما تو این مقاله روش های عملیِ تست تشخیص عسل طبیعی را یاد میگیرید.
با برسلان همراه باشید تا یک بار برای همیشه عسل طبیعی رو تشخیص بدید.

تست های تشخیص عسل طبیعی

 

این ماده شیرین و مقوی ساخته شده توسط طبیعت نه تنها می تونه زندگی شما رو شیرین کنه بلکه از نظر مواد معدنی، مغذی و آنزیم های زنده بسیار غنی هست.

برای لذت بردن از طعم و مزه و بهره مندی از تمام مزایای عسل طبیعی، باید از خالص ترین عسل استفاده کنید تا خواص ش رو به بدنتون هدیه بده.
در این مقاله چندین روش ساده برای تشخیص عسل طبیعی براتون توضیح دادیم که می تونید اون ها رو توی خونه انجام بدین تا میزان خالص بودن ش را بسنجید.

اگه عسل رو مستقیماً از زنبورداران می خرید، پس عسل خام، فرآوری نشده و اصلی رو خریداری میکنید.

 

تشخیص میزان طبیعی بودن عسل

همه از شفا بخش بودن عسل برای بدن با خبر هستند و میتوان گفت که کمتر از یک اکسیر معجزه آسا نیست.
از مزایای بیشمار آن میتوان به تقویت سیستم ایمنی، خواص درمانی و توانایی آن در مبارزه با سرماخوردگی، سرفه یا عفونت یاد کرد.

تهیه عسل تقلبی در مرحله تولید بسیاری از خواص آن را از بین میبرد و حتی برچسب “100 درصد طبیعی” اثرات آن را بر نمیگرداند!
کارخانه ها و افراد می توانند با افزودن حلال های ساده مانند شکر، نشاسته ذرت، محلول گلوکز یا رنگ مواد غذایی؛ کیفیت آن را دستکاری کنند.
از این رو، تشخیص عسل طبعی همیشه به همین راحتی که به نظر می رسد نیست.
البته اگر تا انتهای مقاله با ما همراه باشید این کار برای شما راحت میشود 🙂

قبل از یادگیری نحوه تشخیص عسل طبیعی یادتون باشه:

اولین نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که عسل های طبیعی و خالص همیشه توسط زنبورها تولید میشوند و نه در کارخانه ها.
از نمونه عسل های تولید شده در مزارع میتوان به عسل های برسلان اشاره کرد. .
با وجود تهیه از کارخانه و یا مزارع پرورش کندو عسل از هر دو جا ابتدا برچسب مواد تشکیل دهنده آن را مطالعه کنید.
این را هم یادتان باشد که باز هم در اینجا نمیتوان به صحت آنها اعتماد کرد.
پس بهترین راه این است که خودتان آستین ها را بالا بزنید و در خانه روش هایی که در ادامه این مقاله آمده است را امتحان کنید و از خرید عسل برای دفعات بعد خیالتان را راحت.

 

دست یا قاشق؛ سر راست ترین روش تشخیص عسل طبیعی

مقدار کمی عسل را روی انگشت دست تان قرار دهید و ببینید آیا مانند هر مایع دیگری می ریزد یا پخش میشود. اگر به این شکل باشد، ممکن است عسل خالص نباشد.
عسل خالص غلیظ است در حالی که عسل ناخالص روان است.
عسل خالص به سطحی که به آن زده می شود می چسبد و نمی ریزد.

 

سرکه دومین راه تشخیص عسل طبیعی

سرکه و عسل که با هم مخلوط شوند می توانند آزمایش ساده ای برای تشخیص عسل تقلبی از عسل خالص باشند.
برای انجام این آزمایش، یک قاشق غذاخوری عسل، مقداری آب و 2-3 قطره اسانس سرکه را با هم مخلوط کنید.
اگر این مخلوط کفی شود، احتمال تقلبی شدن عسل بسیار زیاد است.

 

تست شعله برای عسل!

شاید این را نمی دانستید؛ اما عسل خالص قابل اشتعال است. برای انجام این تست نهایت احتیاط را در نظر بگیرید و مسئولیت آن را بپذیرید، از برسلان گفتن بود 🙂
یک چوب کبریت خشک بردارید و آن را در عسل فرو کنید. چوب کبریت را به جعبه کبریت بزنید. اگر روشن شد، عسل شما خالص است.
اگر روشن نشد، ممکن است تقلبی باشد و همچنین ممکن است حاوی مقداری رطوبت اضافه شده در هنگام تهیه به روش تقلبی باشد.

تست آب و قاشق از روشهای تشخیص عسل ظبیعی

تست آب

روش ساده و موثر دیگر برای آزمایش اینکه کیفیت عسل شما خالص است یا نه، انجام آزمایش آب است.
یک قاشق چای خوری عسل را برداشته و در یک لیوان پر از آب قرار دهید.  عسل  ناخالص در آب حل می شود .
در حالی که عسل خالص، بافت متراکم تری دارد و در ته لیوان به صورت توده هایی ته نشین می شود و برای حل شدن نیاز به تلاش زیادی دارد.
در این روش اگر عسل با قند یا گلوکز ترکیب شده باشد، گاهی اوقات ردپای سفید در آب بر جای می گذارد.

 

تست پارچه سفید

چند قطره عسل را روی پارچه سفید رنگ بریزید اگر جذب شود یا لکه ای باقی بگذارد نشانه غیر طبیعی بودن عسل است.
عسل خالص و درجه یک جذب نخواهند شد اما عسل ناخالص لکه مرطوب بر جای می گذارد.