تحقیقات نشان میدهد که عسل میتواند در کاهش بروز علائم واریس نقش موثری ایفا کند. در برخی از تحقیقات نیز گفته شده است که مصرف عسل میتواند مانع بروز این عترضه گردد.
به یاد داشته باشید که درمان های طبیعی روند طولانی مدتی را طی می کنند تا شما را به نتیجه مطلوب برسانند از این رو در مصرف مداوم آن سهل انگاری نکنید و کمی صبور باشید.
واریس چیست؟
واریس، شایعترین بیماری عروقی انسان است که حدود ۲۰–۱۰٪ جمعیت را مبتلا میکند. سیاهرگهای واریسی به صورت رگهای دراز، گشادشده و پرپیچ و خم و غالباً در سطوح درونی اندام تحتانی دیده میشوند.
انواع واریس عبارتند از:
واریس صافن بزرگ
بیشتر در پشت و خارج ران و ساق پاها با ظاهری ناخوشاینده دیده میشود.
واریس صافن کوچک
بیشتر در پشت زانو و پشت مچ پا دیده میشود.
واریسی شاخهای
بیشتر به شکل یک تکه و با قطر و برجستگی کمتر در پشت زانو دیده میشود.
واریس مشبک یا عنکبوتی
خوشههای کوچک از رگهای آبی یا قرمز هستند که گاهی اوقات بر روی صورت یا پاها به خصوص ناحیه زیر زانو یا خارج ران ظاهر میشوند. این نوع واریس در زنان نسبت به مردان شایعتر است
سوالات متداول
-
وریدهای واریسی چیست؟
وریدهای واریسی سیاهرگهایی هستند که به طور غیر طبیعی ومعمولا بعلت اختلال عملکرد دریچه های وریدی متسع وگشاد می شوند.
-
آیا درمان موجب رهایی دائمی از واریس می شود؟
واریس وضعیتی است که اغلب به طور موفقیت آمیز قابل درمان است لیکن اختلال زمینه ای به طور دائم قابل ریشه کنی نیست. بدین معنا که چون بدن بیمار تمایل ذاتی به ایجاد واریس دارد، لذا درمان واریس های موجود موجب پیشگیری از ایجاد واریس در آینده نمی شود.
-
بعد از از بین بردن تمام رگ های واریسی،خون چگونه به قلب باز می گردد?
جریان خون معیوب در عروق واریسی با برگشت خون طبیعی اندام تداخل میکند.لذا از بین بردن این عروق واریسی غیر طبیعی در واقع گردش خون غیر طبیعی در اندام درمان شده را اصلاح میکند وهمین اصلاح موجب بهبود علائم خستگی و سنگینی اندام می شود.
-
زخم وریدی چیست؟
زخمی پوستی است که در اثر برگشت غیرطبیعی خون سیاه رگی ایجاد می شود.علائم اولیه هشداردهنده می تواند به صورت تیرگی پوست اطراف مچ پا باشد.به تدریج پوست نمایی چرمی پیدا میکند و بدون درمان ممکن است پوست زخم شده و دچار خونریزی شود.