بیماریهای قلبی – عروقی
تحقیقات حاکی از آن است که استرس اکسیداتیو مسئول بیماریهای قلبی-عروقی هستند و به پیشرفت بیماریهای مزمن و فرسایشی نظیر سرطان، اختلالات خود ایمن، پیری، آب مروارید، آرتروز روماتیسمی و بیماریهای قلبی-عروقی و تحلیل عصبی کمک میکند.
بره موم، گرده گل و عسل دارای بالاترین فعالیت آنتیاکسیدانی هستند. مصرف منظم این مواد غذایی، از طریق کاهش عاملهای ریسک خون و شرایط قلبی خاص مانند ضربان ناقص قلب، آریتمی و تاکیکاردی، سلامت قلبی-عروقی را بهبود میبخشد.
به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.