عسل دیوانه کننده چیست؟

عسل دیوانه کننده چیست و چرا به این نام خوانده شده است؟

با سایت برسلان همراه باشید

در کوهستان‌های نپال، شمال ترکیه در مجاورت دریای سیاه، شمال غربی ایالات متحده در سمت اقیانوس آرام و چند نقطه‌ی دیگر در دنیا، زنبورهایی بومی‌اند که نوع بسیار خاصی از عسل را تولید می‌کنند. این عسل طعم و رنگ بسیار متفاوت‌تری نسبت به آن چیزی دارد که ما سر میز صبحانه می‌بینیم. خوردن این عسل اغلب با حس لذت و شادی بیش‌تری برای مصرف‌کننده خواهد بود؛ و دلیل آن هم خوش‌مزه‌تر بودن آن نیست. این عسل مخصوص که عسل دیوانه کننده (Mad Honey) نام گرفته، حاوی ترکیبات توهم‌زا یا روان‌گردان است. اگر بخواهیم خلاصه بگوییم، مصرف یک قاشق از این عسل کافی است تا به قول سریال‌های تلویزیونی، شما را به فضا بفرستد.

عسل دیوانه کننده رنگی مایل به قرمز داشته و تلخ‌تر از عسل معمولی است. خوردن این عسل اغلب باعث ایجاد علائمی نظیر حالت تهوع، سبکی سر و استفراغ می‌شود. اما قرار هم نیست که کسی به شکل اتفاقی و از سر ناآگاهی چنین عسلی را بخورد، چرا که هم رنگ متفاوتی دارد، و هم در هر جایی پیدا نمی‌شود. هستند افرادی که برای دست‌یابی به این عسل حاضر به صرف هزینه‌های هنگفت می‌شوند. بر اساس گزارش‌های نشنال جئوگرافیک، عده‌ای از مردم زندگی خود را به خطر انداخته و به نزدیکی کندوی زنبورهای سازنده‌ی این عسل می‌روند. طرفداران عسل دیوانه کننده معتقدند که این عسل در درمان التهاب مفاصل (آرتریت روماتوئید) مؤثر بوده و می‌تواند عملکرد جنسی را بهبود بخشد.

عسل دیوانه کننده چرا عسل دیوانه کننده است؟!

عسل دیوانه کننده از شهد رودوندرون یا خرزه هندی به عمل می‌آید. شهد این گیاه دربردارنده‌ی ترکیبات روان‌گردان فعال است. رودوندرون نوعی گیاه گل‌دار با برگ‌های همیشه‌سبز است، که در مناطق کوهستانی با آب و هوای معتدل رشد می‌کند. این گیاه حاوی دسته‌ای از ترکیبات شیمیایی به نام گرایانوتوکسین‌ها است.

گرایانوتوکسین جزو دی‌ترپن‌های حلقوی بوده، و بسته به گونه‌ی رودوندون، در غلظت‌های متغیری در این گیاه یافت می‌شود. محققان تاکنون موفق به شناسایی بیش از ۲۵ نوع متفاوت از گرایانوتوکسین در خرزه هندی شده‌اند. رودوندون در اواخر فصل بهار به گل می‌نشیند. این گل‌ها به قدری در دامنه‌ی کوه زیاد می‌شوند که زنبورها دیگر رغبتی به خوردن شهد گل‌های دیگر نشان نداده، و روی همین گل‌ها می‌نشینند. گفته می‌شود برخی از زنبورداران در ترکیه کندوهای خود را آگاهانه در نزدیکی بوته‌های این گل قرار می‌دهند تا زنبورهای‌شان از شهد رودندرون تغذیه کنند.

گرایانوتوکسین چگونه باعث مسمومیت می‌شود؟

گرایاناتوکسین موجود در عسل دیوانه کننده (یا خود رودندرون) با اتصال به کانال‌های سدیمی وابسته به ولتاژ اثر خود را اعمال میکند. اتصال این سم به کانال‌های یونی از بسته شدن زودهنگام و طبیعی آن‌ها جلوگیری کرده و باعث به هم خوردن عملکرد طبیعی غشای سلول می‌شود.

نتیجه‌ی این اتصال، باقی ماندن غشای سلولی در وضعیت قطبش یافته (دپولاریزه) است. بسته نشدن به موقع کانال‌های سدیمی موجب سرازیر شدن سدیم خارج سلولی به داخل سلول می‌شود. در پی این واقعه، غلظت کلسیم داخل سلولی نیز افزایش پیدا کرده و موجب رها شدن استیل‌کولین از پایانه‌های عصبی می‌شود. رهاسازی مقادیر اضافی از این عصب‌رسانه به فضای سیناپسی منجر به بروز علائمی می‌گردد، که در مجموع «بحران کولینرژیک» نام دارد. بحران کولینرژیک با علائمی نظیر افزایش ترشح بزاق، آب‌ریزش چشم، تمایل به دفع ادرار و مدفوع، ناراحتی گوارشی و استفراغ تشخیص داده می‌شود.

گرایانوتوکسین در مقادیر کم تا متوسط باعث کاهش ضربان قلب و فشار خون می‌گردد. بر اساس متون پزشکی، گرایانوتوکسین در مقادیر زیاد قادر به کشتن مصرف‌کننده است؛ اما تاکنون موارد زیادی از مرگ در پی مصرف عسل دیوانه کننده گزارش نشده است.

