چرا عسل یکی از غذاهای سالم در کره زمینه؟
عسل طبیعی به عنوان یکی از سالم ترین و طبیعی ترین غذاهای کره زمین شناخته شده و اگه میخواین دلایل اینکه میگن عسل غذای کامل هست رو بدونید تا انتهای مطلب با برسلان همراه باشید.
این روزها بحث آلودگی هوا و کمک به محیط زیست و داشتن یه زمین و سیاره پاک و سالم از بحث های داغ و چالشی محافل علمی آب و زمین شناسیه.
توی این محافل برای داشتن یه سیاره سبز و زیبا مجموعه ای از کارها رو به همه اعلام کردن که انجام بدیم مثل: کاهش مصرف پلاستیک، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و حتی خوردن عسل طبیعی و خالص!
بله درست خوندید اگه عسل طبیعی بخورید به سلامت زمین کمک می کنید 🙂
1. تولید عسل نیازی به کشت زمین نداره
این یک واقعیت ناراحت کننده است که در هر ثانیه یک اصله درخت قطع می شود. این امر عمدتا برای تأمین نیازهای غذایی ما، به ویژه شکر است.
تولید نیشکر عمدتا در مناطق گرمسیری انجام می شود که سطح خاک سطحی ضعیف است.
در نتیجه، زمین فقط می تواند رشد سالم را برای مدت زمان کوتاه حفظ کند، به این معنی که پس از آن باید زمین جدید پیدا شود.
غالباً درختان قطع می شوند تا جای کاشت محصولات نیشکر فراهم شود. این جنگل زدایی منجر به از بین رفتن تنوع زیستی غیر قابل بازگشت می شود، به ویژه در مناطق گرمسیری که تنوع زیستی بسیار زیاد است.
تولید شکر در بخش کشاورزی بسیار زیاد است اما تقریباً همه محصولات برای تولید خود به زمین احتیاج دارند و این دارای عواقب ناگوار است.
عسل، با این حال، یک استثنا است. برای تولید عسل، به تنها چیزی که نیاز است زنبورها و گل ها است، هر دو در زمین های دست نخورده رشد می کنند.
هیچ درختی نباید قطع شود، نیازی به پرورش هیچ علف یا زیستگاه بومی نیست، تخریب خاک وجود ندارد و به دلیل تولید عسل هیچ نوع گونه ای از بین نمی رود.
زمین می تواند دقیقاً همانطور که هست بماند و زنبورها کارهای عادی خود را انجام می دهند، شهد جمع می کنند و عسل هایی را می سازند که همه ما می شناسیم و دوست داریم.
2.دلیل دوم عسل غذای کامل:تولید گازهای گلخانه ای
آیا می دانید دامها و طیور حداقل 32000 میلیون تن دی اکسید کربن در سال یا 51٪ از کل انتشار گازهای گلخانه ای در سراسر جهان را تشکیل می دهند (Cowspiracy).
این نصف است! متأسفانه تمام تولیدات غذایی ردپای کربن باقی می گذارد اما تغییر رژیم غذایی ما به گزینه های “سبزتر” می تواند به کاهش تأثیر آن بر محیط کمک کند.
خوشبختانه پرورش زنبورهای عسل و بسته بندی عسل خام ما به حداقل منابع و انرژی نیاز دارد. به تراکتورهای بزرگ و کودها نیازی نیست.
در حقیقت، تنها چیزی که به آن نیاز داریم این است که در طول بهار و تابستان هر چند هفته یکبار به سمت کندوهای خود حرکت کنیم و ما آن را به راحتی از کندوها، به شیشه و سپس به کمد آشپزخانه منتقل می کنیم.
فرآیند تولید ساده دلیل اصلی این است که عسل چنین غذایی پایدار و سالم است.
با دو دلیل اینکه عسل غذای کامل هست شدید. شما از عسل به عنوان کمک کننده و تمیز کننده محیط زیست استفاده میکنید؟ چقدر موافقید با این دلیل