آیا مصرف عسل دیوانه کننده می‌تواند مفید باشد؟

مانند بسیاری دیگر از داروهای سنتی، حرف و حدیث‌های زیادی در مورد عسل دیوانه کننده وجود دارد. در یکی از داستان‌ها آمده است که مهرداد، از شاهان پارسی، امپراتوری روم را با قرار دادن مقادیر زیادی از این عسل بر سر راه عبور ارتش این حکومت، شکست داده بوده. مطابق با این داستان کهن، ارتش روم پس از خوردن این عسل تحت تأثیر خصوصیات روان‌گردان آن قرار گرفته، و همین مسئله به شکست آن می‌انجامد.

مصرف‌کنندگان حرفه‌ای می‌دانند که چه مقدار از این عسل را باید استفاده کنند. به خصوص آن که هیچ اعتباری به غلظت گرایانوتوکسین موجود در عسل دیوانه کننده نیست. عده‌ای دیگر هم به شدت مصرف مواد غذایی حاوی ترکیبات رودندرون را منع کرده‌اند.

رسیدن به سرخوشی تنها دلیل استفاده از این عسل نیست. خیلی‌ها ادعا دارند که عسل دیوانه کننده آثار مطلوبی در درمان التهاب مفاصل و ناتوانی جنسی دارد. به مانند سایر داروهای سنتی، بر روی این مورد نیز مطالعات آزمایشگاهی زیادی صورت نگرفته است. با این حال، به نظر می‌رسد ادعاهای مطرح شده خیلی بی‌راه هم نباشند.

تعدادی از پژوهش‌ها موفق به یافتن شواهدی شده‌اند که نشان می‌دهد ترکیبات حاوی گرایانوتوکسین می‌توانند در مدیریت پرفشاری خون، دیابت، کلسترول بالا و حتی گلودرد چرکی مؤثر باشند. شواهد ارائه شده چندان محکم نیستند، و به نظر می‌رسد بهتر است هم‌چنان از مصرف عسل دیوانه کننده اجتناب گردد.

خواص گرده گل فروش عسل برسلان گرده گل

خواص گرده گل؟

 ویژگی گرده گل برای سلامتی انسان

گرده گل غنی از مواد معدنی، ویتامین ‌ها، پروتئین ‌ها، چربی‌ ها، اسیدهای چرب و آنزیم‌ ها می ‌باشد. کاروتنوئیدها بیوفلاوونوئی‌ ها، گرده گل را عامل ضد باکتری، ضد قارچ و ضد ویروس می‌ دانند، که مویرگ‌ ها را تقویت می ‌کند و التهاب را جلوگیری میکند و  سیستم ایمنی را تحریک می ‌کند و همچنین سطح کلسترول را به طور طبیعی کاهش می ‌دهد.

در حقیقت، گرده گل پروتئین بیشتری نسبت به هر منبع حیوانی و اسیدهای آمینه بیشتری نسبت به وزن تخم مرغ یا گوشت گاو دارد و این ‌ها فقط برخی از خواص گرده گل برای سلامتی است.

۱. بالا بردن انرژی

طیف وسیعی از مواد مغذی موجود در گرده گل آن را به یک انرژی دهنده عالی طبیعی تبدیل می کند. کربوهیدرات ها، پروتئین و ویتامین B می توانند در طول روز با افزایش استقامت و مبارزه با خستگی به شما کمک کنند.

۲. نرم کننده پوست

گرده گل اغلب در محصولات موضعی که هدف آن ها درمان شرایط التهابی و سوزش های پوستی مانند پسوریازیس یا اگزما است مورد استفاده قرار می گیرد. اسید آمینه ها و ویتامین ها از پوست محافظت می کنند و به بازسازی سلول ها کمک می کنند.

۳. سیستم تنفسی

گرده گل زنبور عسل، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که ممکن است اثر ضد التهابی بر روی بافت های ریه داشته باشد و مانع حمله آسمی شود.

۴. درمان حساسیت

یکی دیگر از خواص گرده گل کاهش میزان هیستامین موجود می باشد که باعث کم شدن بسیاری از آلرژی ها می شود. دکتر لئو کانوی، دکترای تغذیه از دِنور کلرادو، گزارش داد که ۹۴ درصد از بیمارانش پس از درمان با مصرف گرده گل به طور کامل از علائم آلرژی آزاد بودند. از بین رفتن همه چیز از آسم تا آلرژی و مشکلات سینوسی تایید می کند که گرده گل در برابر طیف گسترده ای از بیماری های تنفسی موثر است.

۵. سیستم گوارشی

بعلاوه ویتامین های سلامتی بخش، مواد معدنی و پروتئین، گرده گل همچنین دارای آنزیم هایی است که می توانند در عمل گوارش مفید واقع شوند. آنزیم ها بدن شما را در گرفتن مواد مورد نیاز از خوراکی هایی که می خورید یاری می دهند.

۶. تقویت سیستم ایمنی

گرده برای فلور روده مفید است، بنابراین سیستم ایمنی را پشتیبانی می کند. طبق گفته دکتر جوزف مِرکولا، متخصص بهداشت عمومی، گرده گل دارای خواص آنتی بیوتیکی است که می تواند به محافظت از بدن در برابر ویروس های آلوده کمک کند. فواید گرده گل به اینجا ختم نمی شود و همچنین این ماده سلامتی بخش سرشار از آنتی اکسیدان ها است که سلول ها را از اکسیداسیون ناخوشایند رادیکال های آزاد جلوگیری می کند.

۷. درمان اعتیاد

از دیگر فواید گرده گل این است که با مهار کردن افزایش ضربان و انگیزش های ناگهانی و سرکوب هوس ها به طور کامل برای درمان اعتیاد به مواد مخدر استفاده می شود. از آنجا که گرده گل هوس های ناگهانی را سرکوب می کند، ممکن است برای کاهش وزن نیز سالم و مفید باشد. با این حال تحقیقات بیشتر در مورد خواص گرده گل به ویژه درباره مدیریت وزن مورد نیاز است.

۸. پشتیبانی از سیستم قلبی عروقی

گرده گل دارای مقدار زیادی روتن می باشد؛ یک بیوفلاونوئید آنتی اکسیدانی که به تقویت عروق خونی، مشکلات گردش خون و تنظیم سطح کلسترول کمک می کند. قدرت بالای ضد انعقادی آن می تواند به جلوگیری از حمله قلبی و سکته مغزی کمک کند.

۹. کمک به غده پروستات

مردان مبتلا به هیپرپلازی خوش خیم پروستات با استفاده از گرده گل می توانند خود را تسکین دهند. گرده گل می تواند باعث کاهش التهاب و جلوگیری از انگیزش های مکرر ادراری شود.

۱۰. مشکلات نازایی

گرده گل باعث تحریک و بازگرداندن عملکرد تخمدان می شود، بنابراین می تواند برای کمک به تسریع بارداری استفاده شود. همچنین به عنوان تقویت کننده هورمونی، داروی تقویت قوای جنسی قوی نیز بحساب می آید!

۱۱. درمان دیابت

پزشکان گرده را در درمان علائم دیابت موثر تشخیص داده اند و همچنین در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که گرده دارای آنتی بیوتیک هایی مانند پنی سیلین است و قادر به جلوگیری از رشد برخی میکروارگانیسم ها می باشد.

خواص ژل رویال چیست؟

۱. عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می‌دهد

2. تاثیر ژل رویال بر سرطان

۳. موثر در تعدیل سیستم ایمنی بدن

۴. موثر بر سیستم عصبی

۵.کاهش ریسک بیماری های قلبی و عروقی

۶. تاثیر پروتئین‌های ژل رویال بر فشار خون

۷. خاصیت ضد دیابتی ژل رویال

۸. ژل رویال برای درمان ناباروری مردان و زنان

غذای زنبور عسل در فصل های مختلف سال .

اشتهای زنبور عسل چطوره و غذای زنبور عسل چیه؟

رژیم غذایی زنبور عسل در چهار فصل

زنبورها هم مثل آدم ها نیاز به غذاهای متنوع دارن. اگه میخوای از غذای زنبور عسل و رژیم غذایی اون ها باخبر بشی تا آخر همراه برسلان باش.

شهد و گرده گل اصلی ترین غذای زنبور عسل

همانطور که می دانید، زنبورهای عسل از یک گیاه به سراغ گیاه دیگر می‌روند و شهد و گرده جمع می کنند، و در همین زمان گرده افشانی گیاهان را نیز انجام میدهند.

زنبورهای عسل، شهد و گرده جمع شده را مصرف می کنند. شهد دارای کربوهیدرات است که برای زنبور فراهم می کند و گرده گل، پروتئین مورد نیاز زنبور را تأمین می کند.
شهدی که جمع می کنند را برای تولید عسل طبیعی و خالص به کار میبرند.

 

عسل

زنبورها فقط برای انسانها عسل درست نمی کنند بلکه یک کندوی کامل به عسل خوردن خودشان تعلق می‌گیرد.
زنبورها از عسل اضافی در کندوهای اختصاصی برسلان به عنوان غذا استفاده میکنند.

خواص؟؟؟؟

با وجود اینکه عسل خواص بسیاری برای انسان ها و خود زنبورها دارد با این حال زنبورها برای تنوع به سراغ غذاهای دیگر نیز میروند. در ادامه به توضیح یکی از مهمترین و پرطرفدارترین آنها نزد ملکه ها می پردازیم.

 

ژل رویال، غذای اختصاصی زنبور ملکه

ژل رویال مایع ترشح شده از غدد برخی زنبورهای خاص است.
ژل رویال یا همان ژل سلطنی یکی از محصولات ویژه و ناب زنبور است که نام دیگر آن شاه انگبین است.

تنها زنبورهایی که از ژل رویال تغذیه میکنند در دو دسته قرار میگیرند:

  1. کرمِ زنبورهایی که به عنوان ملکه های آینده انتخاب شده اند
  2. زنبورهای ملکه ای که در کندو هستند

رژیم غذایی غنی از ژل رویال همان چیزی است که به زنبورهای ملکه اجازه می دهد تا به اندازه و شکل بزرگ درآیند.

امیدواریم این مطلب برای شما باعث شناخت منوی غذایی زنبورها شده باشه.

تو کامنتا بهمون بگید به تنوع غذایی زنبورها از یک تا ده، نمره چند میدید؟

نحوه ساخت و تهیه موم زنبور عسل و خواص موم عسل

موم زنبور عسل چگونه درست میشود و چه خاصیتی دارد؟

موم زنبور عسل چیه؟!

اگه اسم بره موم یا همون موم زنبور عسل به گوشت خورده و دوست داری بدونی چطور ساخته میشه و مهمتر از اون چه خاصیت هایی داره تا انتها همراهمون باشید 🙂

موم عسل چگونه ساخته می شود؟

تخمین زده می شود که از هر سه لقمه غذا یکی به دلیل وجود زنبورهای عسل و توانایی آنها در گرده افشانی محصولات امکان پذیر است.
این به خودی خود زنبورهای عسل را تبدیل به برخی از باورنکردنی ترین موجودات سیاره ما می کند!
با کمال تعجب ، آنها حتی کارهای بیشتری برای ما انجام می دهند.
آنها همچنین غذایی را به صورت عسل خام خوشمزه که دارای تنوع فواید بسیار خوبی برای سلامتی است و همچنین موم زنبور عسل نیز در اختیار ما قرار می دهند.

شاید دوست داشته باشی در مورد فواید عسل بخونی: خواص شیر و عسل برای کودکان و سرماخوردگی

کاربرد های موم تقریباً بی پایان هستند. می تواند به عنوان روان کننده، ماده ای سازنده در محصولات پوستی و برای ساخت موم شمع استفاده شود.

آب بندی هر سلول شش ضلعی در لانه زنبوری باعث می شود تا رطوبت و بقایای آن به عسل وارد نشود. نگه داشتن آب در خارج از عسل بسیار مهم است ، اگر درصد رطوبت خیلی زیاد باشد ، عسل خراب و تخمیر می شود.

 

موم زنبور عسل چگونه جمع آوری می شود

همزمان با جمع آوری عسل خام، موم برداشت میشود.
ابتدا قاب های کندوی عسل را که پر از عسل است و با موم بسته شده است را برمیداریم.
بعد، مومی را که روی لانه زنبور را پوشانده است، خراش می دهیم و عسل خام خوشمزه را در معرض دید قرار میگیرد.
قاب ها را درون سانتریفیوژ قرار می دهیم که عسل را به همراه تکه های این موم خراشیده شده استخراج می کند.
با جمع آوری موم از این طریق ، مزرعه عسل برسلان فقط می تواند هر فصل کمتر از 68 کیلوگرم در هر کندو برداشت کند!

شاید دوست داشته باشم بدونم: کدوم زنبورا ساخت کندو عسل رو انجام میدن؟!

موم جمع آوری شده، جوشانده و فیلتر می شود تا آلودگی ها از بین برود.
آنچه باقی مانده است موم طبیعی و کاملاً خالص و طبیعی است.

خواص موم زنبور عسل

در حالی که موارد زیادی برای موم وجود دارد ، ما اخیراً شمع موم ساخته ایم!
موم برای ساخت شمع از دیگر واکس ها برتر است زیرا طولانی تر میسوزد و روشن تر میکند.
هنگام سوزاندن، موم می تواند یونهای منفی تولید کند که روی مواد شیمیایی مضر خانگی که در هوا وجود دارند چسبیده است.
هنگامی که یونهای منفی حاصل از سوزاندن موم با سموم موجود در هوا پیوند می یابند، تا سطح کف پایین می آیند و اساساً هوا را تصفیه می کنند!
این سموم مضر از طیف متنوعی از محصولات از جمله محافظ مبلمان ، آئروسل ، رنگ ، فرمالدئید، حتی شمع های غیر موم تولید می کنند که محصولات فرعی مضر تولید می کنند!

زنبورهای عسل پرکارترین سازندگان عسل روی کره زمین هستند.
ما اطمینان حاصل می کنیم که فقط عسل مازاد و موم را از کندوها می گیریم تا زنبورهایمان بتوانند رشد کنند!

اگه در مورد نحوه جمع آوری موم زنبورعسل سوالی دارید توی کامنتها ازمون بپرسید. مطمئن باشید که خیلی زود جواب میدیم 🙂

عسل در چای بهتره یا عسل در قهوه؟

عسل در چای یا قهوه

شده تا حالا فکر کنید که عسل تو چای بهتره یا قهوه؟ تا اخر مقاله با برسلان همراه باشید.

اگه پشت فرمون هستی یا کار دیگه داری انجام میدی فایل صوتی رو گوش بده

شکر برای شیرین شدن چای یا قهوه خوب است. اما عسل شیرینی، عطر و طعم بی نظیری را به فنجان شما اضافه می کند.

قرن هاست که از عسل به عنوان غذا یا شیرین کننده استفاده می شود.

اکثر مردم می دانند که عسل توسط زنبورهای عسل تولید می شود، آنها از شهد جمع شده گل ها برای تغذیه خود استفاده می کنند، اما شاید ندانید که طعم عسل توسط گلهایی که زنبورها بازدید می کنند، تأثیر می گذارد.
همین امر باعث ایجاد انواع عسل در بازار می شود.

 

نمونه هایی از انواع عسل

  • یونجه: عسلی بسیار سبک و با عطر و طعم ملایم.
  • لاله درختی: عطر و طعم قوی تر، با رنگ روشن است.
  • گندم سیاه: عسلی بسیار تیره است.
  • شبدر: شبیه عسل یونجه، سبک و ملایم است.
  • شکوفه نارنج: عسل سبک با طعم شیرین و تقریبا شبیه طعم مرکبات.
  • توپلو: عسلی با رنگ روشن اما به شدت غلیظ و با طعمی خاص.

شاید لازم باشد هنگام استفاده از عسل در چای های خود هر یک از این عسل ها را آزمایش کنید، زیرا ممکن است عطر و طعم هر کدام رایحه های متفاوتی ایجاد کنند.

برای تشخیص اینکه کدوم یکی از این عسل ها اصله پنج روش تشخیص عسل طبیعی در خانه رو حتما بخون.

فواید عسل در چای

از آنجا که عسل حاوی فروکتوز و گلوکز است، عسل از قند (ساکارز) شیرین تر است، بنابراین برای شیرین تر شدن به مقدار کمتری از آن نیاز خواهید داشت.

عسل همچنین حاوی مواد معدنی و عناصر دیگری است که بدن شما می تواند استفاده کند، که به طور کلی آن را به یک انتخاب سالم تر از قند تبدیل می کند.

عسل را می توان برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کرد.
اگر اتفاقاً متبلور شد، آن را گرم کنید تا بلورها از بین بروند و به طعم عسل آسیبی نرساند.

اگر شما هم داخل چای یا قهوه تون عسل میریزید توی کامنتا بهمون بگید هر چند وقت یکبار شیرینی عسل رو توی چای حل میکنید؟

تشخیص کیفیت عسل طبیعی

5 راه برای تشخیص کیفیت عسل طبیعی و خوب

5  روش سنجش کیفیت عسل خوب

کیفیت عسل طبیعی رو چه طور بسنجیم؟ با ما همراه باشید تا با راهکار ها آشنا بشید و انجامشون بدید.

چه چیزی به عنوان عسل مرغوب در نظر گرفته می شود؟
حتی بعد از تصمیم گیری برای اینکه عسل نوع خاصی از گل مورد علاقه شما باشد ، بسیاری از ما هنوز با این سوال روبرو هستیم که “چگونه می توان از بین مارک های بی شماری و قیمت عسل انواع متنوعی از گل را انتخاب کرد؟

از همه جای دنیا؟” در حالی که هیچ استاندارد مشخصی در مورد عسل خوب وجود ندارد ، کیفیت عوامل عسل را می توان با توجه به عوامل زیر در آزمایشگاه ارزیابی کرد.

 

  1. میزان آب موجود در عسل نشانه کیفیت عسل طبیعی

برخی از افراد معتقدند كه اگر مقدار آب آن، كه می توان با استفاده از یك ابزار به نام رفراكتومتر اندازه گیری كرد، بیش از 19٪ باشد، عسل با کیفیت پایین اساساً دارای آب کم است.

همه عسل های غیر پاستوریزه و خام حاوی مخمرهای وحشی هستند.
به دلیل غلظت زیاد قند، این مخمرها خطر کمی در عسل کم رطوبت دارند زیرا اسمز آب کافی از مخمر می کشد تا آنها را به خواب بیاندازد. با این حال، در عسلی که نسبت آب بالاتری دارد ، احتمال اینکه مخمر باعث تخمیر ذخیره شود ، وجود دارد که به موجب آن افزایش اسیدیته به یک مسئله با کیفیت برای عسل تبدیل می شود.

عسل نمناک است، به این معنی که به راحتی رطوبت هوا را جذب می کند.

بنابراین، در مناطقی با رطوبت بسیار زیاد تولید عسل با محتوای آب نسبتاً کم می تواند مشکل باشد.

میزان رطوبت عسل خام می تواند تا 14٪ و کمتر باشد و به عقیده برخی ارزش بیشتری دارد (ویکی پدیا ، عسل).
یک روش ساده برای قضاوت در مورد مقدار نسبی آب (نه خلوص) در عسل ، شامل گرفتن دو شیشه عسل در یک اندازه ، با درجه حرارت یکسان و مهر و موم شده از منابع مختلف است.

دو شیشه را زیر و رو کنید و بلند شدن حباب ها را تماشا کنید.
حباب های موجود در عسل با محتوای آب بیشتر سریعتر افزایش می یابند.

 

  1. هیدروکسی متیل فورفورال

HMF  یک محصول تجزیه کننده فروکتوز (یکی از اصلی ترین قندهای موجود در عسل) است که هنگام ذخیره سازی به آرامی و هنگام گرم شدن عسل بسیار سریع شکل می گیرد. از مقدار HMF موجود در عسل به عنوان راهنمای طول ذخیره سازی و مقدار گرمایی که استفاده شده استفاده می شود.

 

بروز و تجمع HMF در عسل بسته به نوع عسل متغیر است.
مقادیر بالای HMF ممکن است نشان دهنده گرم شدن بیش از حد در طول فرآیند استخراج باشد.
عسلی که به صورت فله ای معامله می شود معمولاً زیر 10 یا 15 میلی گرم در کیلوگرم لازم است تا فرآوری بیشتر را انجام دهد و سپس قبل از رسیدن به سطح 40 میلی گرم در کیلوگرم ، ماندگاری داشته باشد.
غیر معمول نیست که عسل فروخته شده در آب و هوای گرم بیش از 100 میلی گرم در کیلوگرم در HMF باشد. این بیشتر به دلیل دمای محیط (بیش از 35 درجه سانتی گراد) است که عسل در کانال توزیع در معرض آن است.

بعضی از کشورها محدودیت HMF را برای عسل وارداتی تعیین می کنند. همچنین ممکن است بخواهید رنگ عسل را یادداشت کنید زیرا گاهی اوقات ممکن است شاخصی از مدت زمان ذخیره سازی یا میزان قرار گرفتن در معرض گرما باشد.

 

  1. قندهای وارونه

مقادیر بالای HMF (بیشتر از 100 میلی گرم در کیلوگرم) نیز می تواند شاخص تقلب با قندهای معکوس باشد. قند عصاره یا ساکارز با حرارت دادن با یک اسید غذایی “معکوس” می شود و این فرآیند باعث ایجاد HMF می شود. بسیاری از مواد غذایی با شربت های ذرت با فروکتوز بالا شیرین می شوند ، به عنوان مثال نوشابه های گازدار می توانند مقادیر HMF تا 1000 میلی گرم در کیلوگرم داشته باشند

 

  1. گرده گل

انتظار می رود که برای بسیاری از مصرف کنندگان، عسل با کیفیت خوب از نظر بصری عاری از نقص – تمیز و شفاف باشد.

عسلی که محتوای گرده است، کدر به نظر می رسد و وجود بسیاری از آلودگی های دیگر از جمله ذرات موم ، زنبورها ، تکه های چوب و گرد و غبار قطعاً خرید و مصرف آن را برای افراد ناپسند و جذاب نمی کند و از این رو به نظر می رسد گویی که از ارزش بسیار پایینی برخوردار است.

متأسفانه، هر چقدر ارزش غذایی یا سلامتی برخی از این ذرات مانند گرده گل داشته باشد، سخت است که این نوع عسل با عسل مرغوب مرتبط باشد و بلافاصله توسط اکثر مصرف کنندگان در super-mart رد می شود.
و این توضیح می دهد که چرا یافتن عسل فیلتر نشده و خام در قفسه تقریباً غیرممکن است.
ابری بودن آن باعث می شود از نظر تجاری جذابیتی نداشته باشند.

 

با این وجود ، می توان عسل را از نظر اصالت بر اساس وجود گرده آزمایش کرد. با استفاده از یک اسپور کمیاب، دانه های گرده شناسایی و شمارش می شوند.
نوع و مقدار اسپور گرده منشا عسل را تعیین می کند. اعتقاد بر این است که عسل که به طور غیرقانونی از چین وارد می شود ، میکرو فیلتر است به طوری که با حذف گرده ، راهی برای تعیین منشا عسل وجود ندارد.
و چنین عسلی را می توان به عنوان “عسل محلی” نامگذاری کرد و با قیمت بالایی برچسب گذاری کرد.

 

  1. رنگ

یکی از روش های تعیین کیفیت عسل طبیعی رنگ است.

رنگ عسل به دو دسته روشن ، کهربا و تیره درجه بندی می شود که در واقع هیچ تاثیری در کیفیت ندارند.
برخی از متمایزترین و خوشمزه ترین انواع عسل بسیار روشن هستند، در حالی که عسل های بسیار ملایم و مطبوع مانند  صنوبر می توانند کاملاً تیره باشند.
رنگ عسل در مقیاس Pfund بر حسب میلی متر اندازه گیری می شود.

عسل ضد سرطان از همه نوع هست

آیا عسل ضد سرطان هست؟ عسل؛ کی سرطان رو بهبود میده؟

عسل ضد سرطان است!

آیا عسل یکی از آن غذاهای ضد سرطان است؟ آیا می تواند سرطان را درمان کند؟ همراهمون باشید تا به این سوالات جواب بدیم 🙂

تأثیرات قوی بیوفلاونوئیدها

شاید آنچه بسیاری از افراد به اندازه کافی فکر نمی کنند و یا از آن غافل شده اند – عسل دارای خواص جلوگیری کننده از سرطان و ضد تومور است. عسل درمانی است؛ عسل ضد سرطان است.

طبق کتاب Honey Revolution توسط دکتر رون فسندن، دانشمندان فلاونوئیدهای گل را در عسل پیدا کرده اند.

بیوفلاونوئیدها که به طور کلی به عنوان آنتی اکسیدان شناخته می شوند، وقتی وارد سلول های بدن می شوند، تأثیرات شگفتی دارند.

هنگام خوردن، بلافاصله سطح آنتی اکسیدان را در سلول ها افزایش می دهند، “نفوذ پذیری و شکنندگی مویرگ ها را کاهش می دهند. آنها اکسیدان ها را تمیز کرده و از تخریب کلاژن در بدن جلوگیری می کنند”.

عسل ضد همه نوع سرطان

در واقع در سال های اخیر ، شرکت های بزرگ دارویی اثر این فلور-فلاون ها را در از بین بردن رادیکال های آزاد از بدن و بهبود عملکرد ایمنی بدن تشخیص داده اند و اکنون میلیون ها دلار صرف تولید مصنوعی این مواد می کنند.

به خانواده و دوستان خود بگویید که زنبورهای عسل در حال جستجوی شهد گل هستند و سپس به ما منتقل کرده اند!

ممکن است منفعت روی آوردن به یک غذای سالم را یک شبه نبینید، اما انتخاب های روزمره تکراری و ضد سرطانی می تواند به طور بالقوه زندگی شما را از بیماری های مهلک مانند سرطان ها نجات دهد.

پیشگیری بهتر از درمان

مطمئناً همه ما می دانیم که پیشگیری به مراتب بهتر از درمان است ، اما متأسفانه، جهان تسلیم سندرم رضایت فوری شده است.

ببینید که چگونه افراد با مصرف قرص های رژیم غذایی، لیپوساکشن یا حتی گرسنگی از بین می روند.

کار کردن با گذشت زمان به اتلاف وقت تبدیل شده است.
ما در حال حاضر ثروت مادی، روابط و موفقیت را می خواهیم، کاملاً قانون جهانی کاشت و برداشت را کنار می گذاریم.

با نگرش دقیق، ما معمولاً تمام توان و تمرکز خود را صرف خواستار درمان های فوری بیماری ها می کنیم و همه چیز را در مورد پیشگیری مداوم با رژیم غذایی ضد سرطان و سبک زندگی فراموش می کنیم.

ما نمی توانیم بیماری های عجیب و غریب ، حوادث و بلایای طبیعی فردا را پیش بینی کنیم ، اما قطعاً می توانیم با انتخاب عاقلانه نوع غذایی که امروز در آن ذخیره می شود ، رفتار بهتری با بدن خود داشته باشیم.

عسل یکی از غذاهای ضد سرطان

1.عسل چیزی فراتر از یک چیز شیرین و چسبناک است که روی نان تست بریزید یا آن را درون چای داغ بریزید ، این یک منبع آنتی اکسیدان مبارزه با بیماری است!

2. ممکن است عسل پررنگ تیره از نظر طعم برای همه جذاب نباشد. اما از نظر سلامتی، می تواند انتخاب محبوب تری نسبت به عسل های رنگ روشن باشد: عسل تیره از آنتی اکسیدان های بالایی برخوردار است.

3. همه ما می دانیم که با عسل بهبود می یابیم.

4. بره موم زنبور عسل به دلیل اثرات ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد ویروسی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قرن ها مورد تحقیق و استفاده قرار گرفته و به عنوان یک ماده درمانی طبیعی مورد استفاده قرار گرفته است.

18 قسمت شگفت انگیز بدن زنبور عسل به همراه تصویر

قسمت های مهم زنبور عسل

اگر علاقه مند به دانستن 18 قسمت شگفت انگیز بدن زنبور عسل هستید با برسلان همراه باشید.

 

  1. شاخک: زنبورعسل را قادر می سازد بو کند، جهت بو را تشخیص داده و حتی سرعت پرواز را محاسبه کند.

 

  1. چشم کوچک و ثانویه: به عنوان یک گیرنده عکس عمل می کند و تغییرات شدت و جهت نور را تشخیص می دهد. به زنبورهای عسل خورشید کمک می کند تا بتوانند در طول روز به خوبی حرکت کنند.
  2. چشم: بالای سر زنبور

 

  1. قسمت زیر چشم (Gena): دو طرف سر ، درست در زیر چشم ها و تا حدودی مانند گونه های انسان.

 

  1. دو بال جلو: نزدیکترین بال به سر ، به طور معمول بزرگتر از عقب آن است.
    عملکرد اصلی آن پرواز است اما از آن به عنوان مکانیزم خنک کننده نیز استفاده می شود.

 

  1. دو بال عقب: دورترین فاصله بال از سر؛ عملکرد اصلی آن پرواز است اما از آن برای دفع گرما و خنک کردن کندو نیز استفاده می شود.

 

  1. نیش: عضوی تیز در انتهای شکم زنبور عسل است که برای تزریق زهر استفاده می شود. هنگامی که زنبور عسل نیش می زند ، زندگی خود را نیز از دست می دهد. زنبور عسل در بدن قربانی گزش را ترک می کند و هنگام کشیدن شکم شکاف می افتد و می میرد.

 

  1. قسمت جلو بال ها: زیر شکم.

 

  1. پای عقب: یکی از دورترین پاها از سر است. همچنین در جایی که کارگران مجموعه منحصر به فردی از ابزارها را برای جمع آوری و حمل گرده به نام شانه ، چنگک و سبد استفاده می کنند.

 

  1. استخوان پنجه پا: در انتهای پا پیدا می شود. مسئول بستن بر روی سطوح ناهموارتر است و پایین آن چندین موی سفت کوتاه قرار گرفته است.

 

  1. قوزک پا: آخرین قسمت از پا؛ مسئول اصلی حرکت به جلو و عقب است.

 

  1. پای میانی: ساق بین ساق پا و عقب قرار دارد.

 

  1. ساق پا: قسمت چهارم پای حشره. مسئول اصلی حرکت به جلو و عقب است.

 

  1. استخوان ران: قسمت سوم پای حشره. مسئول اصلی حرکت به جلو و عقب است.

 

  1. پا جلو: نزدیکترین ساق به سر.

 

  1. خرطوم درونی: قسمت دهانی لوله مانند برای مکیدن شهد، عسل و آب و تبادل غذا بین زنبورها استفاده می شود.

 

  1. حس کننده: ساختارهای ریز شبیه آنتن که دارای موهای حسی هستند برای شناسایی شهد و شناسایی گلها ، آب و کلنی استفاده می شوند.

آخرین قسمت از 18 قسمت شگفت انگیز بدن زنبور:

  1. چشم مرکب: چشم بندپایان از 6900 عدسی کوچک ساخته شده است.
    تصاویر هزاران عدسی در مغز زنبور عسل بهم پیوسته و به زنبورها امکان تشخیص عالی رنگ، نور و حرکت قطبی را می دهد.

 

خواص شیر و عسل برای کودکان و سرماخوردگی

شیر و عسل داروی همه بچه ها و سرماها

یکی از خواص شیر و عسل کمک به جذب کلسیم هست برای دونستن بقیه ش با برسلان همراه باشید.

اگه فرصت خوندن ندارید فایل صوتی رو بخونید

 

بیفیدوباکتریا گروهی از باکتری های خوب و دوستانه است که برای زندگی و سلامتی بسیار ضروری است و به ویژه برای سلامت و عملکرد صحیح دستگاه گوارش (GI) مهم است.

یکی از راه های افزایش جمعیت بیفیدوباکتریوم در روده، مصرف مواد غذایی حاوی پری بیوتیک است – مواد مغذی تحریک رشد پروبیوتیک اسیدوفیلوس و باکتری بیفیدوس.

تحقیقات انجام شده در دانشگاه ایالتی میشیگان نشان داده است که عسل، یک شیرین کننده طبیعی شامل ویتامین ها، آنزیم ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها، حاوی تعدادی کربوهیدرات تخمیر از جمله انواع الیگوساکاریدها است که می تواند به عنوان پروبیوتیک عمل کرده و رشد، فعالیت و زنده ماندن بیفیدوباکتری ها را افزایش دهد. در شیر، و محصولات لبنی تخمیر شده مانند ماست.

 

باعث بهبود هضم غذا می شود

عسل به عنوان ترکیبی متشکل از مولکولهای قند فروکتوز که در زنجیره های طولانی به هم متصل شده اند شناخته می شود.

فروکتولیگوساکارید (FOS)، که در گیاهان دیگر مانند غده های کنگر فرنگی اورشلیم، پیاز، تره فرنگی، جو، چاودار، جو دوسر نیز یافت می شود.

FOS همچنین به عنوان یک مکمل غذایی در دسترس است و صنایع غذایی با افزودن FOS مانند عسل به ماست ها و ترکیب شیر و عسل برای ارائه محصولات سالم، روی واگن باند می پرند.

مزایای FOS بی شمار است.

آنها به حمل رطوبت از طریق دستگاه گوارش و در نتیجه حرکات روده سالم کمک می کنند.

رشد باکتری های مفید تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه، کاهش pH، مهار باکتری های ناسالم و سم زدایی مواد سرطان زا در رژیم غذایی را تشویق می کند.

FOS همچنین با کاهش جذب کربوهیدرات ها و چربی ها به جریان خون، باعث کاهش سلول های روده می شود که برای رفاه گوارشی و جلوگیری از یبوست مهم است و به کاهش سطح قند خون و کلسترول کمک می کند. بهبود هضم کلید ایجاد سلامت است.

در شرایط سلامتی، از طریق حرکات منظم روده، از مواد زائد و سموم خلاص می شویم و تجمع میکروارگانیسم های ناسالم و سموم داخلی را از بین می بریم، با ایجاد یک سد روده ای سالم و سالم، از نشت مواد غذایی هضم نشده به جریان خون جلوگیری می کنیم.

 

به جذب کلسیم کمک می کند

عسل همچنین نقش اصلی را به عنوان حامل مواد غذایی حاوی سطح نسبتاً بالایی ویتامین و مواد معدنی ایفا می کند و نشان داده شده است که به بدن کمک می کند مواد معدنی مانند کلسیم را جذب کند.

در افراد مسن احتمال شکستگی ناشی از پوکی استخوان یا توده استخوانی کم بیشتر است. یکی از راه های جلوگیری از این امر ، مصرف کافی کلسیم و اطمینان از جذب آن است.

و محققان دانشگاه پردو در یافته های اولیه خود نشان داده اند که عسل اضافه شده به شیر می تواند جذب کلسیم را افزایش دهد.

 

شیر و عسل: مراقبت از پوست ضد پیری

بسیاری از محصولات پاک کننده صورت و مرطوب کننده پوست همچنین شیر و عسل را به عنوان بخشی از مواد تشکیل دهنده خود گفته اند تا از مزایای زیبایی آن از جمله آبرسانی پوست، صافی، تصفیه، ضد پیری و احیای پوست استفاده کنند.

یک لیوان شیر گرم با یک قاشق چای خوری عسل نیز به عنوان یک درمان خوب برای بی خوابی شناخته شده است.